Joooj,alaj ste mi se sve upicanile,ja tu definitivnokvarim prosjek sa svojom neofarbanom prosijedom kosom…zato ine slikam dalje od vrata nagore
.
Jel danas vama vruće?Ja sam cijeli dan danas u jednoj vodi,užasss
Draga,imam stan na nekom polukatu,sparina ,pritisak,u kratkim hlačicama sam i majici i mokra ko miš cijeli dan,vlažnim maramicama se osvježavam cijeli dan,jedva čekam tuširanje (neidem sama pod tuš,čekam muža😂)
Sad imamo 4 mama twinsica.
Sve ravne se kovrcaju, a mi frckave ravnamo! Zene!
Cokica 👌🏻 lipa! 😍
Blackie javi nam se cesce! Ali super vi to gurate!
Bejb23 nije neka vijest, ali vidi na sta sam naisla. Ako ne znate..
https://gov.hr/moja-uprava/obitelj-i-zivot/socijalna-skrb/prava-i-usluge-za-osobe-s-invaliditetom-iz-sustava-socijalne-skrbi/pravo-na-doplatak-za-pomoc-i-njegu/1803
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Haj prekrasne trudnice i trbuščići
Zanima me što mislite o širokom povijanju, jel to potrebno kako neki kažu do prvog pregleda kukića ?
Dakle mislim na kombinaciju jednokratna pelena + tetra pelena + švedska na vezanje da sve to drži.
Cokica 👌🏻 lipa! 😍
https://gov.hr/moja-uprava/obitelj-i-zivot/socijalna-skrb/prava-i-usluge-za-osobe-s-invaliditetom-iz-sustava-socijalne-skrbi/pravo-na-doplatak-za-pomoc-i-njegu/1803
Ljepa bušica 😍,i baš rastete lijepo😍😍😘😘🤗🤗🤗🤗😍😍🤗🤗🤗🤗🤗😘😘😘😘😘
Zanima me što mislite o širokom povijanju, jel to potrebno kako neki kažu do prvog pregleda kukića ?
Dakle mislim na kombinaciju jednokratna pelena + tetra pelena + švedska na vezanje da sve to drži.
Nemam iskustva s tim ali sam čula da nije dobro ništa na svoju ruku,prije pregleda...
Cokica 👌🏻 lipa! 😍
🤗🤗😊 naocito rastete,predivni😘
Nama na tecaju rekli da nema potrebe,osim nakon pregleda kukica da treba reci ce
Barbara, ti si mi sva fit mama 😍😎... Ne bi ni rekla da si tolko trudna.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Veliko DA za siroko povijanje do uzv kukica.I u rodilistu se bebe siroko povijaju.Ja sam obe kceri siroko povijala od prvog dana,i ovu cu.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Ja sam svoje povijala do prvog pregleda kod pedijatra...onda mi je ona rekla jel da i dalje povijam ili ne.I u rodilištu ti kod otpusta veli pedijatar široko povijanje...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji