Joooj,alaj ste mi se sve upicanile,ja tu definitivnokvarim prosjek sa svojom neofarbanom prosijedom kosom ...zato ine slikam dalje od vrata nagore
.
Jel danas vama vruće?Ja sam cijeli dan danas u jednoj vodi,užasss

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ja sam sad pojela krumpir salatu donio mi M s posla neka sam za nista danas bas ...sad cu nagovorit M da kad se okupa odemo prosetat brzinski 😁

Joooj,alaj ste mi se sve upicanile,ja tu definitivnokvarim prosjek sa svojom neofarbanom prosijedom kosom…zato ine slikam dalje od vrata nagore
.
Ja isto danas krepavam od vrucine😕

Proudy - ides ti do 41tt 😂😂😂 neka je sve super i s tobom i bebicom pa kad krene krene.
Danas je bas tezak dan, mene pqr puta tak zamantalo, a ova moja mala gura dole kao da hoce van, par puta sam u hodu stala i primila se za koljena jer nisam mogla dalje od bolova, mislila sam da ce mi se raspasti cucica.

Joooj,alaj ste mi se sve upicanile,ja tu definitivnokvarim prosjek sa svojom neofarbanom prosijedom kosom…zato ine slikam dalje od vrata nagore
.
Draga,imam stan na nekom polukatu,sparina ,pritisak,u kratkim hlačicama sam i majici i mokra ko miš cijeli dan,vlažnim maramicama se osvježavam cijeli dan,jedva čekam tuširanje (neidem sama pod tuš,čekam muža😂)
Sad imamo 4 mama twinsica.
Sve ravne se kovrcaju, a mi frckave ravnamo! Zene!
Cokica 👌🏻 lipa! 😍
Blackie javi nam se cesce! Ali super vi to gurate!
Bejb23 nije neka vijest, ali vidi na sta sam naisla. Ako ne znate..
https://gov.hr/moja-uprava/obitelj-i-zivot/socijalna-skrb/prava-i-usluge-za-osobe-s-invaliditetom-iz-sustava-socijalne-skrbi/pravo-na-doplatak-za-pomoc-i-njegu/1803

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Haj prekrasne trudnice i trbuščići
Zanima me što mislite o širokom povijanju, jel to potrebno kako neki kažu do prvog pregleda kukića ?
Dakle mislim na kombinaciju jednokratna pelena + tetra pelena + švedska na vezanje da sve to drži.

Cokica 👌🏻 lipa! 😍
https://gov.hr/moja-uprava/obitelj-i-zivot/socijalna-skrb/prava-i-usluge-za-osobe-s-invaliditetom-iz-sustava-socijalne-skrbi/pravo-na-doplatak-za-pomoc-i-njegu/1803
Ljepa bušica 😍,i baš rastete lijepo😍😍😘😘🤗🤗🤗🤗😍😍🤗🤗🤗🤗🤗😘😘😘😘😘
Haj prekrasne trudnice i trbuščići
Zanima me što mislite o širokom povijanju, jel to potrebno kako neki kažu do prvog pregleda kukića ?
Dakle mislim na kombinaciju jednokratna pelena + tetra pelena + švedska na vezanje da sve to drži.
Nemam iskustva s tim ali sam čula da nije dobro ništa na svoju ruku,prije pregleda...
Cokica 👌🏻 lipa! 😍
🤗🤗😊 naocito rastete,predivni😘
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji