Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    26. Svibanj 2018. 10:27

franovamamita

barbara ma jucer me dost cesto opet zabolili i ajde od navecer do sad jos nije…razmisljam otici na neku masazu mozda pomogne mada sam razmisljala i o privatnom neurologu da vidim sta on pametno kaze…mads ti me tjesis da to stvarno moze bito od vratne kraljeznice a ona mi je bas u k…i vrtoglavice imam par god zbog nje…
    pharma i mene nocas nekak cudno bolilo i evo danas sad kad sam dorucak slagala ovo ono onak mi cudno dolje u stomaku 😯
    ena mihael ce odluciti hoces ili ne sutra 😂😂😂😂😂

Joj ima jedan sto radi u bolnici u ambulanti za bol. Kad sam ja isla na sve te moguce tretmane dao mi je posjetnicu jer je i maser, al da me ubijes ne znam kak se zove, a nakon selidbe nema sanse da ju imam. Probat cu ga mozda iskopat na netu! Ali lik me samo uhvatio za vrat i TOCNO od prve kaze jel tu?
    Ako te tak u mahovima boli bas moguce da je od vrata. Neuro.ce te poslat na ctg glave i magnetsku i ortopedu vjerojatno i onda on na rtg vratne. Iako to nis ne mos sad u trudnoci, ali, da, mozda nebi bilo lose otic na konzultacije. Ne mislim to u nekoj panici neg cisto da ti ipak da strucno misljenje.
    😚😚😚

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

franovamamita
    26. Svibanj 2018. 10:31

Maja82

franovamamita

barbara ma jucer me dost cesto opet zabolili i ajde od navecer do sad jos nije…razmisljam otici na neku masazu mozda pomogne mada sam razmisljala i o privatnom neurologu da vidim sta on pametno kaze…mads ti me tjesis da to stvarno moze bito od vratne kraljeznice a ona mi je bas u k…i vrtoglavice imam par god zbog nje…
    pharma i mene nocas nekak cudno bolilo i evo danas sad kad sam dorucak slagala ovo ono onak mi cudno dolje u stomaku 😯

Sigurno ti je od kraljesnice pogotovo ako ti se bol siri jednom stranom glave od straga prema naprijed i ako imas vrtoglavice povremeno ili trnce u glavi ili rukama. Mislim da ti se neurologu ne isplati sada, kasnije mozes jer ti on bez slikanja rtg ili mr kraljesnice nece nis pametno rec.. probaj otic na masazu dva tri puta u razmaku od tj dana recimo..mozda malo i sama razgibavat izmedju vrat. Meni su ledja koma pogotovo taj gornji dio od skolioze i sjedenja i masaza me spasava. Odem jednom mjesecno i sada, masira me na boku.

e pa zadnji puta kad sad slikala kraljeznicu nalaz je bio pocetak skolioze...a boli me samo desna strana glave da i to mi onako pulsira da me i iza oka boli...a ja sam se najvise uplasila jer evo to sad vec danima traje i nije dugotrajna bol na par min zaboli i pusti i tako nekoliko puta preko dana i noci...ali vidjet cu ima tu cura u selu,fizioterapeut i masira tak po kucama pa pitat cu je moze li mi vrat srediti..

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    26. Svibanj 2018. 10:34

baarbaraa29

franovamamita

Joj ima jedan sto radi u bolnici u ambulanti za bol. Kad sam ja isla na sve te moguce tretmane dao mi je posjetnicu jer je i maser, al da me ubijes ne znam kak se zove, a nakon selidbe nema sanse da ju imam. Probat cu ga mozda iskopat na netu! Ali lik me samo uhvatio za vrat i TOCNO od prve kaze jel tu?
    Ako te tak u mahovima boli bas moguce da je od vrata. Neuro.ce te poslat na ctg glave i magnetsku i ortopedu vjerojatno i onda on na rtg vratne. Iako to nis ne mos sad u trudnoci, ali, da, mozda nebi bilo lose otic na konzultacije. Ne mislim to u nekoj panici neg cisto da ti ipak da strucno misljenje.
    😚😚😚

e a cak mi je i kiroprakticar pao na pamet,mozda da me polomi dobro budem ko nova 😂😂😂😂 ako se slucajno sjetis i iskopas tog masera javi ☺

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

baarbaraa29
    26. Svibanj 2018. 10:45

http://www.hdlb.org/ambulante/klinicki-bolnicki-centar-osijek/

Taj dr. Rados je odlican! Da me ubijes ne znam ko je mene tam uputio..ima tome par godina. 
    Necu ni nagadjat, ali evo ti link preko kojeg ih mozes kontaktirat! Dobijes pravo na 10 puta otic, 2 tjedna. Znaci 2x od pon.do pet.
    Onda nakon 6mj.imas pravo na novu turu!
    Jasno mi je da ti je sad vjerojatno to neizvedivo obzirom da si sama kuci i sve to, ali da znas za kasnije! Ili ako ces otic to ti je u podrumu onog ulaza gdje i kola hitne mogu sic, zgrada pored psihijatrije.
    A za masazu mislim da ak ces ici trebas tak nekom strucnom ko ta cura sto ju spominjes, nikako ne u obicni salon jer ipak je kod tebe ostecenje.

• Maja82
    26. Svibanj 2018. 10:46

Moze biti i da ti je od kraljesnice tako samo polovica glave. To bol iza oka i pulsiranje se obicno povezuje s migrenom, ali ona duze traje u komadu, ne bi ti prosla sama i mjenja strane (btw imam i migrene 😣). Isto ti moze izgledat i cluster glavobolja ali obicno uz nju ima i suzenje oka, crvenilo te strane lica i curenje nosa i isto mijenja strane.. Od tlaka isto budu glavobolje sprijeda ali obostrano. Mozda da probas zasad s masazom (odi i do neurologa ako ces se sigurnije osjecat) ali sigurno ce ti preporuciti MR glave i vrata, sto bi bilo dobro da napravis kad rodis. 

• Maja82
    26. Svibanj 2018. 10:50

baarbaraa29

http://www.hdlb.org/ambulante/klinicki-bolnicki-centar-osijek/

Taj dr. Rados je odlican! Da me ubijes ne znam ko je mene tam uputio..ima tome par godina.
    Necu ni nagadjat, ali evo ti link preko kojeg ih mozes kontaktirat! Dobijes pravo na 10 puta otic, 2 tjedna. Znaci 2x od pon.do pet.
    Onda nakon 6mj.imas pravo na novu turu!
    Jasno mi je da ti je sad vjerojatno to neizvedivo obzirom da si sama kuci i sve to, ali da znas za kasnije! Ili ako ces otic to ti je u podrumu onog ulaza gdje i kola hitne mogu sic, zgrada pored psihijatrije.
    A za masazu mislim da ak ces ici trebas tak nekom strucnom ko ta cura sto ju spominjes, nikako ne u obicni salon jer ipak je kod tebe ostecenje.

Ovo super zvuci! Probaj otic. Nisam znala di si. Imaju dobar izbor terapija mozes probat i akupunkturu zasad, ja sam i na to isla i fakat pomaze, a svakako bi bilo bolje da ides nekom strucnjaku.

baarbaraa29
    26. Svibanj 2018. 10:55

Potpisujem Maju! Migrenuse se nasle! 
    E i s tog prvog linka pod tim tehnicarima mi najvise zazvonilo ime Stjepan Kucinac i utipkam u Google i lik je vl. Medelle. Nikad cula, al pise obrt za njegu i odrzavanje tijela, tak da moguce da je to on! 

franovamamita
    26. Svibanj 2018. 11:00

hvala vam curke puno😙😙😙😙😙

Marijaa30
    26. Svibanj 2018. 11:35

Bok, pročitala sam sve zaostatke (preko 10 stranica),  al uglavnom nisam ništa zapamtila... Znam da Aleks još neće van, a Ena će očito sutra još roštiljati :)
    Želim vam ugodan vikend, bez glavobolja, križobolja, žgaravica, kontrakcija itd.... 

26.8. Ivan 💙💙

Mya
    26. Svibanj 2018. 12:19

Koji tezak dan..u glavi pritisak,dolje kopa kao da ce izletit..sve se nadam i cekam kisu da rashladi,najrade bi prespavala da mogu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.