Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Svibanj 2018. 12:36

ProudMomy

Ja jos nisam savladala te duple prozore, uvijek zaboravim na to i onda napamet komentiram i ispadnem nekulturna jer pol zaboravim. 🤣🤣🤣
    Pharma nek si ti malo uzivala, al da, evo i ja izasla na balkon i fakat je brutalno vruce.
    Ena tko zna i kako ce kod tebe sutra proci pregled, mozda tebe ostave roditu odmah 😁

Nemam ništa protiv,al nekak mislim da neće,moj cement sigurno nije popustio..e,a kad počnu raditi pregled plodne vode ,nakon termina ili? Uopće nezz kaj sutra imam,stat ću ispred ctg-a pa ćemo vidjeti dalje😂

28. Svibanj 2018. 12:38

Mislim da ce ti sutra raditi,  meni su od termina radili,  tak da i ja ocekujem u petak da ce mi gledat.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    28. Svibanj 2018. 12:45

6xmama javi kaj je na kraju. Joj ti naši malci baš te fajn preplaše. Držim fige da nije niš strašno.
    Sve sam pročitala ali zaboravila jer sam budna od pola 6. 
    Vidjet ćemo tko će prvi, ja se ne volim gurati prek reda još volim i pustiti ispred sebe 😂.
    Ena al me nasmija ova tvoja akcija. Moj je u strahu nakon krvarenja ali je dokica rekla da samo naprijed. Pahuljice ne brini i moj je mirniji pa podivlja nakon nekog vremena.
    Confused javi se nakon pregleda.
    Meni nikad nisu gledali plodnu vodu. Mislim da na sv. Duhu to ne rade.
     😘😘😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

28. Svibanj 2018. 13:43

Ivy,  kak ne rade? Mislim kaj mozes hodat okolo s mekonijskom plodnom vodom jer oni to ne rade? Malo mi cudno to.
    Hahahah sad sam se sjetila Enine akcije, znaci oplakah 🤣🤣🤣🤣🤣.
    Ja i dalje cekam srijedu,  M je obecao akciju u srijedu,  ako prije ne krene,  zeli da rodim tokom ovog dugog vikenda,  jer imamo svu pomoc na raspolaganju i lakse cemo se organizirati.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

6xmama
    28. Svibanj 2018. 13:51

Evo, gotovi su idu doma, sad me muz zvao. Poslali ih jos i u reumatolosku amb na uzv i ispalo je da mali ima upalu koljena sa izljevom 😨. 
    A prije mj.dana je imal neku ko anginu i na kraju se osipao sedmi dan antibiotika, ja sam onda mislila da ima mononukleozu jer se oni svi osipaju na antibiotik, medjutim ispalo je da ne nego da je valjda neki drugi virus isto tak odreagiral... I sad reumatologica veli da moze bit ovo sad reakcija na taj infekt...mora sad pit Brufen i u pon doc na kontrolu 😕

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ivymicek
    28. Svibanj 2018. 13:54

ProudMomy

Ivy, kak ne rade? Mislim kaj mozes hodat okolo s mekonijskom plodnom vodom jer oni to ne rade? Malo mi cudno to.
    Hahahah sad sam se sjetila Enine akcije, znaci oplakah 🤣🤣🤣🤣🤣.
    Ja i dalje cekam srijedu, M je obecao akciju u srijedu, ako prije ne krene, zeli da rodim tokom ovog dugog vikenda, jer imamo svu pomoc na raspolaganju i lakse cemo se organizirati.

Ne znam. Prvi put sam radala na termin ali drugi put sam  prenjela i nisu mi radili ništa osim prefleda, ctga ili uzva a bila sam otvorena 2 cm. Nemam pojma meni nisu radili a možda nekome i rade 😂.
    Tvoj M je to odlično organizirao.😂. Meni je moj danas rekao kaj ti onda nebuš dočekala 15.06. jer kad da piše GO. Rekoh nemam pojma 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    28. Svibanj 2018. 13:54

Mislim da ćemo mi svakak do 1.6. imati prve dvije bebice ❤️❤️ Aleks i Mihael se ne daju,al tad će ih već htjeti potjerati van ako se prije sami ne odluče 😁

28. Svibanj 2018. 14:04

6xmama baš mi je žao mišeka malog da ga je to snašlo,budu tablete pomogle da ga ne buba tako😘. 
    Pharmama neznam,mislim da ih ne tjeraju odmah(dok je sve ok s protocima u pl.vodom)..a nebu htjela baš da me za praznik ulovi,ko će me porodit,nikog u bolnici nema😂😂

franovamamita
    28. Svibanj 2018. 14:17

6xmama nadam se da ce brzo to proci i do pon da je ko novi 😙😙
    ena ma kasnije kad ce mu se htjeti pomiluj ti njega po alatu poljubi i reci 
    laku noc 😂😂😂😂
    barbara ma kakva glava? hahahahahahahah 

sto se tice plodne vode ja koliko znam plodnu vodu gledaju al moras biti bar prst otvorena ...
    a termini hmmmm...gusto jeee bome, bit ce napeto kad krene....😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

28. Svibanj 2018. 14:21

6xmama,  pa ne mozes vjerovat kak se desi tak nesto! Nadam se da ce mu brzo biti bolje. Puse 😘😘😘
    Ena meni pase i vikend,  i prvi put sam u nedjelju rodila.
    Ja sam prosli petak pitala doktoricu do kad se ceka,  ona je rekla najkasnije 41+5.
    Ja bi zapravo neki petak recimo,  da sam u pon doma,  ovi doma za vikend odfestaju i svi sretni!

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.