6xmama nadam se da ce brzo to proci i do pon da je ko novi 😙😙
ena ma kasnije kad ce mu se htjeti pomiluj ti njega po alatu poljubi i reci
laku noc 😂😂😂😂
barbara ma kakva glava? hahahahahahahah
sto se tice plodne vode ja koliko znam plodnu vodu gledaju al moras biti bar prst otvorena …
a termini hmmmm…gusto jeee bome, bit ce napeto kad krene….😂😂😂😂
😂😂😂Ahahahaha...(ma to Barbara misli na stari narodni lijek,digneš noge i glava prođe😂😂😜🤭🤭)
A onda bi mogli mi vodu gledat,kad sam bila prst tijesno do ovoja i glavice,sad možda ima i pomaka od hodanja po stepenicama 🙃
6xmama nadam se da ce brzo to proci i do pon da je ko novi 😙😙
ena ma kasnije kad ce mu se htjeti pomiluj ti njega po alatu poljubi i reci
laku noc 😂😂😂😂
barbara ma kakva glava? hahahahahahahah
sto se tice plodne vode ja koliko znam plodnu vodu gledaju al moras biti bar prst otvorena …
a termini hmmmm…gusto jeee bome, bit ce napeto kad krene….😂😂😂😂
"pomiluj po alatu poljubi i reci laku noc" 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
6xmama drzim fige da sto prije prodje, mis mali.. bas mi ga je zao..
6xmama - bas mi je zao kaj je malca to snaslo, nadam se da ce mu sto prije biti bolje! 😙
Bas je tijesno na finish liniji, sad ce samo svaki dan beba po beba 😀
6xmama nadam se da će mu se čim prije smiriti i prestati ga bubati 😘
Franova umirem od smijeha 😂😂😂😂😂
Ena bude ti njih dovoljno i na dežurstvu,bez brige 😉
Evo,u vesmasini je prva tura robice ☺️ U srijedu je sveki na go pa se spremamo u pohod na dućane da kupimo još sitnice koje fale..i onda konačna odluka oko kolica i ustvari smo spremni 😁
6xmama pusa od svake tete klokanice da prije prodje 😚.....
Vidi ovih hormonjaca perverznjakusa 🙈 😆😆😆
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
6xmama nadam se da će mu se čim prije smiriti i prestati ga bubati 😘
Franova umirem od smijeha 😂😂😂😂😂
Ena bude ti njih dovoljno i na dežurstvu,bez brige 😉
Evo,u vesmasini je prva tura robice ☺️ U srijedu je sveki na go pa se spremamo u pohod na dućane da kupimo još sitnice koje fale..i onda konačna odluka oko kolica i ustvari smo spremni 😁
Nema ih😂,priča mi frend jučer,njegova žena nedavno rodila,praznik rada,svi otišli doma ostala Malinac i Šanjug samo..i sestra..i malo malo pa ostali sami,izgubile se pa ih je tražio😂😂
Ena ja sam sad svog nazvala i rekla da danas ne ide spavat dok mi ne napravi servis na klimi, jer bum ubila nekog!
Imam klimu a ne mogu ju upalit jer nije oviscena, pa zatukla bi ga, a prica vec tjednima kak bude! E danas bude!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Oharma i Ena, ja sam radjala u nedjelju, nije bio praznik, samo eto vikend.
Na dezurstvu 1 specijalizant i 1 doktor, koji su bili dezurni jos od petka, mene su porodili u 7.45, a u 8 im je zavrsavalo dezurstvo. Uz njih su bile i 2 babice.
Ne znam kak je drugdje, ovo je bilo na Merkuru.
Babice su ti na kraju najvaznije, doktor vise manje, sam da te pokrpa na kraju 🤣
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji