Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Svibanj 2018. 08:40

franovamamita

jutro…morala ustati ubog majstora…sad cu do trgovine i tak polaaako…nocas fuj nekak mi bilo zlo u pm…
    6xmama sretan rodendan tvom velikom decku 😙😙😙
    bojana ma koje kile samo ti u busu svd ide,super si 😙😙😙 ja se odlucila prestati vagati,dr ako zeli neka me vaze ja se kuci necu…jer daj me nemoj hebati da kad god stanem vec skace…maaaars neeeeces vise 😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂,Fućkaš vagu,tebi stvarno netreba, prekrasna si i super taman😘🤗

franovamamita
    26. Svibanj 2018. 08:45

Ena31

franovamamita

jutro…morala ustati ubog majstora…sad cu do trgovine i tak polaaako…nocas fuj nekak mi bilo zlo u pm…
    bojana ma koje kile samo ti u busu svd ide,super si 😙😙😙 ja se odlucila prestati vagati,dr ako zeli neka me vaze ja se kuci necu…jer daj me nemoj hebati da kad god stanem vec skace…maaaars neeeeces vise 😂😂😂😂😂😂😂

bas ti hvala 😙😙😙😙 kako danas tvoja zgaravica?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

26. Svibanj 2018. 08:53

franovamamita

Ena31

franovamamita

Zasad ok ali poslje kave i doručka proći će pol sata i opet ispočetka,klasika😂,ma ko ju hebe, još tih par dana ću gutati sodu😂😘

franovamamita
    26. Svibanj 2018. 09:33

Ena31

franovamamita

Ena31

franovamamita

Zasad ok ali poslje kave i doručka proći će pol sata i opet ispočetka,klasika😂,ma ko ju hebe, još tih par dana ću gutati sodu😂😘

pa do sutra ces izdrzati da 😂😂😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

baarbaraa29
    26. Svibanj 2018. 09:43

Jutro! 🌞
    Ajmo na noge lagane, ko se ima kamo ustat 😆
    Bojana bombon, a ne sumnjam da si jucer pucala od ponosa 😊
    6xmama hepi brzdej malom velikom decku!
    Ena zgara se neda do zadnjeg dana, ha? 😒 Jos maaalkice.. 
    Franova se svada s vagom 😂 Meni nije ni palo na pamet vagat se kuci. I tak bi vjerojatno u istom danu kad se vazem u bolnici pokazala drugacije, a i tako i tako znam da sam stalno u +😁
    Nego jesi se ti pomirila sa svojom glavom?? 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

nivami
    26. Svibanj 2018. 09:44

Jutro
    Bojana super izgledas 😍
    Ja sam nocas bas lose spavala, sad pijem kavu i gledam muza kako kosi travu 

nivami
    26. Svibanj 2018. 09:44

Sretno svima u novim tjednima
    Ena jos malo i nece bit žgaravice

nivami
    26. Svibanj 2018. 09:46

6xmama sretan rođendan tvom velikom dječaku 🎂😘

pharmamma
    26. Svibanj 2018. 09:58

Jutro cure 😘
    Papa se doručak,kuha se kava i mislim da se onda vraćam u krevet...tako mi se ne da nis...mislim da ću preskočiti i kuhanje danas 🙈 i meni je bila neka čudna noć,par puta pi pi pa uz jedno od tih buđenja jos i kao lagani menstrualni bolovi..odmah se userem na svaku sitnicu jer mene 99% vremena nis ne boli
    Barbara mrsavice 😍😍
    Bojana divna i ne brini za kile 😘 bravo za curku i njen nastup
    6xmama sretan rođendan velikom dečku 😁
    Iš iš sve zgaravice,glavobolje i druge tegobe..danas bi trebao biti lijep sunčan dan,samo nek ne bude onako sparno kao jučer  

6xmama
    26. Svibanj 2018. 10:02

Hvala vam na čestitkama!
    Pharma,da se mijenjamo ?Mene pak stalno neki qrac boli 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI