Evo nas puni i lagano puzamo prema sigurnijim tjednima! 💪🏻
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Evo i mi ustali,do sad sam se valjala s jednog boka na drugi po krevetu,sad doručak i kavica na kauču😂😂. Još jednom da vam poželim sreću na pregledima svima 😍😘🤗. Ivymicek čestitke na ulasku u termin,sad lagano možemo odbrojavati😰🙃😂😂😍🤗.
Nekak imam osjećaj ko da budem trudna još dugo i da to nikad nebu krenulo😂😂
Evo nas puni i lagano puzamo prema sigurnijim tjednima! 💪🏻
Slatki bušo 😍😍😍🤗🤗,ljepo se zaokružujete,baš se vidi da ide u veću lopticu 😍😘🤗. Neka vi gazite sigurnim korakom prema sigurnim tjednima,samo polako i začas ste ne na 34 nego preko 37 di je ful sigurno😘😘
Barbara,koja slatka bušica ...a i ti si mi sva fit-mama
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ivy nadajmo se da će više pomoć nego odmoć
Barbara baš ste slatki
💙Bartol💙
Eto,ja dogovorila 4d za srijedu popodne jedva čekam ...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Evo izvjestaj,stigli su u rodiliste,trudovi na svako 3-4 min,otvorena 5 cm,kroz sat vremena ce u radaonu :)
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
jutro curke 😊😊 evo posto jucer nisam stigla ova je od prije pregleda slika nasih 35tt 😁 +14
Neka me nervoza uhvatila jutros sanjala sam da sam rodila i onda sam skuzila da ga nisam spremna pustit iz buše još 😭 bila sam tako sretna kad sam se probudila i vidjela da je trbuh tu 🎉
Sretno svima na pregledu javljajte ljepe vjestiii 😁
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Franovamamita prekrasni ste😍😍😍😍,baš si slatkica😘😘😘a bušica je za 🤗🤗🤗🤗🤗🤗..i još uvijek fit😘😍🤗.
Mladamamica 😍😍lijepi veliki ko i uvjek😘😘🤗,a dobro,ne još ali još malo😀,hel naginješ više ići do 37t ili dok ne krene samo,pošto je veliki bebo?
Sortiraj odgovore
Najstariji