Jutrooo 😁
Enaaa cestitke za 40t... go Mihael 😍
6xmama nadam se da ce deckicu danas biti mnogo bolje 😍
Sretno na pregledima i sa danasnjom vrucinom, vec je pakleno 🤪
Ajmooo tko ce prije , tko ce prije 😁😁😁😁
Sretno svima danas na pregledima ☺️☺️☺️☺️
Nego , ajde koja je na mojoj strani ? Ahaha muz me tjera da maloj bazen stavim van , ja mislim da je rano ?! 🤦🏻♀️
Hej zenske!
Ena - iskrene cestitke na ulasku u puni termin, drzim fige da malac krene van asap 😀
Svima sretno na pregledima danas, javite kaj vele!
6xmama - drzim fige da malcu bude sto prije bolje i da nece morati na svakojake zahvate dalje. 😘
Meni mala kao da je glavom full nisko u zdjelici, hodanje mi uzrokuje tako jake probadajuce bolove dolje. Nadam se da nikakva otvaranja nisu jos pocela, pregled mi je tek za 2 tjedna.😥
Vani je prevruce, isla sam samo dolje u zgradi do ducana po cugu za majstore i umrla od vrucine, trcala sam natrag u klimu 😂
Nabrzinu da se javim,kontrola za 2 dana,sve ok,lako za prst prohodna do glavice koja je priljubljena na ulazu u MZ, voda mliječna,ctg ok,pregled vode 😫😓😭😰,Mihael se inati 😂
Ajde, ajde krece decko prema dole polako i sigurno 😉
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ena čestitke na 40tt 😁😁 malac ti se bas inati hehehe ali bitno da je sve ok
Sretno i svim drugim curkama na pregledima,držim fige za samo dobre vijesti 😉
Natar bušica je divna 😍 a tinchyca,soba već sad izgleda odlično ❤️
6xmama nadam se da će malenom danas biti puno bolje
Opet nam je vruće i sparno,ja se već u 8 preznojila vani..a samo sam isla ostaviti dokumentaciju za porodiljni u hzzo..mislim da ću ostatak dana prelezati pod klimom
😘😘😘 svima i nadam se da nisam ništa zaboravila..idem popiti kavicu 😊
Nabrzinu da se javim,kontrola za 2 dana,sve ok,lako za prst prohodna do glavice koja je priljubljena na ulazu u MZ, voda mliječna,ctg ok,pregled vode 😫😓😭😰,Mihael se inati 😂
Ajde ajde dobar je to nalaz, nešto se i pokreće sad si već lako prohodna. Lijepo da je mliječna voda šzo znači da je spreman i da bi to moglo a držmo fige da če još bolje biti za 2 dana.
Bojana ja da mi se da bi im stavila bazen ali sam lijena. Fakat je vruće i nepodnošljivo pa nek se čerce barem tako hladi. Moji veliki su se već početkom 5 mjeseca kupali u moru 😊
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ena čestitke na 40tj! Još malo 🤗😍
Sretno svima na pregledima danas!
Mi na putu za dalmaciju idemo na par dana. Valja stat malo i pojest super kornet 😁
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Sortiraj odgovore
Najstariji