Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    25. Svibanj 2018. 20:41

baarbaraa29

Sad imamo 4 mama twinsica.
    Sve ravne se kovrcaju, a mi frckave ravnamo! Zene!
    Cokica 👌🏻 lipa! 😍
    Blackie javi nam se cesce! Ali super vi to gurate!
    Bejb23 nije neka vijest, ali vidi na sta sam naisla. Ako ne znate..
    https://gov.hr/moja-uprava/obitelj-i-zivot/socijalna-skrb/prava-i-usluge-za-osobe-s-invaliditetom-iz-sustava-socijalne-skrbi/pravo-na-doplatak-za-pomoc-i-njegu/1803

Ti majčice što trudnija to ljepša 😍😍.
    Kaj se tiče širokog povijanja, dobiješ uputu u bolnici.
    Ali mi nismo široko povijali te je i doktor koji je Nini pregledavao kukiche rekao da ne treba široko povijati. No koliko sam skužila mišljenja se od bolnice do bolnice razlikuju a i od doktora do doktora. Ja i ovaj put neću pa ćemo vidjeti.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mya
    25. Svibanj 2018. 20:44

Sve ce nam reci u bolnici jer ocito je sve od bolnice do bolnice,kak i od doktora do doktora

franovamamita
    25. Svibanj 2018. 20:50

vecer
    aaaa bokte sve me boli...isla sam na rodendan bila 2 sata jedva izdrzala..sjednem,ustanem,sjednem,ustanem ne mogu dugo sjediti pa nikak se namjestiti...i glava me jos boli i danas me hvata svakjh par sati...a ne vrijedi mi ici doktoru jer ne mogu slikati ili snimati jel? 
    barbara terminuso preeeekrasan buso bas ste mi slatki 😍😍😍😍 
    sto se tice tko ce kad roditi potpisals bih na 37,38,ali posto radovi u kuci tek krenuli evo i sutra opet ljepe plocice na stepenicama, dobro bih mi doslo da dodemo tocno do termina 😂😂 
    sto se tice sirokog povijanja ako kazu u bolnici da povijam povijat cu ako ne necu 😉

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

25. Svibanj 2018. 20:52

Barbara predivni ste mi! 😍
    Sto se tice sirokog povijanja,  meni s Maksom rekli na otpustu iz bolnice,  nikako,  bez veze pregrijavati dijete,  po njima zastarjela metoda. Onda mi je dosla patronazna (stara skola) i trazila da siroko povijem dijete. Jesam,  pred njom i cim je izasla sam to skinula.
    Nemam namjeru ni ovog siroko povijati do pregleda kod ortopeda i uzva kukova,  ako ce trebati on ce mi reci. Okostavanje tako i tako pocinje kasnije.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

25. Svibanj 2018. 21:26

Mene čisto zanima do kad bude me ta žgaravica mučila i dal misli prestati kad rodim,jer mi je više pun k....,svaki dan bez iznimke ,par puta dnevno,i po noći me budi😫,luda sam već i od jabuka i od sode😣😣

25. Svibanj 2018. 21:33

Ena31

Mene čisto zanima do kad bude me ta žgaravica mučila i dal misli prestati kad rodim,jer mi je više pun k….,svaki dan bez iznimke ,par puta dnevno,i po noći me budi😫,luda sam već i od jabuka i od sode😣😣

Prestat ce kad rodis,  kad ti se Miha makne sa zeludca 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mya
    25. Svibanj 2018. 21:33

Ena31

Mene čisto zanima do kad bude me ta žgaravica mučila i dal misli prestati kad rodim,jer mi je više pun k….,svaki dan bez iznimke ,par puta dnevno,i po noći me budi😫,luda sam već i od jabuka i od sode😣😣

U potpunosti te razumijem,ista sudbina..mislim da cu radat uz zgaravicu,nema dana,ali najgore kad te budi😩

• mandrina
    25. Svibanj 2018. 21:35

Ena31

A sad ti je zapravo otvoren zeludac zbog pritiska bebe na osit, ali nama rekla dr na tecaju da to prestaje cim se beba rodi. Znaci, jos koji dan izdrzi😂

25. Svibanj 2018. 21:37

Proudy iskreno se nadam🤢😱, J@m@ zadnji put na ctg ležim na desnom boku i jedva sam izdržala ,skoro sam se ispovraćala od kiseline,užas...a prije nego ću ići u rađaonu ću popiti pol paketa sode😲🙃

Mya
    25. Svibanj 2018. 21:47

Vjerujem..i spavanje na sjedecki..da nam je lako,nije😏 srecom pri kraju smo😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.