Blackie samo hrabro,već ste daleko dogurali 3u1 ☺️
Izgleda da će stvarno morati pasti kladionica-tko će otvoriti sezonu ljetnica 😁😁
Ma moze i Mladamamica prva sto se mene tice, meni se stvrano ne zuri 😂😂😂😂.
Neka mogu ja drzat jos malo 😂😂
Duze od 6.6. neces 😂😂😂
Paniku mi stvaraš još ću se predomislit 😭😭
Hahahahahaha ma ajde ajde samo hrabro! 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Izgleda da će stvarno morati pasti kladionica-tko će otvoriti sezonu ljetnica 😁😁
Proudy će u petak😂
Proudy će u petak😂
Moze neki od petaka, al necemo definirati koji! Nek muz festa vikendom 😂😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proud neka vas jos,super za pregled..ivy lijepa okruglica..najugodnije mi u haljinama,nista me steze jer je sve postalo neudobno..kod nas se nikom ne zuri,bit ce prva beba iznenadenje po svemu sudeci
Proudy će u petak😂
😂😂Draga,ti ko da stvarno imaš još dugo za odgađati😂😂...ja moram do 8.6. roditi jer mi šogor dolazi iz Berlina vidjet bebu,dobio je samo par dana😂😂,već mu je napisao m da ga možda Mihael dočeka u trbuhu kak je stanje zasad😁
Proudy će u petak😂
😂😂Draga,ti ko da stvarno imaš još dugo za odgađati😂😂…ja moram do 8.6. roditi jer mi šogor dolazi iz Berlina vidjet bebu,dobio je samo par dana😂😂,već mu je napisao m da ga možda Mihael dočeka u trbuhu kak je stanje zasad😁
Hahahahaha, ah ti muski, njima nije prisa ni za izic iz trbuha, a kamoli sto drugo 😂😂😂😂.
Ma nemre tvoj vodenjak toliko drzat s tolikom bebom, bez brige 😉.
Moj je malac maleni tad da i mogu jos malo ovako 😉
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dakle ja sam rekla da ne mogu dok ne premjestimo sobe a muž odbija ikakve radove ovaj vikend, lijepo molim odgodu za tjedan i pol! Imam i novi friz i boju i to moram prošetati i još mi ljudi moraju govoriti no kaj se ja mislim poroditi tak da tam iza 15.06. možemo razmišlhati o ispadanju čepa ali bih svakako prije praznike 22.06 i 25.06. 😂.
Neka si ti Proud još u komadu treba sad iskoristiti vrijeme a ponavljam ti i Ena ste se dogovorile da ćemo se kladiti kad uđete na 40+ koja bu prva 😂.
Blackie još malo pa 36 tt držim fige da izdržite i dulje.
To je sve kaj sam popamtila 😂.
Ostalo sam zaboravila .. danas me muči pamćenje 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ali kak me BH šoraju već.par dana sve me frka pregleda u ponedjeljak. Možda mi CTG nebu radila pa prodem samo sa uzvom 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji