Jutro! 🌞
Ajmo na noge lagane, ko se ima kamo ustat 😆
Bojana bombon, a ne sumnjam da si jucer pucala od ponosa 😊
6xmama hepi brzdej malom velikom decku!
Ena zgara se neda do zadnjeg dana, ha? 😒 Jos maaalkice..
Franova se svada s vagom 😂 Meni nije ni palo na pamet vagat se kuci. I tak bi vjerojatno u istom danu kad se vazem u bolnici pokazala drugacije, a i tako i tako znam da sam stalno u +😁
Nego jesi se ti pomirila sa svojom glavom??
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Jutro
Bojana super izgledas 😍
Ja sam nocas bas lose spavala, sad pijem kavu i gledam muza kako kosi travu
Jutro cure 😘
Papa se doručak,kuha se kava i mislim da se onda vraćam u krevet...tako mi se ne da nis...mislim da ću preskočiti i kuhanje danas 🙈 i meni je bila neka čudna noć,par puta pi pi pa uz jedno od tih buđenja jos i kao lagani menstrualni bolovi..odmah se userem na svaku sitnicu jer mene 99% vremena nis ne boli
Barbara mrsavice 😍😍
Bojana divna i ne brini za kile 😘 bravo za curku i njen nastup
6xmama sretan rođendan velikom dečku 😁
Iš iš sve zgaravice,glavobolje i druge tegobe..danas bi trebao biti lijep sunčan dan,samo nek ne bude onako sparno kao jučer
Hvala vam na čestitkama!
Pharma,da se mijenjamo ?Mene pak stalno neki qrac boli
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Eiii Franovamamita,neću ja sutra još 😂😂,ipak je roštilj sutra(ak se ovaj moj ne predomisli ,on je ko i ovo vrijeme 🤣).. Pharmama meni i danas sparno užas...
barbara ma jucer me dost cesto opet zabolili i ajde od navecer do sad jos nije...razmisljam otici na neku masazu mozda pomogne mada sam razmisljala i o privatnom neurologu da vidim sta on pametno kaze...mads ti me tjesis da to stvarno moze bito od vratne kraljeznice a ona mi je bas u k...i vrtoglavice imam par god zbog nje...
pharma i mene nocas nekak cudno bolilo i evo danas sad kad sam dorucak slagala ovo ono onak mi cudno dolje u stomaku 😯
ena mihael ce odluciti hoces ili ne sutra 😂😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Dobro jutro curke!
Bojana i 6xmamma cestitam 😀
Ena zao mi je zbog zgaravice.. moram priznat da ju nisam sad imala, tamo na pocetku trudnoce malo al proslo bi na nesto krusasto. Sad mi je ovaj tj bilo malo muka al fakat lagano ako bi vise pojela.. vald je pocela beba stiskat zeludac.
Ja spavam ok do 5.30-6, onda pipi i nakon toga brate nema sanse vise zaspat.. vrtim se, vruce mi nikak se namjestit.. I sad pijem kavu na balkonu, u hladu, al jako je sparno opet, mozda ne ko zadnjih dana al ja izgaram stalno 😥
Zbrisat cu na more par dana s frendicom 😁 Kaj su vama rekli za kupanje? Mislim mogu se kupat ak mi je sve ok jelda? U uto mi je napisala uloziva za vrsak prsta, al rekla je da mogu.
barbara ma jucer me dost cesto opet zabolili i ajde od navecer do sad jos nije…razmisljam otici na neku masazu mozda pomogne mada sam razmisljala i o privatnom neurologu da vidim sta on pametno kaze…mads ti me tjesis da to stvarno moze bito od vratne kraljeznice a ona mi je bas u k…i vrtoglavice imam par god zbog nje…
pharma i mene nocas nekak cudno bolilo i evo danas sad kad sam dorucak slagala ovo ono onak mi cudno dolje u stomaku 😯
ena mihael ce odluciti hoces ili ne sutra 😂😂😂😂😂
Sigurno ti je od kraljesnice pogotovo ako ti se bol siri jednom stranom glave od straga prema naprijed i ako imas vrtoglavice povremeno ili trnce u glavi ili rukama. Mislim da ti se neurologu ne isplati sada, kasnije mozes jer ti on bez slikanja rtg ili mr kraljesnice nece nis pametno rec.. probaj otic na masazu dva tri puta u razmaku od tj dana recimo..mozda malo i sama razgibavat izmedju vrat. Meni su ledja koma pogotovo taj gornji dio od skolioze i sjedenja i masaza me spasava. Odem jednom mjesecno i sada, masira me na boku.
Sortiraj odgovore
Najstariji