Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    17. Svibanj 2018. 20:55

Srecom pa sam ga prije sat jela jer bi me opet izludila😁 makar mi je danas dan da stalno jedem

Pahuljica
    17. Svibanj 2018. 20:57

Majda tak i ja svaki put kad vidim bebicu zamislim kak cu i ja jos malo svoje drzat u rukama i tolko mi dode lijepo i raznjezin se da se eto-rasplacem hahah razapinju nas ti hormoni definitivno
    Ti jos imas malo lufta za pripremu, al meni bi bilo krajnje vrijeme ja sve nesto cekam ovo cekam ono pa nemrem izabrat i eto jos smo na pocetkuu, sad za zadnje sam rekla (u ned mi dolaze kolica i ostatak robice) pa cu u ned pocet prati robicu, pon shopping za bolnicku torbu kaj treba i jos doma to poslozit, a malac ima da ceka do tada!! 
    Yvone svaka cast za faks i uspjesno rjesen kolokvij, malo si me prepala, naime i ja studiram i planirala sam nastavit tj. Bez pauziranja godine jos slj god zavrsit pa sam na konju, bar nekakvu diplomu imam pa radila kaj radila

💙 A.L.

Marijaa30
    17. Svibanj 2018. 21:00

Ena

26.8. Ivan 💙💙

Majda23

Da vidimo sta smo zapamtili hahah
    Pharmamammajeeej, super sto si se rijesila 😊
    Proudcestitam na 38 tt, i liniji 😍 hahah i meni se vise svida prica 6xmame
    Mladamamicacitam za porod i sve mi izgleda kao u filmovima, mogla bih i ja tamo gdje i ti 😂
    Franovabitno da je sve u redu i da znas na cemu si.
    Izvjesce s danasnjeg pregleda, raden bris, takoder netaknuta straznjica 😂 bebo super, gledam kilaze od franove i barbare, moj ima samo 1800 g. Ocito je malo manja beba posto sam i ja bila manja beba. Ugl cerviks isti, zatvorena ali bebo radi veliki pritisak na cerviks tako da mi je receno da moram mirovati do termina 😕 poslije toga sam obavila mali soping za bebu, jos jedan i imat cu sve. Dosla kuci, prepone me ubijaju, cak sam mislila da cu se poroditi. Kako proud kaze, poceo je cackati dole. Gledajuci robicu koju sam kupila shvatim kako cu uskoro drzati bebicu u rukama, postati mama. Toliko mi se toga skupilo, jos te prepone, doslo mi da plačem, nez od srece ili tuge. I gledam kako vam pocinju sluzni cepovi izlaziti a ja jos nemam sve spremno za bebu 😱😱😱 isprike na duzem postu 😘

Bitno da se cerviks ne skraćuje i da si zatvorena ,nek je bebo dobro ...a još malo do 37,brzo će to proći iako se možda sad ne čini tako😘. Sad miruj i odmaraj😘🤗😍..a hormoni su ok da malo divljaju 😀😘🤗,samo se isplači kad ti dođe 😁

Marijaa30

Prerano sam stisnula salji 😁😁 krumpirici 😁😁😉😉🤗🤗

26.8. Ivan 💙💙

franovamamita
    17. Svibanj 2018. 21:27

majda ja se bss nesto ne opterecujem vise tezinom bebe...jer prije 10 dana imao 1500 sad 2100g nemoguce ds je tolika razlika...a bitno da su nam bebe dobro ti mslo jos odmaraj i za cas si u terminu😙😙😙
    ena ja se maloprije najela mama rszvukla pitu s tikvicama pa donjela i uz to jela svjezeg sira i parsdajzs i klasika dokrajcila se jagodama 😂😂😂😂😂
    ali pomfri i jos ako ima majoneze nikada ne odbijam 😂😂😂😂
    e da cure ja sam na +12kg

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

17. Svibanj 2018. 21:32

franovamamita

majdaja se bss nesto ne opterecujem vise tezinom bebe…jer prije 10 dana imao 1500 sad 2100g nemoguce ds je tolika razlika…a bitno da su nam bebe dobro ti mslo jos odmaraj i za cas si u terminu😙😙😙
    ena ja se maloprije najela mama rszvukla pitu s tikvicama pa donjela i uz to jela svjezeg sira i parsdajzs i klasika dokrajcila se jagodama 😂😂😂😂😂
    ali pomfri i jos ako ima majoneze nikada ne odbijam 😂😂😂😂
    e da cure ja sam na +12kg

Našlo bi se majoneze 😂,i mi malo svježeg sira s vrhnjem ,špeka i salame 😋😋,sad bi mogla još malo slatkača😀

pharmamma
    17. Svibanj 2018. 21:39

Yvone bravo za kolokvij ☺️
    Pahuljica ne moraš brinuti,znam jako puno cura koje su rodile za vrijeme faksa i diplomirale nakon tog..naravno da je drugačije uz bebu,ali uz dobru organizaciju i podršku okoline nije nemoguce 😘
    Ena dobro da sam pojela topli sendvič i jagode prije nego sam otvorila klokanicu 😂 ali mogla bi sutra krumpirice peci hehehe 
    Meni frendica sad šalje slike i snimke kolača koje peče za subotnju svadbu-80 kila 😱😱 sline mi cure,ubila bi se u njima sad 

ivymicek
    17. Svibanj 2018. 21:59

Yvonne super za kolokvij samo tako dalje. Jedan po jedan 😊.
    Majda ne brini oko težine moj je skoro u 33 tt bio 1670 a 3 tj nakon već na 2200. Ne mogu oni baš točno to procijeniti. Može ali i ne mora biti manji bitno je samo da je sve dobro.
    Ena ovo tvoje izgleda mljac... Svega pomalo 😍😍😍 meni može špeka i kruha. Ja sam se prejela da mi je zlo i razmišljam kako ću zaspati 😖🤢.
    Pahuljica bitno da torbu središ a ostalo budeš polako 😍.
    Eto idem si naći pozu za spavanje jer je trbuščič pun.
    Šaljem vam svima pusice. Sretno svima na pregledima sutra.
    Noćica 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

baarbaraa29
    17. Svibanj 2018. 22:09

Majda ma ko sto cure kazu nisu te procjene bas tak precizne! Bez brige! A i ja sam ti zena stena 😂 tak da ni ni cudo koliki je!
    Yvone prepone.. Pricaj mi! Danas ojesacila ni 10 min.i rastavljam se cijela!
    A i ti si moja kolegica onda 🤗 Na kojoj si godini? Jel to specijalisticki diplomski strucni studij?
    Ena prkosi ti prkosi..😂😋

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.