6xmama nadam se da je samo neka sitnica u pitanju 😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
6xmama nadam se da ce malom uskoro bit bolje i da nije nista ozbiljno
💙 A.L.
Ivy, drago mi je da je sve u redu! Napeto je, napeto 🤔🤔😁
6xmama, nadam se da nije nista strasnoga!
Meni je malac isto danas mirniji, javio se, al ne luduje ko inace-jela sam bananu i tresnje, mozda mu se ne sviđa. A nisam bas gladna.
Po uzv smo 28tt pa evo slikice:
26.8. Ivan 💙💙
Joj cure moje, evo jucer sam si bas razmisljala, da bih ja to voljela nekako planski, da mi kazu ono sutra dodjite da to rijesimo. Jer moram i logistiku odhendlat prije, netko mi mora veliko dijete cuvat dok smo mi u radjaoni. A da mi pukne vodenjak usred noci i moram odmah u bolnicu, a trebam dovuc starce iz Kt da mi preuzmu malog, to mi je najveca nocna mora. 😁
Ovak bi si sve stigla organizirat i bok!
Proud ako izdrzis jos kojih tjedan dana mozda i bude planski haha
💙 A.L.
Stvarno cemo bit ko 🍿 kad krene!!
Jos malo 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻😊
Znaci zakljucak dopodneva!
Zgodna mama Cokica otvorila sezonu kupanja! Brcnite se i za nas!
Pharmamma popodne spavanac!
Confused sretno danas! U 16.30 cekamo izvjesce😉
Bejb23 gladuš 😉😚
Marijaa29 slika novog friza!! 💇🏻♀️
Ivy i Ena se izgleda pocinju gurat i laktat pred CILJEM 🏁😊 A i Pahuljica je za njima izgleda, a Proud je odustala od radjanja i zaposlila se za mahanje zastavicom 😂
PlavaBorovnica mah-mah! Pozdrav jesenskim! 👋🏻
6xmama javi nam sta kazu za malca!
Franova glava odna prosla, ha? 🤭😆
Mislim da je to to.. Uh umori se😥
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
6xmama nadam se da je sve ok.
Danas samo brzinsko čitanje bilo, klimu mi postavljaju 😁😁
A kad misle krenut te ljetne bebice? Vrijeme nam je baš lijepo ljetno 😁 ili čekaju 1.6. barem 😂
Marijaa29 lijep trbuščić 😊❤️
I sretno s pregledima tko ide danas. Mi smo sutra, al bez uzv 😣
Na kraju sam cijelo jutro provela u skitnji..kavica s frendicom,do svojih na poslu po potvrdu o plaći...sutra ću to nositi na hzzo,nemam vise snage danas..prevruće je već 🙈
6xmama nadam se da će malcu brzo biti bolje i da nije ništa ozbiljno
Marija lijepa bušica ❤️
Terminuša sve više i više,sad samo čekamo tko će prvi 😉
Ena bas je lijepa robica..1 day to go..čekamo sutrašnje vijesti 😉
Ivy super za malca i pregled..i ti jako blizu finala 😁
Confused javi se nakon pregleda,držimo fige 😉😉
Bok, cure!
Da vas brzinski pozdravim, vidim terminuse se inate i dalje…
Ivy, ja tak nalaz imam od 31.tjedna pa nosim dok me ne steraju u radjaonu.
Confused bu se prva odvazila, cini mi se.
Kod nas zlo i naopako, nocas malac(2 god i 4 mj), urlik, plac u 4 ujutro,samo lezi, ne da dirat desnu nogu ni savit ju ni nis… Mislili prvo da ju je mozda zalezao, dali mu Brufena, medjutim sad u 8 nis bolje, opet isto, ne da se ni postavit na nogu ni nis.Eto muz je s njim na hitnoj u Vinogradskoj, vadili mu krvi, urin, cekaju nalaze… Opce mi to nije jasno, normalno sve jucer i igrao se i sve i odjednom ovo… Nema temp, nije pao, ne kuzim…
Nadam se da bude sve ok,da se zaležao ili nešto takvo😗,javi se.
Pharmama tak i treba,skitati i uživati😉😘,
Cokica ljetne bebice će uskoro,samo strpljivo😘😆,
Barbara nećemo se Ivy i ja gurati i laktat pred ciljem,mogle bi se primit za ruke i zajedno ušetati 😂😂,
Marija slatki ste ti u buši😍😍🤗🤗
Proudy moguće da ćeš planski,ništa nije isključeno😀😘
Franovamamita ajde nek si bar ti imala akciju😂😂😍😍😘🤗,meni je bio top trenutak kad me jučer primio za sisu😂😂,okrenuo i zaspao😂😂,to je to od akcije😂😂.
Pahuljice možda se smirio bebač pred lansiranje,prati ga😘,e da ide po željama svega bi tu bilo😂😂.
I uz otvoren dupli prozor na mobu uvjek neke zaboravim napisati tak da ak sam kaj zaboravila nemojte se ljutiti😁😂🤗😘,
Ja jos nisam savladala te duple prozore, uvijek zaboravim na to i onda napamet komentiram i ispadnem nekulturna jer pol zaboravim. 🤣🤣🤣
Pharma nek si ti malo uzivala, al da, evo i ja izasla na balkon i fakat je brutalno vruce.
Ena tko zna i kako ce kod tebe sutra proci pregled, mozda tebe ostave roditu odmah 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji