Mladamamica, zapravo bih se bas htjela malo opustiti, i od kad ne pijem mg, grcevi u nogama me uzasno muce, a to mi obicno pomogne.
Ni inace ne volim prevrucu vodu, vise onak mlako toplu, al evo nisam pametna.
Znam da se kao u moru smije, ali ove stajace vode, bazeni, kade, tu svak svoje prica.
Ma Ena ja sjedim, dosta sam lezala, dosta sam stajala 😁
Iskreno mislim da je bazen puno drugčiji od kade doma, mislim nije 100 % čista voda ali opet je puno čišća nego na bazenima. Ja nisam otvorena (koliko znam 😂) ali si priuštim kupku jednom tjedno. Mislim da ti jedna neće naštetiti ali ako se nećeš osjećati ugodno onda nema neke prevelike koristi
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Nadam se da će vam te žgaravice popustiti što prije. Meni su ikreno u prve dvije popustile iza 37 tt kad se beba spustila ali mislim da to nije pravilo.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Nadam se da će vam te žgaravice popustiti što prije. Meni su ikreno u prve dvije popustile iza 37 tt kad se beba spustila ali mislim da to nije pravilo.
Moj je nisko cijelo vrijeme i još se spustio ali da,i ja mislim da nije pravilo,a bude popustilo kad rodimo😂
Ena, Jama, 6xmama, Ivy, Franova, Proud, bejb23 (nema na cemu ) hvala!
Mene zgaravica uhvatila mozda par puta i to kratko, al da je fuj je tako da nadam se da ce vas brzo pustit!!
Al ja zato pisam ko da sam se pretplatila na ulaz na wc!
Da na vratima imam onaj brojac za promet kao u trgovinama krepo bi za dan i pol!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Joj Ena, bas te muci, znam kako ti je, jer je tak meni s Maksom bilo, i zapravo mi je zadnji mj bilo najgore.
Preporodila sam se kad sam rodila.
Mene ovaj puta stedi, stvarno, eto bas me zanima hocu rodit celavo dijete 😂😂😂😂😂.
Ubise me kontrakcije danas, jedna na drugu, uzas!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ena, Jama, 6xmama, Ivy, Franova, Proud, bejb23 (nema na cemu) hvala!
Mene zgaravica uhvatila mozda par puta i to kratko, al da je fuj je tako da nadam se da ce vas brzo pustit!!
Al ja zato pisam ko da sam se pretplatila na ulaz na wc!
Da na vratima imam onaj brojac za promet kao u trgovinama krepo bi za dan i pol!
Pišam ko velika😂,i WC mi je u prizemlju,dakle stepenicama svaki put do njega,jbt i baš si razmišljam i dalje tak zatvorena 😂😂,očito ono o stepenicama i otvaranju nije istina😂😂
Joj Ena, bas te muci, znam kako ti je, jer je tak meni s Maksom bilo, i zapravo mi je zadnji mj bilo najgore.
Preporodila sam se kad sam rodila.
Mene ovaj puta stedi, stvarno, eto bas me zanima hocu rodit celavo dijete 😂😂😂😂😂.
Ubise me kontrakcije danas, jedna na drugu, uzas!
Moje bude vukodlak 😂😂😂...a jbmu,samo pazi da ne okrenu te kontrakcije zapravo na pravo
Ja isto stalno pisam, dosta cesto i u gace 😂😂😂😂, danas samo 2 puta, to znaci daje bio miran 😂😂😂.
Ma ne zabrinjavam se Ena, ja ti odem spavat, dok me ne budi, znaci da nije pravo i bok! 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja isto stalno pisam, dosta cesto i u gace 😂😂😂😂, danas samo 2 puta, to znaci daje bio miran 😂😂😂.
Ma ne zabrinjavam se Ena, ja ti odem spavat, dok me ne budi, znaci da nije pravo i bok! 😁
Bome i mene danas soraju, valjda se preforsirasmo.
Laku noć klokanice 😘😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Došla doma, na brzinu pročitala samo. I vidjela još jednu fit trudnicu, barbara manja nego ja sad 😂
I što se tiče širokog povijanja, znam da u Rijeci inzistiraju na tome, tako da ću morat to prakticirat.
I sad na spavanje, umorio me grad, laka vam i mirna noć 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji