Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rubia
    29. Svibanj 2018. 08:52

Jutrooo 😁
    Enaaa cestitke za 40t... go Mihael 😍
    6xmama nadam se da ce deckicu danas biti mnogo bolje 😍
    Sretno na pregledima i sa danasnjom vrucinom, vec je pakleno 🤪 

• Maja82
    29. Svibanj 2018. 08:55

Sretno svima na pregledima!
    Ena cestitke i drzim fige!

bojana27
    29. Svibanj 2018. 09:02

Ajmooo tko ce prije , tko ce prije 😁😁😁😁 
    Sretno svima danas na pregledima ☺️☺️☺️☺️

bojana27
    29. Svibanj 2018. 09:03

Nego , ajde koja je na mojoj strani ? Ahaha muz me tjera da maloj bazen stavim van , ja mislim da je rano ?! 🤦🏻‍♀️

mamica1985
    29. Svibanj 2018. 09:17

Hej zenske!
    Ena - iskrene cestitke na ulasku u puni termin, drzim fige da malac krene van asap 😀
    Svima sretno na pregledima danas, javite kaj vele!
    6xmama - drzim fige da malcu bude sto prije bolje i da nece morati na svakojake zahvate dalje. 😘
    Meni mala kao da je glavom full nisko u zdjelici, hodanje mi uzrokuje tako jake probadajuce bolove dolje. Nadam se da nikakva otvaranja nisu jos pocela, pregled mi je tek za 2 tjedna.😥
    Vani je prevruce, isla sam samo dolje u zgradi do ducana po cugu za majstore i umrla od vrucine, trcala sam natrag u klimu 😂

29. Svibanj 2018. 09:41

Nabrzinu da se javim,kontrola za 2 dana,sve ok,lako za prst prohodna do glavice koja je priljubljena na ulazu u MZ, voda mliječna,ctg ok,pregled vode 😫😓😭😰,Mihael se inati 😂

6xmama
    29. Svibanj 2018. 09:49

Ajde, ajde krece decko prema dole polako i sigurno 😉

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

pharmamma
    29. Svibanj 2018. 09:56

Ena čestitke na 40tt 😁😁 malac ti se bas inati hehehe ali bitno da je sve ok
    Sretno i svim drugim curkama na pregledima,držim fige za samo dobre vijesti 😉
    Natar bušica je divna 😍 a tinchyca,soba već sad izgleda odlično ❤️
    6xmama nadam se da će malenom danas biti puno bolje
    Opet nam je vruće i sparno,ja se već u 8 preznojila vani..a samo sam isla ostaviti dokumentaciju za porodiljni u hzzo..mislim da ću ostatak dana prelezati pod klimom
    😘😘😘 svima i nadam se da nisam ništa zaboravila..idem popiti kavicu 😊

ivymicek
    29. Svibanj 2018. 10:12

Ena31

Nabrzinu da se javim,kontrola za 2 dana,sve ok,lako za prst prohodna do glavice koja je priljubljena na ulazu u MZ, voda mliječna,ctg ok,pregled vode 😫😓😭😰,Mihael se inati 😂

Ajde ajde dobar je to nalaz, nešto se i pokreće sad si već lako prohodna. Lijepo da je mliječna voda šzo znači da je spreman i da bi to moglo a držmo fige da če još bolje biti za 2 dana. 
    Bojana ja da mi se da bi im stavila bazen ali sam lijena. Fakat je vruće i nepodnošljivo pa nek se čerce barem tako hladi. Moji veliki su se već početkom 5 mjeseca kupali u moru  😊

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Tinchyca
    29. Svibanj 2018. 10:14

Ena čestitke na 40tj! Još malo 🤗😍
    Sretno svima na pregledima danas!
    Mi na putu za dalmaciju idemo na par dana. Valja stat malo i pojest super kornet 😁

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.