Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bojana27
    28. Svibanj 2018. 19:43

Pa ono stalno lezim , jucer je od jutra do navecer ludovala po trbuhu 🤦🏻‍♀️ I jos po noci stucala , a sada danas bas slabo

Mladamamica1911
    28. Svibanj 2018. 19:48

Ja te nezelim plasit ili nesto ali ja svog osjetim svakih 10 do 20 min ako se uspava🤔

franovamamita
    28. Svibanj 2018. 19:51

natar bas stecmi slatki 😙😙
    confused onda samo opusteno i cekaj😙😙
    tinchy bas je lijepo 😙😙😙
    pahuljice eto svakakvih ljudi ima a ja obozavam naletiti na takve pa ih lijrpo usutkati 😁😁
    marija vjerujem da je od napinjanja ali drugi puta pitaj dr da budes mirnija...
    6xmama ajoj vjerujem da ti je tesko gledati ga takvog ali ja vjerujem vec sutra da ce mu biti bolje 😙
    bojana i ja mislim da to treba znaciti da brojis i ako ti bude nesto sumnjivo javiti se...neka beba se vise javlja neka manje ti znas vec sta je normala za tvoju...😙
    ivy a vidis moj mali nije najaktivniji nakon jela...tad se bas uspavana 😁😁😁

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

bojana27
    28. Svibanj 2018. 19:51

Ma nemas me kaj plasit :) bila sam u bolnici u 6 sam dosla doma :) sad jedem bas pa cemo vidit ☺️ U sri idem opet na ctg

ivymicek
    28. Svibanj 2018. 20:01

franovamamita

natar bas stecmi slatki 😙😙
    confused onda samo opusteno i cekaj😙😙
    tinchy bas je lijepo 😙😙😙
    pahuljice eto svakakvih ljudi ima a ja obozavam naletiti na takve pa ih lijrpo usutkati 😁😁
    marija vjerujem da je od napinjanja ali drugi puta pitaj dr da budes mirnija…
    6xmama ajoj vjerujem da ti je tesko gledati ga takvog ali ja vjerujem vec sutra da ce mu biti bolje 😙
    bojana i ja mislim da to treba znaciti da brojis i ako ti bude nesto sumnjivo javiti se…neka beba se vise javlja neka manje ti znas vec sta je normala za tvoju…😙
    ivy a vidis moj mali nije najaktivniji nakon jela…tad se bas uspavana 😁😁😁

😂😂😂 Svaka beba svoju politiku vodi. Moj nekad vidi kroz trbuh pa i kod stavljanja hrane u tanjur podivlja 😂😂😂.
    Bojana niš ti prati i ako ti bude sumnjivo uvijek možeš i prije otić na kontrolu. Grozno je to kad si cijeli dan u bolnici. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    28. Svibanj 2018. 20:11

ivy i moj divlja kad tek idem jesti i lupa ajme valjda osjeca moju srecu i ljubav prema hrani 😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    28. Svibanj 2018. 20:15

franovamamita

ivy i moj divlja kad tek idem jesti i lupa ajme valjda osjeca moju srecu i ljubav prema hrani 😂😂😂😂😂

😂😂😂😂 Mali gladuši 😂😂😂. Kaj da ti velim dobila sam kilu u tjedan dana 😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

natar
    28. Svibanj 2018. 20:15

Hvala curke 😘😘
    Tinchy, soba je vec sad prekrasna 😍😍, a tek kad stignu detalji😍😍
    Confused, hajde, jos malo, bude.. 😉
    Pahuljice, za ovo u banci mi je mucno i citati, bolje da ne komentiram tu nekulturu😡😡😠
    Marija, moguce da je od naprezanja.. Ja vec duugo, i prije trudnoce imam precudne osjecaje kad ispraznim crijeva, uopce to ne mogu opisati, ko da cijeli trup nije moj 🤣🤣
    Bojana, ako je ctg ok sve je valjda ok, probaj sama naci u koje doba je najaktivnija beba, kaj ju pokrece. Ocito je svima drugacije
    6xmama, zbilja se nadam da mu nece morati punktirati koljeno, da ce do pon vec biti sve ok

28. Svibanj 2018. 20:17

Ak ne rodiš do termina svaka 2 dana je pregled? 🙄🙄

ivymicek
    28. Svibanj 2018. 20:19

Ena31

Ak ne rodiš do termina svaka 2 dana je pregled? 🙄🙄

Tak je meni bilo. Nakon 40 tt sam išla svaka dca dana na pregled....

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.