barbara 😙😙😙😙 bome se prate ☺
ena nemoj se toliko oko kilaze sekirati moja sestra isla na dogovoreni carski jer stalno kao veeelika beba procjenili na 4500g i naprsve joj carski a mala bila 3600g
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ko je ono spomenuo Super kornet?Jedva sam ga smazala,i Veroniki se svidio,odma se uzlupala 😁
Btw.svojim tegobama nadodajem hladna i bolna stopala 😜
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Mladamamica - bome, u Dezeli je trava zelenija, sve mi zao kaj nemam drzavljanstvo.. ili para 😂😂 a decec ce biti bome pravi komad, odmah me pritisak neki stisnuo u cuci kad si rekla kilazu, a i jucer mi je jos dr na uzv rekao da bi i ova moja mogla biti oko 4kg, ima da me rasturi kao i starija seka 😣
Franova - bitno da je sve ok 😙
Nivami lijepa busica😊 franova drago mi je da je sve dobro i da se vidite za mjesec dana,prije nikako,vjerujem da si sad mirnija.pricam ja muzu ena za tvoju preporuku doktora i samo me pogledao,ne bi ni ja djetetu skakao po glavi,ne bi se od mene pomogla..apstinencija i dalje😩😁
😂😂😂I onda..kaj ćemo s njima🤣🤣
Kad vas čujem s ovim kilazama, još budem sretna kaj bu moja vjerojatno ispod 3 kg 😂😂
Dakle super ste 😂😂😂.
Mladamamica odlično za iskustco iz Dežele, veselim se tvojoj priči s poroda. Super da imate plan i da ste sve dogovorili! I ja bih išla al sam škrta pogotov kaj se nadam da bu kratko i slatko😂.
Franova super za pregled. Doktori ko doktori mi nismo na niš drugo ni navikli, nažalost 😒.
Drugo sam zaboravila ali znam da se trebate sexat a da mužeki neće 😝. Ja bih vam svog posudila ali ni moj nešto nije zainteresiran. Kaže sad mu je trbuh prevelik 🙄.
Mene baš zanima s koliko bu se ovaj moj malac rodil obzirom da je "manji".
Eto mene opet boli gore ispod rebra kao slezena.. jedva čekam ponedjeljak pa da to napomenem.
Uspavljujem kikache pa vam se još javim za noćicu 😜
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
e cure zna li netko mozda sts je s teom ? cura koja je otvorila temu...nema je tu a i na fejsu nije u grupi vise..😯
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Nivami nisam te zaboravila, čestitke na ulasku u treće tromjesjećje i bušek je baš pravi. Slatka ti i busha 💕
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
e cure zna li netko mozda sts je s teom ? cura koja je otvorila temu…nema je tu a i na fejsu nije u grupi vise..😯
Vjeruješ da sam baš neki dan razmišljala o njoj i o Happy opet nam je nestala.
Tea se javila prije kojih par tjedana da ju je nešto mučilo ali je naglasila nevezano za trudnoću. Happy je u radovima pa valjda ne stigne.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
e cure zna li netko mozda sts je s teom ? cura koja je otvorila temu…nema je tu a i na fejsu nije u grupi vise..😯
Vjeruješ da sam baš neki dan razmišljala o njoj i o Happy opet nam je nestala.
Tea se javila prije kojih par tjedana da ju je nešto mučilo ali je naglasila nevezano za trudnoću. Happy je u radovima pa valjda ne stigne.
I ja je se često sjetim ali znam da je napisala da je imala problema nekih...nadam se da je sve ok..
Sortiraj odgovore
Najstariji