Mene čisto zanima do kad bude me ta žgaravica mučila i dal misli prestati kad rodim,jer mi je više pun k….,svaki dan bez iznimke ,par puta dnevno,i po noći me budi😫,luda sam već i od jabuka i od sode😣😣
U potpunosti te razumijem,ista sudbina..mislim da cu radat uz zgaravicu,nema dana,ali najgore kad te budi😩
Mene čisto zanima do kad bude me ta žgaravica mučila i dal misli prestati kad rodim,jer mi je više pun k….,svaki dan bez iznimke ,par puta dnevno,i po noći me budi😫,luda sam već i od jabuka i od sode😣😣
A sad ti je zapravo otvoren zeludac zbog pritiska bebe na osit, ali nama rekla dr na tecaju da to prestaje cim se beba rodi. Znaci, jos koji dan izdrzi😂

Proudy iskreno se nadam🤢😱, J@m@ zadnji put na ctg ležim na desnom boku i jedva sam izdržala ,skoro sam se ispovraćala od kiseline,užas...a prije nego ću ići u rađaonu ću popiti pol paketa sode😲🙃
Vjerujem..i spavanje na sjedecki..da nam je lako,nije😏 srecom pri kraju smo😁
Cure, pitanje!
Ubila bih za kupku, citam svasta i da se moze i da se ne smije, jel bi bio bas ono veeeeliki grijeh da si to priustim, ovako otvorena jelte...

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ne prevruca voda,koliko ja znam,ali s obzirom na tvoju otvorenost,ne znam,nisam pametna,osim ako bi ti prije reda😉
Cure, pitanje!
Ubila bih za kupku, citam svasta i da se moze i da se ne smije, jel bi bio bas ono veeeeliki grijeh da si to priustim, ovako otvorena jelte…
Googlala sam svašta nešta i znam kolko sam i znala😂,ništa...na tvom mjestu nebi,baš zato kaj si toliko otvorena.
Vecer curke.
Nisam vas stigla citati zadnja dva dana, sad sam pocela al me vec san hvata. Procitala sam cak dvije stranice i nemrem vise.
Barbara procitala sam tvoje i ovo za financije. Sutra cu pogledati. Hvala tiii 😘 i da prekrasna buskica 😍
Danas sam bas krepana i vrucina me satrala. I mislim da cu zaspati cim taknem krevet.
Laku noc klokanice 😘💗

💗Baby E💗
Cure, pitanje!
Ubila bih za kupku, citam svasta i da se moze i da se ne smije, jel bi bio bas ono veeeeliki grijeh da si to priustim, ovako otvorena jelte…
Potice otvaranje,dakle ako ne zelis docekat 40.tt samo daj ;)
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Cure, pitanje!
Potice otvaranje,dakle ako ne zelis docekat 40.tt samo daj ;)
Uuu..onda ću ja krenuti iza utorka s kupkama😂😂
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji