Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Svibanj 2018. 18:05

ProudMomy

Ena31

6xmama

Mladamamica, koje super rodiliste, sve nest idilicno naspram nasih?! To je fajn komad decka 😉.
    Franova, super nek je sve ok!
    Proud, jesam se nasmijala tvom razgovoru s mamom u vrticu 🤣🤣🤣… Hebote, ta radja ko da himen uzgoji svaki put do poroda 😂.
    Drz se ti mojih prica 😁-moj prvi vaginalac je trajal sve skupa 5 sati, slijedeci je letil van-20 min nakon kaj sam dosla u rodiliste-rodila 😁, a trudovi krenuli 3 sata prije toga.Slijedeci totalno inducirani-indukcija krenula u pol 11,u 14 rodila i zadnji-totalno inducirani-indukcija krenula u pol 1,u pol 3 rodila… Eto moje su price ljepse 😂

Biram tvoj zadnji,može odmah😂🤣

😂😂😂😂😂 odmah zadnji, ja bi za drugi sad odmah potpisala 😂😂😂😂

Ma i to je ok ali ono da već biramo😂😂

6xmama
    17. Svibanj 2018. 18:07

😂😂😂😂 joooj jeste me nesmijale 🤣🤣🤣

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

nivami
    17. Svibanj 2018. 18:08

Hvala mame velik je veliki sta ce bit sa 40 tj, s kilima sam na +9

pharmamma
    17. Svibanj 2018. 18:18

nivami

Dan mame
    Super za sve preglede i da je sve dobro
    Franova super i za tebe, lipo sad odmaraj
    Joj meni se danas nista neda vas sam sva ajme
    ProudMomy super izgledas🤩
    Ja sam po datumu danas sluzbeno zakoracila u zadnje tromjesečje
    I saljem vam sliku za 27 tjedan

Lijepa velika bušica 😍❤️

franovamamita
    17. Svibanj 2018. 18:21

nivami bome lijepa veeelika busa 😙😙
    hvala vam curke moje divna ste podrska 😙😙😙😙
    6xmama tvoj drugi porod biram 😂😂😂😂
    ena je jeee cucica je najebala hahahahahahahahahahahahha 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

17. Svibanj 2018. 18:29

franovamamita

hvala vam curke moje divna ste podrska 😙😙😙😙

Daj zamisli,sad u srijedu idem i bit ću 39+1tt,mali ziher 4kg ak ne i više,ak sam još zacementirana i ne pokrene se bome nebu dobro ni meni ni čučici😫😰,bolje mužu da sad sexa,ko zna kad i dal' bu ikad više😂😂🤣🤣🤣🤣

baarbaraa29
    17. Svibanj 2018. 18:31

Mamice ja sam uzivala citajuc! Morat cu jos koji puta! Stvarno ne pretjerujem kad ti kazem da je mene uhvatila neka sreca kad sam dosla do dijela za 2 tjedna!! 💙💙💙😍😊
    Kojoj opciji naginjes?
    Takvi uvjeti da toliko NE treba nosit stvari nisu ni ovdje! Odlicno!!! 🤗
    Franova terminuso pa ne pratimo se samo u terminu neg i u kilazi djece! Nisu dzabe obojica male lege 😊
    Super da je na kraju ipak sve u redu i da to sce spada pod pripremne radnje 😉
    Kad dragi opet dolazi? 
    Nivami 😍
    Ena vi cete izgleda morat pocet kopirat moje susjede od sinoc. Nema vam druge😆

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

6xmama
    17. Svibanj 2018. 18:36

Ena31

franovamamita

Daj zamisli,sad u srijedu idem i bit ću 39+1tt,mali ziher 4kg ak ne i više,ak sam još zacementirana i ne pokrene se bome nebu dobro ni meni ni čučici😫😰,bolje mužu da sad sexa,ko zna kad i dal' bu ikad više😂😂🤣🤣🤣🤣

ahahahaha,umirem

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Mya
    17. Svibanj 2018. 18:38

Nivami lijepa busica😊 franova drago mi je da je sve dobro i da se vidite za mjesec dana,prije nikako,vjerujem da si sad mirnija.pricam ja muzu ena za tvoju preporuku doktora i samo me pogledao,ne bi ni ja djetetu skakao po glavi,ne bi se od mene pomogla..apstinencija i dalje😩😁

pharmamma
    17. Svibanj 2018. 18:50

J@m@

Nivami lijepa busica😊 franova drago mi je da je sve dobro i da se vidite za mjesec dana,prije nikako,vjerujem da si sad mirnija.pricam ja muzu ena za tvoju preporuku doktora i samo me pogledao,ne bi ni ja djetetu skakao po glavi,ne bi se od mene pomogla..apstinencija i dalje😩😁

Hahahaha skakao po glavi 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.