jutro…morala ustati ubog majstora…sad cu do trgovine i tak polaaako…nocas fuj nekak mi bilo zlo u pm…
6xmama sretan rodendan tvom velikom decku 😙😙😙
bojana ma koje kile samo ti u busu svd ide,super si 😙😙😙 ja se odlucila prestati vagati,dr ako zeli neka me vaze ja se kuci necu…jer daj me nemoj hebati da kad god stanem vec skace…maaaars neeeeces vise 😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂,Fućkaš vagu,tebi stvarno netreba, prekrasna si i super taman😘🤗
jutro…morala ustati ubog majstora…sad cu do trgovine i tak polaaako…nocas fuj nekak mi bilo zlo u pm…
bojana ma koje kile samo ti u busu svd ide,super si 😙😙😙 ja se odlucila prestati vagati,dr ako zeli neka me vaze ja se kuci necu…jer daj me nemoj hebati da kad god stanem vec skace…maaaars neeeeces vise 😂😂😂😂😂😂😂
bas ti hvala 😙😙😙😙 kako danas tvoja zgaravica?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Zasad ok ali poslje kave i doručka proći će pol sata i opet ispočetka,klasika😂,ma ko ju hebe, još tih par dana ću gutati sodu😂😘
Zasad ok ali poslje kave i doručka proći će pol sata i opet ispočetka,klasika😂,ma ko ju hebe, još tih par dana ću gutati sodu😂😘
pa do sutra ces izdrzati da 😂😂😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro! 🌞
Ajmo na noge lagane, ko se ima kamo ustat 😆
Bojana bombon, a ne sumnjam da si jucer pucala od ponosa 😊
6xmama hepi brzdej malom velikom decku!
Ena zgara se neda do zadnjeg dana, ha? 😒 Jos maaalkice..
Franova se svada s vagom 😂 Meni nije ni palo na pamet vagat se kuci. I tak bi vjerojatno u istom danu kad se vazem u bolnici pokazala drugacije, a i tako i tako znam da sam stalno u +😁
Nego jesi se ti pomirila sa svojom glavom??

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Jutro
Bojana super izgledas 😍
Ja sam nocas bas lose spavala, sad pijem kavu i gledam muza kako kosi travu

Jutro cure 😘
Papa se doručak,kuha se kava i mislim da se onda vraćam u krevet...tako mi se ne da nis...mislim da ću preskočiti i kuhanje danas 🙈 i meni je bila neka čudna noć,par puta pi pi pa uz jedno od tih buđenja jos i kao lagani menstrualni bolovi..odmah se userem na svaku sitnicu jer mene 99% vremena nis ne boli
Barbara mrsavice 😍😍
Bojana divna i ne brini za kile 😘 bravo za curku i njen nastup
6xmama sretan rođendan velikom dečku 😁
Iš iš sve zgaravice,glavobolje i druge tegobe..danas bi trebao biti lijep sunčan dan,samo nek ne bude onako sparno kao jučer

Hvala vam na čestitkama!
Pharma,da se mijenjamo ?Mene pak stalno neki qrac boli

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji