Proudy meni su preporucili cak . Ne znam ko je napisao al da kada je cista i koriste je samo tvoji i ti pa mislim da se nemas kaj brinut 😊
Evo i nas :) 35 tjedan ..mislim da sam dobila 3 kg u par dana al me bas me briga 😁😁 sutra idemo na krstitke susjedi fino papkat ☺️☺️ Curkica je odlicno odradila prvi nastup , puno ljudi al nisu se nista sramile ❤️
Jako ste lijepe, busek i zgodna mama. Ne brini za kile budu otišle a ti malo i uživaj 😊. Bravo za curkicu i nastup.
Mi budni, noć prošla sa jednim pi pi ali me u par navrata i on probudio koliko je bio aktivan.
Ziiijjjeeevvv i idem piti kavicu.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro,cure!
Bojana,lijepa mama i bušica .Bravo za malenu!
Ja noćas crkla od vrućine,ne znam koji qrac mi je bio jučer i noćas,samo sam se švicala ko bedasta...Glupo mi nekak već sad klimu palit,al jučer me ta sparina unutra dotukla...
Ivy,pijemo kavicu skupa .
Ugodan dan svima!
Moj trećerođenac ima danas 14 godina,a mama u stečaju...kupili mu jučer tortu.Muž dela i danas,tak da čekamo dok se vrati pa malo proslavimo.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Bojana jako ste mi ljepi😍😍😘😘🤗🤗.
6xmama Sretan rođendan velikom dečku😍😘🤗.
Ivymicek 😘
Svim curama ugodan i miran dan😘 i vikend 😘😘
jutro...morala ustati ubog majstora...sad cu do trgovine i tak polaaako...nocas fuj nekak mi bilo zlo u pm...
6xmama sretan rodendan tvom velikom decku 😙😙😙
bojana ma koje kile samo ti u busu svd ide,super si 😙😙😙 ja se odlucila prestati vagati,dr ako zeli neka me vaze ja se kuci necu...jer daj me nemoj hebati da kad god stanem vec skace...maaaars neeeeces vise 😂😂😂😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
jutro…morala ustati ubog majstora…sad cu do trgovine i tak polaaako…nocas fuj nekak mi bilo zlo u pm…
bojana ma koje kile samo ti u busu svd ide,super si 😙😙😙 ja se odlucila prestati vagati,dr ako zeli neka me vaze ja se kuci necu…jer daj me nemoj hebati da kad god stanem vec skace…maaaars neeeeces vise 😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂,Fućkaš vagu,tebi stvarno netreba, prekrasna si i super taman😘🤗
jutro…morala ustati ubog majstora…sad cu do trgovine i tak polaaako…nocas fuj nekak mi bilo zlo u pm…
bojana ma koje kile samo ti u busu svd ide,super si 😙😙😙 ja se odlucila prestati vagati,dr ako zeli neka me vaze ja se kuci necu…jer daj me nemoj hebati da kad god stanem vec skace…maaaars neeeeces vise 😂😂😂😂😂😂😂
bas ti hvala 😙😙😙😙 kako danas tvoja zgaravica?
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Zasad ok ali poslje kave i doručka proći će pol sata i opet ispočetka,klasika😂,ma ko ju hebe, još tih par dana ću gutati sodu😂😘
Zasad ok ali poslje kave i doručka proći će pol sata i opet ispočetka,klasika😂,ma ko ju hebe, još tih par dana ću gutati sodu😂😘
pa do sutra ces izdrzati da 😂😂😂😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji