Jutroo 😃
Sretno na pregledima danas…
Ivy bas super da je sve ok, bice to lagan porod 👍
Ena ajmee 1 day to go! Imas li bar malo treme?
Ne znam kako ostale cure sa prvom bebicom ali mene u zadnje vrijeme vise frka tih prvih dana sa bebom i dojenja nego samog poroda 🙈
A neznam,nemam osjećaj da je još 1 day to go,ko da ću još dugo u komadu,nekako nije trema nego više nestrpljenje ,kao kad će krenuti😊,nebi htjela puno preko termina jer svi baš jedva čekamo bebicu 💓💓..ma pusti frke,žene su stvorene za to,vjerujem da se sve to prirodno posloži i uz dovoljno volje i strpljenja sve dođe na svoje😘
Jutroo 😃
Ne znam kako ostale cure sa prvom bebicom ali mene u zadnje vrijeme vise frka tih prvih dana sa bebom i dojenja nego samog poroda 🙈
A neznam,nemam osjećaj da je još 1 day to go,ko da ću još dugo u komadu,nekako nije trema nego više nestrpljenje ,kao kad će krenuti😊,nebi htjela puno preko termina jer svi baš jedva čekamo bebicu 💓💓..ma pusti frke,žene su stvorene za to,vjerujem da se sve to prirodno posloži i uz dovoljno volje i strpljenja sve dođe na svoje😘
Omg 1 day to go. Oprosti zsboravila sam to iskomentirati. Ma bude to već, ipak Mihael trenutno vodi glavnu riječ. Kada izabere doći će. Ti si sutra na pregledu?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hej zenske!
Ivy - drago mi je da je sve kak treba.
Ena - ajme, vec termin, sjecam se svoje prve trudnoce, taj dan termina sam bila kao da je docek Nove, a prebacila je 3 dana 😂
Bome su vrucine/sparine, ja samo s kreveta na kauc, cekam da muz danas popodne ocisti klimu da je nafrljim jer smo u potkrovlju i neizdrzivo je vruce vec od 9h ujutro.
Svima sretno na pregledima tko ide.
Curka mi je jucer bila ekstra mirna cijeli dan, bas sam se zabrinula, navecer sam pojela pol kile keksa i cedevitu i pocela je divljati pa sam mirno zaspala, ali se budila valjda svakih sat vremena. Danas je opet mirnija, mozda joj je vruce.
Jutroo 😃
Omg 1 day to go. Oprosti zsboravila sam to iskomentirati. Ma bude to već, ipak Mihael trenutno vodi glavnu riječ. Kada izabere doći će. Ti si sutra na pregledu?
Da,sutra u 8 me napisala al to je Ta,tak da..😂😂😂😂
jel mogu ovo pripremiti tateku za izlazak bebe? Ili bi bilo bolje samo dugi jednodijelni? Kaj vi mislite?
Samo da vam mahnem s jesenjih i zaželim sve najbolje, vidim da nekima došao rok, a drugima je vrlo blizu! Uzbuđenje na vrhuncu
jel mogu ovo pripremiti tateku za izlazak bebe? Ili bi bilo bolje samo dugi jednodijelni? Kaj vi mislite?
Mozes,super je kompletic 🙂👌
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Super Confused,hvala😘, stavit ću i taj drugi još,čisto zbog veličine😂.
Hej Plavaborovnice 😊,je je, ima nas blizu😘,kod vas sve ok?
Sortiraj odgovore
Najstariji