Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Svibanj 2018. 21:49

Cure, pitanje!
    Ubila bih za kupku,  citam svasta i da se moze i da se ne smije,  jel bi bio bas ono veeeeliki grijeh da si to priustim,  ovako otvorena jelte...

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mya
    25. Svibanj 2018. 22:07

Ne prevruca voda,koliko ja znam,ali s obzirom na tvoju otvorenost,ne znam,nisam pametna,osim ako bi ti prije reda😉

25. Svibanj 2018. 22:09

ProudMomy

Cure, pitanje!
    Ubila bih za kupku, citam svasta i da se moze i da se ne smije, jel bi bio bas ono veeeeliki grijeh da si to priustim, ovako otvorena jelte…

Googlala sam svašta nešta i znam kolko sam i znala😂,ništa...na tvom mjestu nebi,baš zato kaj si toliko otvorena.

bejb23
    25. Svibanj 2018. 22:10

Vecer curke. 
    Nisam vas stigla citati zadnja dva dana, sad sam pocela al me vec san hvata.  Procitala sam cak dvije stranice i nemrem vise. 
    Barbara procitala sam tvoje i ovo za financije. Sutra cu pogledati. Hvala tiii 😘 i da prekrasna buskica 😍
    Danas sam bas krepana i vrucina me satrala. I mislim da cu zaspati cim taknem krevet. 
    Laku noc klokanice 😘💗

💗Baby E💗

Confused
    25. Svibanj 2018. 22:12

ProudMomy

Cure, pitanje!
    Ubila bih za kupku, citam svasta i da se moze i da se ne smije, jel bi bio bas ono veeeeliki grijeh da si to priustim, ovako otvorena jelte…

Potice otvaranje,dakle ako ne zelis docekat 40.tt samo daj ;)

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

25. Svibanj 2018. 22:13

Confused

ProudMomy

Cure, pitanje!

Potice otvaranje,dakle ako ne zelis docekat 40.tt samo daj ;)

Uuu..onda ću ja krenuti iza utorka s kupkama😂😂

25. Svibanj 2018. 22:15

Nije mene frka otvaranja,  to vec odradjujemo,  mene frka infekcije. Ma mislim da ne bum... A ne bum ni poslije poroda,  vrag mater...

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    25. Svibanj 2018. 22:23

ProudMomy

Nije mene frka otvaranja, to vec odradjujemo, mene frka infekcije. Ma mislim da ne bum… A ne bum ni poslije poroda, vrag mater…

Meni je jucer rekla da slobodno pol sata mogu i da je dobro u zadnjim tjednima za misice i kosti 😊

25. Svibanj 2018. 22:24

ProudMomy

Nije mene frka otvaranja, to vec odradjujemo, mene frka infekcije. Ma mislim da ne bum… A ne bum ni poslije poroda, vrag mater…

A buš se strpila još mjesec dana,mjesec i pol...ko i ja da napokon mogu sjesti ko čovjek i pojesti obrok sjedeći,ili popiti kavu...sjela sam jučer za stol jesti i bilo je ok par minuta,onda me počelo boliti dole i mali me udarao na sve strane tak da ručam stojeći,nagnuta nad stol😯😶

25. Svibanj 2018. 22:28

Mladamamica,  zapravo bih se bas htjela malo opustiti,  i od kad ne pijem mg,  grcevi u nogama me uzasno muce,  a to mi obicno pomogne.
    Ni inace ne volim prevrucu vodu,  vise onak mlako toplu,  al evo nisam pametna.
    Znam da se kao u moru smije,  ali ove stajace vode,  bazeni,  kade,  tu svak svoje prica.
    Ma Ena ja sjedim,  dosta sam lezala,  dosta sam stajala 😁

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.