Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Svibanj 2018. 11:02

Jutro cure! Mi danas odgulili do pola 11,  umorna sam bila. A onda sam morala odmah ic jest jer sam se probudila uzasno gladna.
    Ivy,  jesam ja rekla da ces ti prva?!? Malac rasteeee 😍
    Ena tik tak 🤣🤣🤣🤣🤣
    Robica je preslatka,  ali ubaci i majicu,  jer znaju sestre prigovarati da dijete mora imat 2 sloja,  i carape,  bez obzira na temp vani.

Vidim da ce danas bit opet pakleno vruce,  sreca da mi je sunce na ovoj strani samo do podne.
    Puse svima 😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

natar
    28. Svibanj 2018. 11:12

Cure, citam vas redovito, al ne pisem jer mi glava puca ovih dana. Pretpostavljam da je od vremena, pritiska i vlage u zraku.. 😞 A doma vec sad hodam polugola jer mi je vruce, kaj ce tek biti cijelo ljeto.. 😱
    Ivy, super za pregled
    Tkogod jos danas ima pregled, sretno!!
    Sve me vise veseli i zanima tko ce otvoriti sezonu ljetnica, bas postaje napeto 😍😉😁
    Ena, robica je bas slatka, obje kombinacije. Glas dajem prvoj 😊

28. Svibanj 2018. 11:20

Hvala cure😘, Proudy nek ste se vi naspavali 😘,evo ubacila i majicu,a čarapice već jesam,s prvom kombinacijom,stavit ću mu sve to pa ćemo vidjeti. Čuj ti nju tik tak😂😂,ha ha ,ko da si daleko 😊,u četvrtak kreće kladionica jer smo obje na 40+ 😂😂😘

28. Svibanj 2018. 11:33

Ena31

Hvala cure😘, Proudy nek ste se vi naspavali 😘,evo ubacila i majicu,a čarapice već jesam,s prvom kombinacijom,stavit ću mu sve to pa ćemo vidjeti. Čuj ti nju tik tak😂😂,ha ha ,ko da si daleko 😊,u četvrtak kreće kladionica jer smo obje na 40+ 😂😂😘

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Ajde da ja nekome tiktakam bar koji dan 🤣🤣🤣🤣

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

6xmama
    28. Svibanj 2018. 11:34

Bok, cure! 
    Da vas brzinski pozdravim, vidim terminuse se inate i dalje... 
    Ivy, ja tak nalaz imam od 31.tjedna pa nosim dok me ne steraju u radjaonu. 
    Confused bu se prva odvazila, cini mi se. 
    Kod nas zlo i naopako, nocas malac(2 god i 4 mj), urlik, plac u 4 ujutro,samo lezi, ne da dirat desnu nogu ni savit ju ni nis... Mislili prvo da ju je mozda zalezao, dali mu Brufena, medjutim sad u 8 nis bolje, opet isto, ne da se ni postavit na nogu ni nis.Eto muz je s njim na hitnoj u Vinogradskoj, vadili mu krvi, urin, cekaju nalaze... Opce mi to nije jasno, normalno sve jucer i igrao se i sve i odjednom ovo... Nema temp, nije pao, ne kuzim... 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Confused
    28. Svibanj 2018. 11:36

6xmama

Bok, cure!
    Da vas brzinski pozdravim, vidim terminuse se inate i dalje…
    Kod nas zlo i naopako, nocas malac(2 god i 4 mj), urlik, plac u 4 ujutro,samo lezi, ne da dirat desnu nogu ni savit ju ni nis… Mislili prvo da ju je mozda zalezao, dali mu Brufena, medjutim sad u 8 nis bolje, opet isto, ne da se ni postavit na nogu ni nis.Eto muz je s njim na hitnoj u Vinogradskoj, vadili mu krvi, urin, cekaju nalaze… Opce mi to nije jasno, normalno sve jucer i igrao se i sve i odjednom ovo… Nema temp, nije pao, ne kuzim…

Javi sta je bilo malenome.Drzim fige da je nesto bezazleno 🙏 

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Pahuljica
    28. Svibanj 2018. 11:37

Ena jos jedan dan😍 da je bar to tak kak oni kazu pa da dode beba ko narucena na dan termina hahah 
    Meni je malac uzasno miran ovih dana, tak da se svako malo zabrinem, ali valjda vise nema ni mjesta za micanje🤣  kak su mi rekli u 36tj. Sve mekano prohodno, 3cm otvoreno itd..ja mislila da cu se svaki cas porodit,  ivy je tad rekla da mogu i prenijet s takvim nalazom, al kak ove vrucine dolaze nemrem vise, od sutra maleni ima svu slobodu izac😁 cak bi mi i bilo drago da nam prije dode😍😍😍

💙 A.L.

28. Svibanj 2018. 11:37

6xmama

Bok, cure!
    Da vas brzinski pozdravim, vidim terminuse se inate i dalje…
    Kod nas zlo i naopako, nocas malac(2 god i 4 mj), urlik, plac u 4 ujutro,samo lezi, ne da dirat desnu nogu ni savit ju ni nis… Mislili prvo da ju je mozda zalezao, dali mu Brufena, medjutim sad u 8 nis bolje, opet isto, ne da se ni postavit na nogu ni nis.Eto muz je s njim na hitnoj u Vinogradskoj, vadili mu krvi, urin, cekaju nalaze… Opce mi to nije jasno, normalno sve jucer i igrao se i sve i odjednom ovo… Nema temp, nije pao, ne kuzim…

O misa mu,  pa sto se dogodilo? Drzim fige da je nesto trivijalno i javi svakako kaj su rekli u bolnici. 😘

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    28. Svibanj 2018. 11:41

dan cure 
    pozz vas brzinski vruce je u pm...
    ena preslatko 😙😙😙
    ivy drago mi je da je sve ok 😙😙
    sinoc bila u akciji ali kasnije me kontrakcije ubile...ocito vise nije to za mene...
    danas cu opet biti na gasu ljubim vas sve 😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

28. Svibanj 2018. 11:41

Joj cure moje,  evo jucer sam si bas razmisljala,  da bih ja to voljela nekako planski,  da mi kazu ono sutra dodjite da to rijesimo. Jer moram i logistiku odhendlat prije,  netko mi mora veliko dijete cuvat dok smo mi u radjaoni. A da mi pukne vodenjak usred noci i moram odmah u bolnicu,  a trebam dovuc starce iz Kt da mi preuzmu malog,  to mi je najveca nocna mora. 😁
    Ovak bi si sve stigla organizirat i bok!

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.