Dakle ja sam rekla da ne mogu dok ne premjestimo sobe a muž odbija ikakve radove ovaj vikend, lijepo molim odgodu za tjedan i pol! Imam i novi friz i boju i to moram prošetati i još mi ljudi moraju govoriti no kaj se ja mislim poroditi tak da tam iza 15.06. možemo razmišlhati o ispadanju čepa ali bih svakako prije praznike 22.06 i 25.06. 😂.
Neka si ti Proud još u komadu treba sad iskoristiti vrijeme a ponavljam ti i Ena ste se dogovorile da ćemo se kladiti kad uđete na 40+ koja bu prva 😂.
Blackie još malo pa 36 tt držim fige da izdržite i dulje.
To je sve kaj sam popamtila 😂.
Ostalo sam zaboravila .. danas me muči pamćenje 😂
😂😂😂😂🤣🤣😘🤗
Samo sam popamtila da su za sada još uvijek svi 2u1 i 3u1 😁
Ja sad došla s frizure i prvo se nažderala pizze i hladne cole 🐷🐷
A evo i frizure
A evo i frizure
😍😍Slatka frizurica😍😍
A evo i frizure
Jako ti je lijepo 😍😍😍, vidim frčke su u modi 😄. Neka si se ti nanjupala...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hvala 😁 Ma ove moje će držat još par sati i to je to Odmah padnu. Sad kratko predah doma i na cugu s frendicama. Mislim da ću spavat ko top 😂
Tako cu i ja sad,pizzu i pepsi,bez obzira na slanocu,da se pocastimo,pa doma,pod tus i tv..noge su mi duple od stajanja,hodanja,danasnje sparine,jedva cekam ispruzit se
Joooj,alaj ste mi se sve upicanile,ja tu definitivnokvarim prosjek sa svojom neofarbanom prosijedom kosom ...zato ine slikam dalje od vrata nagore
.
Jel danas vama vruće?Ja sam cijeli dan danas u jednoj vodi,užasss
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ja sam sad pojela krumpir salatu donio mi M s posla neka sam za nista danas bas ...sad cu nagovorit M da kad se okupa odemo prosetat brzinski 😁
Joooj,alaj ste mi se sve upicanile,ja tu definitivnokvarim prosjek sa svojom neofarbanom prosijedom kosom…zato ine slikam dalje od vrata nagore
.
Jel danas vama vruće?Ja sam cijeli dan danas u jednoj vodi,užasss
Ja isto danas krepavam od vrucine😕
Proudy - ides ti do 41tt 😂😂😂 neka je sve super i s tobom i bebicom pa kad krene krene.
Danas je bas tezak dan, mene pqr puta tak zamantalo, a ova moja mala gura dole kao da hoce van, par puta sam u hodu stala i primila se za koljena jer nisam mogla dalje od bolova, mislila sam da ce mi se raspasti cucica.
Sortiraj odgovore
Najstariji