eh da i 6xmama držim fige da malac bude puno puno bolje. 😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hvala curke,divne ste sve redom,kaj bi ja bez vas,podrške,smijeha i utješnih riječi🤗🤗😘😍..laku i ugodnu noć svima i sretno na pregledima 😘🤗😘
Hvala curke,divne ste sve redom,kaj bi ja bez vas,podrške,smijeha i utješnih riječi🤗🤗😘😍..laku i ugodnu noć svima i sretno na pregledima 😘🤗😘
Laku noc,sretno i go Mihael ❤❤
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Moj ima 28 godina i kad mu spomenem da ce pred porod moci, veli da nije lud da malog udara u glavu, nema sanse 😅😅😅 mislim da tu nisu bitne godine, tateki 😍😍😍
Cure, sretno sutra na pregledima! 6xmama, zelimo dobre vijesti sutra, drzim fige da izbjegne punkciju!
Ugodnu, prospavanu noc svima 😍😚
26.8. Ivan 💙💙
Sretno na pregledima sutra!
Laku noc vam zelim! 😘😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Curke 💞💕💖 od tolkih dobrih vibrica mu mora sutra vec bit bolje 😘
Lijepo sve spavajte 😊
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sretno svimaa sutra sa pregledimaa ❤
Ena pogotovo tebi drzim 4 fige da se kaj pokrenuloo javi cim prije 🤗🤗
Jutro cure. I mene danas čeka pregled. Ne mogu spavati nikako, neznam jel me više trema pere od neznam čega ili to stalno buđenje na wc i vrućina za poluditi. Sretno svima na pregledima danas. Javim vam popodne kako je prošlo kod mene. 😁😘😍
💕💕💜💜👶😍
Jutroooo 😁😁
6xmama nadam se da će danas biti bolje
Ena držim fige da se nešto pokrene 😂🤞🤞
Ja evo već popila kavu i čekam da se ovaj moj digne i vozi me na pregled. I ujutro je takooo lijepo vani, ima zraka, malo puše, milina. Već vidim da će kasnije opet biti bljuv, sparno i nikakvo. I ako još netko ima pregled, sretnoo
Jutro 😄
Ja se nisam naspavala uopce, stalno pisanje i lijeva noga...
Ena, 0 days to go!!! 😍😍 ajde Mihael 😍😍
Sretno svima danas na pregledima!
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji