Ena jos jedan dan😍 da je bar to tak kak oni kazu pa da dode beba ko narucena na dan termina hahah
Meni je malac uzasno miran ovih dana, tak da se svako malo zabrinem, ali valjda vise nema ni mjesta za micanje🤣 kak su mi rekli u 36tj. Sve mekano prohodno, 3cm otvoreno itd..ja mislila da cu se svaki cas porodit, ivy je tad rekla da mogu i prenijet s takvim nalazom, al kak ove vrucine dolaze nemrem vise, od sutra maleni ima svu slobodu izac😁 cak bi mi i bilo drago da nam prije dode😍😍😍

💙 A.L.
Bok, cure!
Da vas brzinski pozdravim, vidim terminuse se inate i dalje…
Ivy, ja tak nalaz imam od 31.tjedna pa nosim dok me ne steraju u radjaonu.
Confused bu se prva odvazila, cini mi se.
Kod nas zlo i naopako, nocas malac(2 god i 4 mj), urlik, plac u 4 ujutro,samo lezi, ne da dirat desnu nogu ni savit ju ni nis… Mislili prvo da ju je mozda zalezao, dali mu Brufena, medjutim sad u 8 nis bolje, opet isto, ne da se ni postavit na nogu ni nis.Eto muz je s njim na hitnoj u Vinogradskoj, vadili mu krvi, urin, cekaju nalaze… Opce mi to nije jasno, normalno sve jucer i igrao se i sve i odjednom ovo… Nema temp, nije pao, ne kuzim…
O misa mu, pa sto se dogodilo? Drzim fige da je nesto trivijalno i javi svakako kaj su rekli u bolnici. 😘

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
dan cure
pozz vas brzinski vruce je u pm...
ena preslatko 😙😙😙
ivy drago mi je da je sve ok 😙😙
sinoc bila u akciji ali kasnije me kontrakcije ubile...ocito vise nije to za mene...
danas cu opet biti na gasu ljubim vas sve 😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Joj cure moje, evo jucer sam si bas razmisljala, da bih ja to voljela nekako planski, da mi kazu ono sutra dodjite da to rijesimo. Jer moram i logistiku odhendlat prije, netko mi mora veliko dijete cuvat dok smo mi u radjaoni. A da mi pukne vodenjak usred noci i moram odmah u bolnicu, a trebam dovuc starce iz Kt da mi preuzmu malog, to mi je najveca nocna mora. 😁
Ovak bi si sve stigla organizirat i bok!

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
6xmama nadam se da je samo neka sitnica u pitanju 😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
6xmama nadam se da ce malom uskoro bit bolje i da nije nista ozbiljno

💙 A.L.
Ivy, drago mi je da je sve u redu! Napeto je, napeto 🤔🤔😁
6xmama, nadam se da nije nista strasnoga!
Meni je malac isto danas mirniji, javio se, al ne luduje ko inace-jela sam bananu i tresnje, mozda mu se ne sviđa. A nisam bas gladna.
Po uzv smo 28tt pa evo slikice:

26.8. Ivan 💙💙
Joj cure moje, evo jucer sam si bas razmisljala, da bih ja to voljela nekako planski, da mi kazu ono sutra dodjite da to rijesimo. Jer moram i logistiku odhendlat prije, netko mi mora veliko dijete cuvat dok smo mi u radjaoni. A da mi pukne vodenjak usred noci i moram odmah u bolnicu, a trebam dovuc starce iz Kt da mi preuzmu malog, to mi je najveca nocna mora. 😁
Ovak bi si sve stigla organizirat i bok!
Proud ako izdrzis jos kojih tjedan dana mozda i bude planski haha

💙 A.L.
Stvarno cemo bit ko 🍿 kad krene!!
Jos malo 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻😊
Znaci zakljucak dopodneva!
Zgodna mama Cokica otvorila sezonu kupanja! Brcnite se i za nas!
Pharmamma popodne spavanac!
Confused sretno danas! U 16.30 cekamo izvjesce😉
Bejb23 gladuš 😉😚
Marijaa29 slika novog friza!! 💇🏻♀️
Ivy i Ena se izgleda pocinju gurat i laktat pred CILJEM 🏁😊 A i Pahuljica je za njima izgleda, a Proud je odustala od radjanja i zaposlila se za mahanje zastavicom 😂
PlavaBorovnica mah-mah! Pozdrav jesenskim! 👋🏻
6xmama javi nam sta kazu za malca!
Franova glava odna prosla, ha? 🤭😆
Mislim da je to to.. Uh umori se😥

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
6xmama nadam se da je sve ok.
Danas samo brzinsko čitanje bilo, klimu mi postavljaju 😁😁
A kad misle krenut te ljetne bebice? Vrijeme nam je baš lijepo ljetno 😁 ili čekaju 1.6. barem 😂
Marijaa29 lijep trbuščić 😊❤️
I sretno s pregledima tko ide danas. Mi smo sutra, al bez uzv 😣
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji