Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Svibanj 2018. 18:33

ivymicek

Dakle ja sam rekla da ne mogu dok ne premjestimo sobe a muž odbija ikakve radove ovaj vikend, lijepo molim odgodu za tjedan i pol! Imam i novi friz i boju i to moram prošetati i još mi ljudi moraju govoriti no kaj se ja mislim poroditi tak da tam iza 15.06. možemo razmišlhati o ispadanju čepa ali bih svakako prije praznike 22.06 i 25.06. 😂.
    Neka si ti Proud još u komadu treba sad iskoristiti vrijeme a ponavljam ti i Ena ste se dogovorile da ćemo se kladiti kad uđete na 40+ koja bu prva 😂.
    Blackie još malo pa 36 tt držim fige da izdržite i dulje.
    To je sve kaj sam popamtila 😂.
    Ostalo sam zaboravila .. danas me muči pamćenje 😂

😂😂😂😂🤣🤣😘🤗

25. Svibanj 2018. 18:53

Samo sam popamtila da su za sada još uvijek svi 2u1 i 3u1 😁
    Ja sad došla s frizure i prvo se nažderala pizze i hladne cole 🐷🐷
    A evo i frizure

25. Svibanj 2018. 18:55

Cokica

A evo i frizure

😍😍Slatka frizurica😍😍

ivymicek
    25. Svibanj 2018. 18:57

Cokica

A evo i frizure

Jako ti je lijepo 😍😍😍, vidim frčke su u modi 😄. Neka si se ti nanjupala...

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

25. Svibanj 2018. 19:05

Hvala 😁 Ma ove moje će držat još par sati i to je to  Odmah padnu. Sad kratko predah doma i na cugu s frendicama. Mislim da ću spavat ko top 😂

Mya
    25. Svibanj 2018. 19:11

Tako cu i ja sad,pizzu i pepsi,bez obzira na slanocu,da se pocastimo,pa doma,pod tus i tv..noge su mi duple od stajanja,hodanja,danasnje sparine,jedva cekam ispruzit se

6xmama
    25. Svibanj 2018. 19:19

Joooj,alaj ste mi se sve upicanile,ja tu definitivnokvarim prosjek sa svojom neofarbanom prosijedom kosom ...zato ine slikam dalje od vrata nagore .
    Jel danas vama vruće?Ja sam cijeli dan danas u jednoj vodi,užasss

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Mladamamica1911
    25. Svibanj 2018. 19:20

Ja sam sad pojela krumpir salatu donio mi M s posla neka sam za nista danas bas ...sad cu nagovorit M da kad se okupa odemo prosetat brzinski 😁

Mladamamica1911
    25. Svibanj 2018. 19:21

6xmama

Joooj,alaj ste mi se sve upicanile,ja tu definitivnokvarim prosjek sa svojom neofarbanom prosijedom kosom…zato ine slikam dalje od vrata nagore.
    Jel danas vama vruće?Ja sam cijeli dan danas u jednoj vodi,užasss

Ja isto danas krepavam od vrucine😕

mamica1985
    25. Svibanj 2018. 19:26

Proudy - ides ti do 41tt 😂😂😂 neka je sve super i s tobom i bebicom pa kad krene krene.
    Danas je bas tezak dan, mene pqr puta tak zamantalo, a ova moja mala gura dole kao da hoce van, par puta sam u hodu stala i primila se za koljena jer nisam mogla dalje od bolova, mislila sam da ce mi se raspasti cucica.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.