Ena ja sam sad svog nazvala i rekla da danas ne ide spavat dok mi ne napravi servis na klimi, jer bum ubila nekog!
Imam klimu a ne mogu ju upalit jer nije oviscena, pa zatukla bi ga, a prica vec tjednima kak bude! E danas bude!
😂😂Opasna si 😂😂..nemam klimu al morat ćemo ju pod hitno kupiti i staviti😅
Službeno pocinje sa radom,ja se topim na ovoj sparini,tusiranje po par puta,uzalud
Službeno pocinje sa radom,ja se topim na ovoj sparini,tusiranje po par puta,uzalud
Moja je isto u pogonu, prevruće mi je 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Oharma i Ena, ja sam radjala u nedjelju, nije bio praznik, samo eto vikend.
Na dezurstvu 1 specijalizant i 1 doktor, koji su bili dezurni jos od petka, mene su porodili u 7.45, a u 8 im je zavrsavalo dezurstvo. Uz njih su bile i 2 babice.
Ne znam kak je drugdje, ovo je bilo na Merkuru.
Babice su ti na kraju najvaznije, doktor vise manje, sam da te pokrpa na kraju 🤣
Mislim da su im kod nas dežurstva po 24 sata,a sestre su po 12 sati..jedino za babice ne znam..ali mislim da ih je isti broj vikendom ko i tijekom tjedna u noćnoj smjeni..bar se tako činilo dok sam ležala na odjelu
I kod nas klima već radi punom parom,nisam vise mogla izdržati..otopila bi se
Evo i mene 😊😊
Franova "pomiluj po alatu i reci laku noc" 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
6xmama nadam se da ce mu uskoro biti bolje ☺
Ena ajmeeee 1 day to go 🎉🎊 i robica je super onaj dvodjelni kompletic kaj si spremila 👌👌👌👌
Proudy sam ti u akciju dobro ti muž kaže sad dok je produženi vikend ..al sta mu znaci bas ta srijeda 😂
Ja danas malo kasnim jer sam ujutro sredivala papire za prvih 6 mj porodiljnog i eu zdravstvenu i onda jos baby bonus tema je kretanje u trudnoci(pravu su me nasli) 😂😂 nasetala sam se u 1 sat po vrucini onoj uzas al dobro brzo je bilo gotovo a nadam se da mozda i cerviks malo popusti 😁
Promjena plana kaj se tice pregleda idem u srijedu u pol 9 umjesto petka..i zatvaram kapiju do subote mama mi ode na kratak put od cetvrtka..tako da znate dajem prednost 😂
Mi nemamo klimu jer inace super podnosimo vrucine. Imali smo u proslom stanu, upalili jednom kad smo cuvali francuskog buldoga od mojih.. On siroce nikako ne podnosi vrucinu. Sad smo cijelom istocnom stranom na suncu pa prijepodne bude kao u stakleniku ako ne spustim rolete, a popodne je ugodno zasad. Al bojim se da cu tesko izdrzati cijelo ljeto.. 😰😓
Saljem i slike buse za puni tjedan.. 🤗🤗
Mladamamica 😘😘🤗
Natar prelijepa mamica i bušica👶👶 😍😍😍😍,fit mama😘
Mi nemamo klimu jer inace super podnosimo vrucine. Imali smo u proslom stanu, upalili jednom kad smo cuvali francuskog buldoga od mojih.. On siroce nikako ne podnosi vrucinu. Sad smo cijelom istocnom stranom na suncu pa prijepodne bude kao u stakleniku ako ne spustim rolete, a popodne je ugodno zasad. Al bojim se da cu tesko izdrzati cijelo ljeto.. 😰😓
Saljem i slike buse za puni tjedan.. 🤗🤗
Divnaaa 😍😍👌
Ena ja sam bezobraznica nisam iskomentirala odjelca za Mihaela. Oboje mi je prekrasno.. možda jednodijelno malo slađe jer je skroz morsko i preslatko 😍😍😍😍 .
Natar totalno ste preslatki 😍😍😍.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Evo me,nema nekog bitnog pomaka.Uloziva za vrh prsta do unutarnjeg usca,prosli put bila do vanjskog.Beba je jos visoko,pritisak i bolovi su normalni.Posteljica 2/3 stupnja zrelosti.Beba procjenjena na 3300.Mogu kad ocu i to je to 😁
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji