jel mogu ovo pripremiti tateku za izlazak bebe? Ili bi bilo bolje samo dugi jednodijelni? Kaj vi mislite?
Mozes,super je kompletic 🙂👌
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Super Confused,hvala😘, stavit ću i taj drugi još,čisto zbog veličine😂.
Hej Plavaborovnice 😊,je je, ima nas blizu😘,kod vas sve ok?
Jutro cure! Mi danas odgulili do pola 11, umorna sam bila. A onda sam morala odmah ic jest jer sam se probudila uzasno gladna.
Ivy, jesam ja rekla da ces ti prva?!? Malac rasteeee 😍
Ena tik tak 🤣🤣🤣🤣🤣
Robica je preslatka, ali ubaci i majicu, jer znaju sestre prigovarati da dijete mora imat 2 sloja, i carape, bez obzira na temp vani.
Vidim da ce danas bit opet pakleno vruce, sreca da mi je sunce na ovoj strani samo do podne.
Puse svima 😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Cure, citam vas redovito, al ne pisem jer mi glava puca ovih dana. Pretpostavljam da je od vremena, pritiska i vlage u zraku.. 😞 A doma vec sad hodam polugola jer mi je vruce, kaj ce tek biti cijelo ljeto.. 😱
Ivy, super za pregled
Tkogod jos danas ima pregled, sretno!!
Sve me vise veseli i zanima tko ce otvoriti sezonu ljetnica, bas postaje napeto 😍😉😁
Ena, robica je bas slatka, obje kombinacije. Glas dajem prvoj 😊

Hvala cure😘, Proudy nek ste se vi naspavali 😘,evo ubacila i majicu,a čarapice već jesam,s prvom kombinacijom,stavit ću mu sve to pa ćemo vidjeti. Čuj ti nju tik tak😂😂,ha ha ,ko da si daleko 😊,u četvrtak kreće kladionica jer smo obje na 40+ 😂😂😘
Hvala cure😘, Proudy nek ste se vi naspavali 😘,evo ubacila i majicu,a čarapice već jesam,s prvom kombinacijom,stavit ću mu sve to pa ćemo vidjeti. Čuj ti nju tik tak😂😂,ha ha ,ko da si daleko 😊,u četvrtak kreće kladionica jer smo obje na 40+ 😂😂😘
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ajde da ja nekome tiktakam bar koji dan 🤣🤣🤣🤣

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Bok, cure!
Da vas brzinski pozdravim, vidim terminuse se inate i dalje...
Ivy, ja tak nalaz imam od 31.tjedna pa nosim dok me ne steraju u radjaonu.
Confused bu se prva odvazila, cini mi se.
Kod nas zlo i naopako, nocas malac(2 god i 4 mj), urlik, plac u 4 ujutro,samo lezi, ne da dirat desnu nogu ni savit ju ni nis... Mislili prvo da ju je mozda zalezao, dali mu Brufena, medjutim sad u 8 nis bolje, opet isto, ne da se ni postavit na nogu ni nis.Eto muz je s njim na hitnoj u Vinogradskoj, vadili mu krvi, urin, cekaju nalaze... Opce mi to nije jasno, normalno sve jucer i igrao se i sve i odjednom ovo... Nema temp, nije pao, ne kuzim...

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Bok, cure!
Da vas brzinski pozdravim, vidim terminuse se inate i dalje…
Ivy, ja tak nalaz imam od 31.tjedna pa nosim dok me ne steraju u radjaonu.
Confused bu se prva odvazila, cini mi se.
Kod nas zlo i naopako, nocas malac(2 god i 4 mj), urlik, plac u 4 ujutro,samo lezi, ne da dirat desnu nogu ni savit ju ni nis… Mislili prvo da ju je mozda zalezao, dali mu Brufena, medjutim sad u 8 nis bolje, opet isto, ne da se ni postavit na nogu ni nis.Eto muz je s njim na hitnoj u Vinogradskoj, vadili mu krvi, urin, cekaju nalaze… Opce mi to nije jasno, normalno sve jucer i igrao se i sve i odjednom ovo… Nema temp, nije pao, ne kuzim…
Javi sta je bilo malenome.Drzim fige da je nesto bezazleno 🙏
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji