Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Yvone
    17. Svibanj 2018. 20:09

Ej Curke drage! Eto finali su u punom jeku sa ispadanjem slušnih čepova. Franova bas te zezaju te kontrakcije. Samo ti doktore zagnjavi kad nemaš mira, oni su tu radi nas.Pharma super za nalaz, neka si ti tu beštiju riješila👍😀 Proudy sve pohvale i čestitke na 38 tjednu 👍😀Barbara i tvoj Mr.C ce izdržati, ma jos samo malo strpljenja i bit ce to super, super za bebicu da lijepo napreduje! 6xmama bit ce to sve ok, samo treba zdurat. ivy- strah 😬 Go away!!Ali sve je to normalno. Mene nekad tak nervoza pere pred pregled kao da je neznam kaj! Ja jos imam vremena ali i ne stignem misliti, ali vjerujem da ce me oprati isto Kak se budem bližila terminu. Nivami slatki veliki trbuščić 😀 Ja napisala svoj kolokvij danas, super proslo ali se ne smijem opustiti jer ipak je to samo pola puta do ocjene. Danas i sutra odmor a onda opet zagrijat stolicu jer je rok u 6 blizu.Neznam jesam kog zaboravila, ak jesam nije namjerno.😘😘😘😘😘

Rubia
    17. Svibanj 2018. 20:11

Citam ovaj post za natjecaj “Najcool mama” i ja glasam da se 6xmama prijavi...😁😁😁

franovamamita
    17. Svibanj 2018. 20:16

yvone super za kolokvij 😙😙😙 a ovo "ispadanje slušnih čepova " placem ahahahahahahahahahahahauaua

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

17. Svibanj 2018. 20:19

Yvonne čestitke za kolokvij🤗🤗😍😘,😂😂😂i ja se odvalila na slušne čepove🤣🤣,vjerojatno mob ko i meni sam ispravlja😉😘

6xmama
    17. Svibanj 2018. 20:19

Rubia

Citam ovaj post za natjecaj “Najcool mama” i ja glasam da se 6xmama prijavi…😁😁😁

tak baš i nisam ...mislim da uvijek mogu bolje...
    Dam vam ja svojega za sex  kad je trebalo delati u 12.mjesecu onda je rekel da mu je to preveć,da kaj sam normalna,a sad kad ne sme je kaj napaljeni konj ...
    Yvone,čestitke na uspješnom kolokviju!Kaj studiraš?
    Moja kćer studira prevoditeljski talijanski i etnologiju i kulturnu antropologiju u Zadru,1.godina.Zasad joj ide,ostal joj je jedan ispit za riješit iz zimskog semestra,a ljetne bumo vidli..

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Majda23
    17. Svibanj 2018. 20:24

Da vidimo sta smo zapamtili hahah 
    Pharmamamma jeeej, super sto si se rijesila 😊
    Proud cestitam na 38 tt, i liniji 😍 hahah i meni se vise svida prica 6xmame
    Mladamamica citam za porod i sve mi izgleda kao u filmovima, mogla bih i ja tamo gdje i ti 😂 
    Franova bitno da je sve u redu i da znas na cemu si. 
    Izvjesce s danasnjeg pregleda, raden bris, takoder netaknuta straznjica 😂 bebo super, gledam kilaze od franove i barbare, moj ima samo 1800 g. Ocito je malo manja beba posto sam i ja bila manja beba. Ugl cerviks isti, zatvorena ali bebo radi veliki pritisak na cerviks tako da mi je receno da moram mirovati do termina 😕 poslije toga sam obavila mali soping za bebu, jos jedan i imat cu sve. Dosla kuci, prepone me ubijaju, cak sam mislila da cu se poroditi. Kako proud kaze, poceo je cackati dole. Gledajuci robicu koju sam kupila shvatim kako cu uskoro drzati bebicu u rukama, postati mama. Toliko mi se toga skupilo, jos te prepone, doslo mi da plačem, nez od srece ili tuge. I gledam kako vam pocinju sluzni cepovi izlaziti a ja jos nemam sve spremno za bebu 😱😱😱 isprike na duzem postu 😘

04.07. Matija 💜

Majda23
    17. Svibanj 2018. 20:29

Yvone cestitke za kolokvij 😘 
    Sto se tice sexa kod nas je obrnuto, on napada a ja ne zelim 😂 jadan poceo sanjati kako ga zene napadaju za sex hahaha ja nit imam zelje, jos me strah zbog tog mirovanja, tak da isss do termina 😂

04.07. Matija 💜

Yvone
    17. Svibanj 2018. 20:32

Joj cure mobitel se stvarno pravi pametan 😂😂😂😂😂😂😂nek smo se malo nasmijale😂😂😂😂😂😂😂 a i ja jos smušena od današnjeg dana pa nisam ni skužila. Studiram na Stručnom studiju za javnu upravu u sklopu Pravnog faksa u Zagrebu. Super mi je išlo dok nisam počela raditi. E onda sam se udala, pa prvo dijete, pa sad na putu drugu... pa sad kad sam doma stvarno želim iskoristiti priliku i dati bar 1 ispit. Bojim se koliko ce mi bit jos teze. Jer i ovako mi je od kad sam rodila sina sve nekako puževim korakom. Dođem s posla dok malo s djetetom, dok skuham za sutra, kupanje i ostale pripreme ...ucenje uvijek zadnja rupa na svirali.

6xmama
    17. Svibanj 2018. 20:38

Yvone, svaka cast, nije lako studirat uz djecu!Bitno da nisi odustala 👍

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

17. Svibanj 2018. 20:42
    Expres večera 😁😋
    Expres večera 😁😋
  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.