Dobro jutro ranoranioci (ne znam zensku verziju, jos spavam 😑😴) sretno na pregledima, al mislim da je Enin najiscekivaniji pa Ena 🤗
Cokica Vir je posebna prica...
Tipkamo se nakon jos jednog check-upa😚

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Jutro cure,hvala vam svima na čestitkama za 40😁😍😘🤗🤩🤩..ugodan vam dan i sretno na pregledima,javim se kasnije😘
Ena,imam osjećaj ko da će ti trbuh prerast preko cica ...sirota,teraj to čudo malo van

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutrooo 😁
Enaaa cestitke za 40t... go Mihael 😍
6xmama nadam se da ce deckicu danas biti mnogo bolje 😍
Sretno na pregledima i sa danasnjom vrucinom, vec je pakleno 🤪

Ajmooo tko ce prije , tko ce prije 😁😁😁😁
Sretno svima danas na pregledima ☺️☺️☺️☺️

Nego , ajde koja je na mojoj strani ? Ahaha muz me tjera da maloj bazen stavim van , ja mislim da je rano ?! 🤦🏻♀️

Hej zenske!
Ena - iskrene cestitke na ulasku u puni termin, drzim fige da malac krene van asap 😀
Svima sretno na pregledima danas, javite kaj vele!
6xmama - drzim fige da malcu bude sto prije bolje i da nece morati na svakojake zahvate dalje. 😘
Meni mala kao da je glavom full nisko u zdjelici, hodanje mi uzrokuje tako jake probadajuce bolove dolje. Nadam se da nikakva otvaranja nisu jos pocela, pregled mi je tek za 2 tjedna.😥
Vani je prevruce, isla sam samo dolje u zgradi do ducana po cugu za majstore i umrla od vrucine, trcala sam natrag u klimu 😂

Nabrzinu da se javim,kontrola za 2 dana,sve ok,lako za prst prohodna do glavice koja je priljubljena na ulazu u MZ, voda mliječna,ctg ok,pregled vode 😫😓😭😰,Mihael se inati 😂
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji