Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    17. Svibanj 2018. 22:51

Mene je danas isto sve razbolilo od to malo hodanja, a di sam ja od vas u tjednima... Cijeli dan me u krevetu boli sad trtica sad kuk sad prepone... Sutra bu bolje kad se ohladim 😑. 
    Laku noc, curkice, da fino odspavate bez tegoba-skup sa mnom! Bacim jos malo oko na Spiceka i spavanac... 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Yvone
    17. Svibanj 2018. 23:31

Hvala Curke na podršci i dobrim vibrama! 6xmama samo neka kćerkica studira i završi, super da je u Zadru nekak mi lijepo zvuči.Ena bolje da nisam vidjela krumpiriće😋Obožavam krumpiriće! Majda neznam zasto mirovanje ako je cerviks ok i zatvorena si?? Meni ti je isto to rečeno a od 17 tjedna bas osjećam vrlo jak pritisak, bol u preponi, teško hodam, saginjem se. Ali nisam dobila ograničenja.Pahuljice nemoj se plašiti, ti si napravi onako kako si zamislila. Neće ti biti isto ali ako se fokusiras na faks uspjet ćeš. Pogotovo ako ne radiš, nego bas studiraš. Kod mene je fokus otišao na sasvim druge strane života i tu je bilo xy faktora koji su jos dodatno utjecali na današnju situaciju. A kad sam rodila sina muž je bio privatnik i radio po cijele Dane i sve vikende,sve je bilo na meni. Ja sam fokus stavila na obitelj, dijete, posao pa mi se sve jako odužilo.Barbara, ma daj i ti na tom faksu😀? Ja sam ti na one prve 3 zapela. Ak si ti na specijalističkom onda si puno bolja od mene. 

Confused
    18. Svibanj 2018. 06:15

Jutro cure :)
    Trebam vibrice za svoju nevistu.Danas je 41.tt i htjeli su je inducirat,medutim jutros je dobila trudove.Drzimo joj fige da tijelo sve odradi samo.Prva trudnoca,19 joj je godina,a ja cu prvi put postati tetka ❤ Btw.moj braco ce bit na porodu.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

18. Svibanj 2018. 07:20

Confused

Trebam vibrice za svoju nevistu.Danas je 41.tt i htjeli su je inducirat,medutim jutros je dobila trudove.Drzimo joj fige da tijelo sve odradi samo.Prva trudnoca,19 joj je godina,a ja cu prvi put postati tetka ❤ Btw.moj braco ce bit na porodu.

Jutro cure . Confused evo za šogoricu,brata i bebicu💓💓💓💓 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞💪💪💪💪🙏🙏🙏🙏

18. Svibanj 2018. 07:21

Sretno svima curama i bebicama na pregledima danas,čekamo dobre vijesti 😘😘🤗🤗😍😍🤩

6xmama
    18. Svibanj 2018. 07:24

Jutro,cure!
    Confused,tetkice ajde pa vibramo za mladu mamu da izdrži i da ne boli dugo!!!Nek im je sa srećom !
    Proud,kad si ti na tapeti danas?Možda i za tebe zavibramo kasnije .
    Jel ima još koja pregled danas,sve sam pozabila?
    Spavala ko beba,kaj sam jučer malo hodala ,nisam ja vidla ni Špičeka ni ko je ispal ...morat ću si sad pogledat reprizu.
    Ugodan dan svima,čekamo novosti o pregledima i porodima!
    A ja se ne odvajam danas od svog najdražeg prijatelja krevetca 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Pahuljica
    18. Svibanj 2018. 07:56

Curke sretno na pregledima danas😄
    Confused cestitam jos malo pa bus tetka, drzim fige da sve prode sto brze i u najboljem redu😊
    Ja ne znam jel to zato kaj sam sad trudna pa to primjetim ili je stvarno neki babyboom, al di god se okrenem vidim trudnice haha 
    cak mi je i kolegica na faksu trudna no ona je jos na pocetku, sve mlade mamice😊

💙 A.L.

ivymicek
    18. Svibanj 2018. 08:02

Confused

Dobro jutro!!
    Confused vibramo za što lakši i brži porod! Bravo braco za pratnju! Javi nam kak napreduju 😊.
    6xmama odlično za super noć i spavanje. Ja nisam bila te sreće. Moj prvorodenac se budio 3 x (jer si peičaju strašne priče u vrtiću i strah ga spavati), nakon svakog budenja me moj mali u trbuhu toliko lupao po cerviksu da sam mislila da ću ja noćas dobiti trudove. Malo su me šorale i kontrakcije.
    Uglavnom izjadala sam se i sad čekam vijesti tko ima pregled.
    I da službeno u terminu 🎉🎉🎉🎉

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

nivami
    18. Svibanj 2018. 08:10

Confused šaljem vibrice da sve dobro prode 🤞🤞✌️
    Ivymicek za novi tjedan i sluzbeni ulazak u termin 😘😘
    Sretno svima danas na pregledima 
    Ja sam onako spavala Al budna sam od 6 otkako je m otisao na posao, sad se vrtim po krevetu
    Moj pregled tek 30.5

Tinchyca
    18. Svibanj 2018. 08:14

Jutro!
    Confused držim fige za šogicu da sve prođe prirodno i lako i da budeš što prije tetka! 🤞🤞🤞
    6xmama ti bi se definitivno trebala prijaviti za super mamu na klokanici!
    Ivy čestitke na ulasku u termin! 😊🤗 Ajmeeee pa svaki dan netko ulazi u termin. Još malo pa prva beba i onda krećemo 😁🤗🤗🤗
    Sretno svima na pregledima danas.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.