Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Svibanj 2018. 11:45

Confused

Evo izvjestaj,stigli su u rodiliste,trudovi na svako 3-4 min,otvorena 5 cm,kroz sat vremena ce u radaonu :)

🤞🤞💓💓

Mladamamica1911
    18. Svibanj 2018. 11:46

Franova divna busaa i vec 33 tt 😊😊
    Proudy nam je sad negdje na pregledu jedva cekam povratnu info od nje 😁

Mladamamica1911
    18. Svibanj 2018. 11:49

Ena31

Franovamamita prekrasni ste😍😍😍😍,baš si slatkica😘😘😘a bušica je za 🤗🤗🤗🤗🤗🤗..i još uvijek fit😘😍🤗.
    Mladamamica 😍😍lijepi veliki ko i uvjek😘😘🤗,a dobro,ne još ali još malo😀,hel naginješ više ići do 37t ili dok ne krene samo,pošto je veliki bebo?

Pa iskreno ja bi ga radije rodila prirodno u 37om tjednu ako je on spreman..i doc tamo na dogovoreno kad i sta da me pripreme i da ga rodim..carski bi zbog oporavka htjela izbjec jer cu biti sama vecinom kad rodim pa bi mi s carskim bilo puno teze ...a sad ne znam nekako mi je tako brzo ovih 2 tjedna hvata me panika da nisam spremna 😕 sta vi mislite curke sta da radim 

Mya
    18. Svibanj 2018. 11:55

Pregled donekle ok...zatvorena,beba dobro,ali po tezini nasprem tjedana manja je..danas radio bris na strept.,dopler dobar,ctg ali bezuspješno,nismo uspjeli,spavala je,tako da sam sad malo u bedu i nadam se da je samo sitnija,a ne nesto drugo.u srijedu naručena za TA na pregled,uzv,dopler i ctg pa nakon toga njemu

18. Svibanj 2018. 11:58

Mladamamica1911

Ena31

Franovamamita prekrasni ste😍😍😍😍,baš si slatkica😘😘😘a bušica je za 🤗🤗🤗🤗🤗🤗..i još uvijek fit😘😍🤗.
    Mladamamica 😍😍lijepi veliki ko i uvjek😘😘🤗,a dobro,ne još ali još malo😀,hel naginješ više ići do 37t ili dok ne krene samo,pošto je veliki bebo?

Pa iskreno ja bi ga radije rodila prirodno u 37om tjednu ako je on spreman..i doc tamo na dogovoreno kad i sta da me pripreme i da ga rodim..carski bi zbog oporavka htjela izbjec jer cu biti sama vecinom kad rodim pa bi mi s carskim bilo puno teze …a sad ne znam nekako mi je tako brzo ovih 2 tjedna hvata me panika da nisam spremna 😕 sta vi mislite curke sta da radim

Nekak si mislim da se nebi osjećale spremne ni za 2 mjeseca😂,možda zato jer nam je prvo..gledam ovih svojih dole 11to go i nisam spremna nikako al s druge strane jedva čekam da krene tj završi😁. Neznam kaj da ti velim,razmisli si,prevrti opcije s dragim i uz pomoć doktora odlučite kak je najbolje za bebicu i tebe😘😘

Mladamamica1911

J@m@

Pregled donekle ok…zatvorena,beba dobro,ali po tezini nasprem tjedana manja je..danas radio bris na strept.,dopler dobar,ctg ali bezuspješno,nismo uspjeli,spavala je,tako da sam sad malo u bedu i nadam se da je samo sitnija,a ne nesto drugo.u srijedu naručena za TA na pregled,uzv,dopler i ctg pa nakon toga njemu

Ma sigurno je sve uredu bez brige😊😊 
    Vidis da je svaki bebsic drugaciji moj je "prevelik" drugi su im pak "premali" 😊

6xmama

Mladamamica,Franova kaj ste zgodne trudniceee 
    Confused,ide to šogici dobro zasad 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

18. Svibanj 2018. 12:03

J@m@

Pregled donekle ok…zatvorena,beba dobro,ali po tezini nasprem tjedana manja je..danas radio bris na strept.,dopler dobar,ctg ali bezuspješno,nismo uspjeli,spavala je,tako da sam sad malo u bedu i nadam se da je samo sitnija,a ne nesto drugo.u srijedu naručena za TA na pregled,uzv,dopler i ctg pa nakon toga njemu

Nek si ti zatvorena i beba dobro,a bebica je vjerojatno samo sitnija ,nemora biti ništa loše😘😘,kod nas ne rade ctg prije 37tjedna, prije ctg-a si popapaj nešto i popi soka da bebicu malo razbudiš,,znam da sad nisi mirna,al brzo će srijeda i vidjet ćeš da bude sve ok😘😘🤗

Confused
    18. Svibanj 2018. 12:03

J@m@

Kolika je bebica?

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Marijaa30
    18. Svibanj 2018. 12:04

Franova i Mladamamica, bas ste lijepe 😀 mali i veliki buso 😍🤗🤗
    Ena, fkt jos 11 dana... kolko si ti prelezala? 

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.