Trudnice drage sve ste mi bas divne, stalno vas citam, ali dok procitam zaostatke zaboravim sto bi napisala haha zakljucak je da se povecava broj terminusa, ali bebice se ne daju, njima je ljepse u trbuscicima nego na ovoj sparini valjda haha
Ja sam se ozbiljno prepala nekidan bas me stezalo vec sam mislila pocelo je, ali se nakon 2sata smirilo, natekla sam danas uzasno, jedva stajala na nogam, a rukama sam jedva stisla saku😔😢😥 valjda ce sutra bit bolje jer sam danas kucu uparila peglanjem, jedno dve masine bebine robice je spremno pa sam zadovoljna😁

💙 A.L.
I meni je grozno vruce, sparno, sve me smeta. Dode mi ga gola hodam okolo 😂
Sinoc sam se svako malo dizala pi pi. Onda curka boksa. Pa ni disati nisam mogla od vrucine. Tako da sam cijeli dan krepana. Nadam se boljoj noci. ☺
Prekrasne ste sexy mame 😍

💗Baby E💗
Cokica prekrasna trudnica❤️,more i njamiii kolač😋😋😍😍😍.
Proudy nek ste vi uživali na Jarunu😊,mali je legenda,bi i mama al je preteška😂😂😍😍,preslatki ste na na videu i fotkicama😍😍❤️❤️❤️❤️.
Pahuljice odmori,bit će bolje,nemoj se toliko forsirati😘🤗.
Franovamamita u akciju ❤️❤️❤️❤️,Confused se isto sprema ❤️❤️❤️❤️.
Ivymicek 😍😘🤗
Pharmama,Marija29😍😘🤗. Nadam se da nisam koga zaboravila,eto mi se vratili s roštilja,u komadu😂😂,fino papali,sad glačanje mužu za posao i mogla bi i spavati danas,umorna sam 😂😂..e da se pohvalim,kupila sam si Sunquick sirup Tropic za slaganje,znači par godina ga tražim i nigdje za kupiti,našla danas u Plodinama😋😋,prefini...
Dobro jutro.
Ja na Sv.Duhu čekam u redu za vadenje krvi pa onda na pregled.
Cucica sređena za svaki slučaj 😊.
Kaže meni muž jučer ti ćeš se poroditi prije 15.06. ajde baš me zanima 😂😂😂.
Dosadno mi pa budite se da imam kaj čitati 😂
😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro ivymicek mi budni od 5 sati. Sparina uzas, vec gladni na veliko 😉

Jutro 😘 mene dragi probudio kad je išao na posao i mislim da vise ne bude spavanja jer moram slušati zvukove flakserica vani 😩 a čak sam lijepo prespavala ovu noć i bas bi nastavila još malo
Ivy sretno 😘 nadam se da nećeš morati dugo čekati

Jutro :)
Ivy sretno na pregledu 😘
Meni je popodne,treba docekat 16 h...
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Sretno na pregledima! Ivy nadam se da nebus dugo cekala! Javi kak je bilo i kod koga si bila. Ja se cak dobro naspavala danas 😁

Jutro
Ivymicek i sve ostale koje danas imate pregled sretno 😘
Ja nocas lose spavala, jucer sam malo prsuta pojela i nocas ajme stalno se dizala piti pa od h iza toga na wc za pipi

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji