Evo me..
Kako sam u subotu krvarila odlučila me pregledat da možda nije nešto. Napravila mi uzv (malac cca 3200) 500 g u tjedan dana mi se čini puno, no to su procjene.
Ugl radila mi je i vag uzv da pogleda koliko je posteljica nisko i da nisam možda zbog tog krvarila (sve je 5). I radila mi vag pregled Cerviks 1/2 članka prohodna za prst i možda 2 do glavice. Sve mekano pa mi je rekla ako krene krenut odmah jer je sve omekšano 😂. Kontrola za tjedan dana.
Ja idem u trudničku kod dr Akšemija Gović i imam samo preporuke za nju. Toliko pristupačna i otvorena doktorica!!!!
Eto ja idem domeka, sineku kupila dres na placu da mi bude sretan još moram nešto kupiti i maloj picekici.
Confused dobro da ideš danas na pregled i da sve bude ok.
Žao mi kaj ste loše spavale ja bih isto mogla još. Uh, volim pršut ali ga ne jedem navečer baš zbog žeđi i zbog pipi.
Skompala se sa trudnicom u trudničkoj pa smo puno pričale 😂.
😘😘😘😘😘 Sve po redu

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Evo me..
Kako sam u subotu krvarila odlučila me pregledat da možda nije nešto. Napravila mi uzv (malac cca 3200) 500 g u tjedan dana mi se čini puno, no to su procjene.
Ugl radila mi je i vag uzv da pogleda koliko je posteljica nisko i da nisam možda zbog tog krvarila (sve je 5). I radila mi vag pregled Cerviks 1/2 članka prohodna za prst i možda 2 do glavice. Sve mekano pa mi je rekla ako krene krenut odmah jer je sve omekšano 😂. Kontrola za tjedan dana.
Ja idem u trudničku kod dr Akšemija Gović i imam samo preporuke za nju. Toliko pristupačna i otvorena doktorica!!!!
Eto ja idem domeka, sineku kupila dres na placu da mi bude sretan još moram nešto kupiti i maloj picekici.
Žao mi kaj ste loše spavale ja bih isto mogla još. Uh, volim pršut ali ga ne jedem navečer baš zbog žeđi i zbog pipi.
😘😘😘😘😘 Sve po redu
Super da je sve ok draga 😘🤗,znači mogao bi Vid uskoro😍😍❤️❤️
Evo me..
😘😘😘😘😘 Sve po redu
Super da je sve ok draga 😘🤗,znači mogao bi Vid uskoro😍😍❤️❤️
Heh mogao bi mogao. Iako sam ninu sa ovakvim nalazom prenjela 😂.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutroo 😃
Sretno na pregledima danas...
Ivy bas super da je sve ok, bice to lagan porod 👍
Ena ajmee 1 day to go! Imas li bar malo treme?
Ne znam kako ostale cure sa prvom bebicom ali mene u zadnje vrijeme vise frka tih prvih dana sa bebom i dojenja nego samog poroda 🙈

Jutroo 😃
Sretno na pregledima danas…
Ne znam kako ostale cure sa prvom bebicom ali mene u zadnje vrijeme vise frka tih prvih dana sa bebom i dojenja nego samog poroda 🙈
A neznam,nemam osjećaj da je još 1 day to go,ko da ću još dugo u komadu,nekako nije trema nego više nestrpljenje ,kao kad će krenuti😊,nebi htjela puno preko termina jer svi baš jedva čekamo bebicu 💓💓..ma pusti frke,žene su stvorene za to,vjerujem da se sve to prirodno posloži i uz dovoljno volje i strpljenja sve dođe na svoje😘
Jutroo 😃
A neznam,nemam osjećaj da je još 1 day to go,ko da ću još dugo u komadu,nekako nije trema nego više nestrpljenje ,kao kad će krenuti😊,nebi htjela puno preko termina jer svi baš jedva čekamo bebicu 💓💓..ma pusti frke,žene su stvorene za to,vjerujem da se sve to prirodno posloži i uz dovoljno volje i strpljenja sve dođe na svoje😘
Omg 1 day to go. Oprosti zsboravila sam to iskomentirati. Ma bude to već, ipak Mihael trenutno vodi glavnu riječ. Kada izabere doći će. Ti si sutra na pregledu?

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hej zenske!
Ivy - drago mi je da je sve kak treba.
Ena - ajme, vec termin, sjecam se svoje prve trudnoce, taj dan termina sam bila kao da je docek Nove, a prebacila je 3 dana 😂
Bome su vrucine/sparine, ja samo s kreveta na kauc, cekam da muz danas popodne ocisti klimu da je nafrljim jer smo u potkrovlju i neizdrzivo je vruce vec od 9h ujutro.
Svima sretno na pregledima tko ide.
Curka mi je jucer bila ekstra mirna cijeli dan, bas sam se zabrinula, navecer sam pojela pol kile keksa i cedevitu i pocela je divljati pa sam mirno zaspala, ali se budila valjda svakih sat vremena. Danas je opet mirnija, mozda joj je vruce.

Jutroo 😃
Omg 1 day to go. Oprosti zsboravila sam to iskomentirati. Ma bude to već, ipak Mihael trenutno vodi glavnu riječ. Kada izabere doći će. Ti si sutra na pregledu?
Da,sutra u 8 me napisala al to je Ta,tak da..😂😂😂😂

jel mogu ovo pripremiti tateku za izlazak bebe? Ili bi bilo bolje samo dugi jednodijelni? Kaj vi mislite?
Samo da vam mahnem s jesenjih i zaželim sve najbolje, vidim da nekima došao rok, a drugima je vrlo blizu! Uzbuđenje na vrhuncu

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji