Marija, ja pijem tolko magnezija da se nis ne moram naprezat, samo to krene fino svako jutro 😊
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Veli mi muz da ke tam ta reumatologica rekla da bi mu trebalo zvadit malo tog izljeva iz koljena… Ma jos i to… A vjerojatno budu u pon ak ne bu to nis bolje 😰
Joj užas 😫😫, to je grozno,moj dragi je išao zbog sportske ozljede na to punktiranje i bilo mu je užas,di neće djetetu,jadan..baš mi ga je žao ,nadam se da će proći brzo
Confused, nece mala kad ti hices, nego kad ona hoce 😉
Tinchy sve je lijepo, budi nam vrijedna al nemoj s3 preforsirati!
Pahuljuca ovu kozu necu komentirati uopce, dno dna!
Ja vani na dvoristu sa svojim frajerom, tu bar malo zraka ima!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pahuljica užas jedan kakvi su ljudi. Ista stvar danas na vađenju krvi u bolnici mnogi frustrirani kako neki (čitaj invalidi i trudnice) idu preko reda iako je tako navedeno i još ti teta na šalteru veli kad počnu prozivat vi uđite samo unutra. A žali se jedna vrlo glasna teta penzička koja tak i onak nema kaj delat cijeli dan. Bljak
Tinchyca predivno već sad izgleda a još nisi ni zgotovila... Jedva čekam vidjeti finalni proizvod.
6xmama zamisli koliko to siročeka boli.... Tak mali a mora trpiti.. kak je barbara rekla tete klokanice šalju puse ozdravljenja.
Confused samo polako možda te iznenadi ranije a možda se zainati pa preneseš 😂.
Moj je toliko divlji danas da me udara u stidnu kost ko luđak. Imam osjećaj da bu ispal van i još sve strgal putem.
Ja sad malo chillam na kauchu jer je klima baš lijepo rashladila.
Razmišljam o grožđu ali se ne mogu dić 😂😂😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Evo i mene :) ja nosila nalaz brisa , sve ok i mjeri mi dok usput tlak i kaze nek vam sestra napravi ctg , na kraju beba ful uspavana i posalju ne u bolnicu ..tamo ctg malo bolji , uzv ok , plodne vode ima dosta ..samokontrola pokreta (sta god mu to znacilo ) , i tlak ako me bude zezao ili pritisak u prsima odmah gore 🤦🏻♀️
Evo i mene :) ja nosila nalaz brisa , sve ok i mjeri mi dok usput tlak i kaze nek vam sestra napravi ctg , na kraju beba ful uspavana i posalju ne u bolnicu ..tamo ctg malo bolji , uzv ok , plodne vode ima dosta ..samokontrola pokreta (sta god mu to znacilo ) , i tlak ako me bude zezao ili pritisak u prsima odmah gore 🤦🏻♀️
Ajde na kraju je sve ok ispalo,pazi na tlak ak je tak rekao i vjerojatno je mislio da brojiš pokrete bebe,bitno da ste vas dvoje dobro😘
Pahuljica užas jedan kakvi su ljudi. Ista stvar danas na vađenju krvi u bolnici mnogi frustrirani kako neki (čitaj invalidi i trudnice) idu preko reda iako je tako navedeno i još ti teta na šalteru veli kad počnu prozivat vi uđite samo unutra. A žali se jedna vrlo glasna teta penzička koja tak i onak nema kaj delat cijeli dan. Bljak
Tinchyca predivno već sad izgleda a još nisi ni zgotovila… Jedva čekam vidjeti finalni proizvod.
6xmama zamisli koliko to siročeka boli…. Tak mali a mora trpiti.. kak je barbara rekla tete klokanice šalju puse ozdravljenja.
Moj je toliko divlji danas da me udara u stidnu kost ko luđak. Imam osjećaj da bu ispal van i još sve strgal putem.
Ufff Ivy ne plasi me...sve mogu podnit,ali da prinesem to nikako...A i sestri joj je rodendan,moramo ga proslavit zajedno,valjda ce bit tako dobra pa uranit 😁 Ja se sve nekako vodim kako sam njih dvi rodila ranije,da nece ni treca bit iznimka 😉
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
A kaj da brojim glupava sam ? Evo danas je bilo od jutra jedno 3
3 put se bebica pomaknula od ujutro ?
Tinchyca predivno već sad izgleda a još nisi ni zgotovila… Jedva čekam vidjeti finalni proizvod.
6xmama zamisli koliko to siročeka boli…. Tak mali a mora trpiti.. kak je barbara rekla tete klokanice šalju puse ozdravljenja.
Ufff Ivy ne plasi me…sve mogu podnit,ali da prinesem to nikako…A i sestri joj je rodendan,moramo ga proslavit zajedno,valjda ce bit tako dobra pa uranit 😁 Ja se sve nekako vodim kako sam njih dvi rodila ranije,da nece ni treca bit iznimka 😉
Ja držim fige da nam svima bude kak si želimo 😊. Evo ako ništa onda da do termina rodiš, tak da ne moraš svaka 2 dana na pregled 😊.
Bojana ajme... Ali i moja curka je na svakom ctgu bila popana. Ali su mi nakon šetnje uvijek je ctg bio bolji. Kaže Proud da je najbolje leć nakon jela (i ja sad tak radim) i brojat pokrete kad nabrojiš do 10 nastavit dalje. Možda da probaš tak jer su uvijek nakon jela najaktivniji. Držim fige da će sve biti ok
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji