Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    25. Svibanj 2018. 21:33

Ena31

Mene čisto zanima do kad bude me ta žgaravica mučila i dal misli prestati kad rodim,jer mi je više pun k….,svaki dan bez iznimke ,par puta dnevno,i po noći me budi😫,luda sam već i od jabuka i od sode😣😣

U potpunosti te razumijem,ista sudbina..mislim da cu radat uz zgaravicu,nema dana,ali najgore kad te budi😩

• mandrina
    25. Svibanj 2018. 21:35

Ena31

Mene čisto zanima do kad bude me ta žgaravica mučila i dal misli prestati kad rodim,jer mi je više pun k….,svaki dan bez iznimke ,par puta dnevno,i po noći me budi😫,luda sam već i od jabuka i od sode😣😣

A sad ti je zapravo otvoren zeludac zbog pritiska bebe na osit, ali nama rekla dr na tecaju da to prestaje cim se beba rodi. Znaci, jos koji dan izdrzi😂

25. Svibanj 2018. 21:37

Proudy iskreno se nadam🤢😱, J@m@ zadnji put na ctg ležim na desnom boku i jedva sam izdržala ,skoro sam se ispovraćala od kiseline,užas...a prije nego ću ići u rađaonu ću popiti pol paketa sode😲🙃

Mya
    25. Svibanj 2018. 21:47

Vjerujem..i spavanje na sjedecki..da nam je lako,nije😏 srecom pri kraju smo😁

25. Svibanj 2018. 21:49

Cure, pitanje!
    Ubila bih za kupku,  citam svasta i da se moze i da se ne smije,  jel bi bio bas ono veeeeliki grijeh da si to priustim,  ovako otvorena jelte...

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mya
    25. Svibanj 2018. 22:07

Ne prevruca voda,koliko ja znam,ali s obzirom na tvoju otvorenost,ne znam,nisam pametna,osim ako bi ti prije reda😉

25. Svibanj 2018. 22:09

ProudMomy

Cure, pitanje!
    Ubila bih za kupku, citam svasta i da se moze i da se ne smije, jel bi bio bas ono veeeeliki grijeh da si to priustim, ovako otvorena jelte…

Googlala sam svašta nešta i znam kolko sam i znala😂,ništa...na tvom mjestu nebi,baš zato kaj si toliko otvorena.

bejb23
    25. Svibanj 2018. 22:10

Vecer curke. 
    Nisam vas stigla citati zadnja dva dana, sad sam pocela al me vec san hvata.  Procitala sam cak dvije stranice i nemrem vise. 
    Barbara procitala sam tvoje i ovo za financije. Sutra cu pogledati. Hvala tiii 😘 i da prekrasna buskica 😍
    Danas sam bas krepana i vrucina me satrala. I mislim da cu zaspati cim taknem krevet. 
    Laku noc klokanice 😘💗

💗Baby E💗

Confused
    25. Svibanj 2018. 22:12

ProudMomy

Cure, pitanje!
    Ubila bih za kupku, citam svasta i da se moze i da se ne smije, jel bi bio bas ono veeeeliki grijeh da si to priustim, ovako otvorena jelte…

Potice otvaranje,dakle ako ne zelis docekat 40.tt samo daj ;)

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

25. Svibanj 2018. 22:13

Confused

ProudMomy

Cure, pitanje!

Potice otvaranje,dakle ako ne zelis docekat 40.tt samo daj ;)

Uuu..onda ću ja krenuti iza utorka s kupkama😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI