Mladamamica, koje super rodiliste, sve nest idilicno naspram nasih?! To je fajn komad decka 😉.
Franova, super nek je sve ok!
Proud, jesam se nasmijala tvom razgovoru s mamom u vrticu 🤣🤣🤣… Hebote, ta radja ko da himen uzgoji svaki put do poroda 😂.
Drz se ti mojih prica 😁-moj prvi vaginalac je trajal sve skupa 5 sati, slijedeci je letil van-20 min nakon kaj sam dosla u rodiliste-rodila 😁, a trudovi krenuli 3 sata prije toga.Slijedeci totalno inducirani-indukcija krenula u pol 11,u 14 rodila i zadnji-totalno inducirani-indukcija krenula u pol 1,u pol 3 rodila… Eto moje su price ljepse 😂
Biram tvoj zadnji,može odmah😂🤣
😂😂😂😂😂 odmah zadnji, ja bi za drugi sad odmah potpisala 😂😂😂😂
Ma i to je ok ali ono da već biramo😂😂
😂😂😂😂 joooj jeste me nesmijale 🤣🤣🤣
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Dan mame
Super za sve preglede i da je sve dobro
Franova super i za tebe, lipo sad odmaraj
Joj meni se danas nista neda vas sam sva ajme
ProudMomy super izgledas🤩
Ja sam po datumu danas sluzbeno zakoracila u zadnje tromjesečje
I saljem vam sliku za 27 tjedan
Lijepa velika bušica 😍❤️
nivami bome lijepa veeelika busa 😙😙
hvala vam curke moje divna ste podrska 😙😙😙😙
6xmama tvoj drugi porod biram 😂😂😂😂
ena je jeee cucica je najebala hahahahahahahahahahahahha
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
hvala vam curke moje divna ste podrska 😙😙😙😙
Daj zamisli,sad u srijedu idem i bit ću 39+1tt,mali ziher 4kg ak ne i više,ak sam još zacementirana i ne pokrene se bome nebu dobro ni meni ni čučici😫😰,bolje mužu da sad sexa,ko zna kad i dal' bu ikad više😂😂🤣🤣🤣🤣
Mamice ja sam uzivala citajuc! Morat cu jos koji puta! Stvarno ne pretjerujem kad ti kazem da je mene uhvatila neka sreca kad sam dosla do dijela za 2 tjedna!! 💙💙💙😍😊
Kojoj opciji naginjes?
Takvi uvjeti da toliko NE treba nosit stvari nisu ni ovdje! Odlicno!!! 🤗
Franova terminuso pa ne pratimo se samo u terminu neg i u kilazi djece! Nisu dzabe obojica male lege 😊
Super da je na kraju ipak sve u redu i da to sce spada pod pripremne radnje 😉
Kad dragi opet dolazi?
Nivami 😍
Ena vi cete izgleda morat pocet kopirat moje susjede od sinoc. Nema vam druge😆
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Daj zamisli,sad u srijedu idem i bit ću 39+1tt,mali ziher 4kg ak ne i više,ak sam još zacementirana i ne pokrene se bome nebu dobro ni meni ni čučici😫😰,bolje mužu da sad sexa,ko zna kad i dal' bu ikad više😂😂🤣🤣🤣🤣
ahahahaha,umirem
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Nivami lijepa busica😊 franova drago mi je da je sve dobro i da se vidite za mjesec dana,prije nikako,vjerujem da si sad mirnija.pricam ja muzu ena za tvoju preporuku doktora i samo me pogledao,ne bi ni ja djetetu skakao po glavi,ne bi se od mene pomogla..apstinencija i dalje😩😁
Nivami lijepa busica😊 franova drago mi je da je sve dobro i da se vidite za mjesec dana,prije nikako,vjerujem da si sad mirnija.pricam ja muzu ena za tvoju preporuku doktora i samo me pogledao,ne bi ni ja djetetu skakao po glavi,ne bi se od mene pomogla..apstinencija i dalje😩😁
Hahahaha skakao po glavi 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji