Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Svibanj 2018. 17:47

franovamamita

eto me na putu kuci ☺zatvorena sam bebac je dobro,danas procjenjen na 2100g..poslala me i na ctg u bolnicu uredan je..kazu u bolnici da je to cist normalno reko znam ali toliko cesto kaze dr paaaa daaa sta bi vi htjeli tijelo se priprema i ima dana kad ce biti vise kad manje…ako vas tako opet uhvati i bude uz to bolno vidimo se ponovo…a reko ok hvala nadam se ne vidimo se jos mj dana…
    jos je netko pisao za preglede ne zamjeritie nisam upamtila bitno samo da ste vi i bebice dobro 😙😙😙😙

Hvala Bogu da je sve ok,nek ste vi zatvoreni i bebo dobro,nadam se da te nebude više mučilo tak😘😘

nivami
    17. Svibanj 2018. 17:48

Dan mame
    Super za sve preglede i da je sve dobro 
    Franova super i za tebe, lipo sad odmaraj
    Joj meni se danas nista neda vas sam sva ajme 
    ProudMomy super izgledas🤩

17. Svibanj 2018. 17:54

😂😂Confused bez brige,i ja se zasad smijem..joj da čuješ kak s mužem komentiram,reko podrapat će me taj mali,jadna moja čučica..i takve gluposti,nebu mi smiješno kad krenu trudovi al kao tješim se nebu to još😂😂.
    Ma Mladamamica bitno da su oni nama zdravi,nek budu kolki trebaju a mi ćemo to hrabro izdržati😘🤗

Marijaa30
    17. Svibanj 2018. 17:54

Mladamamica, osjeti se prek posta da si jako zadovoljna i to mi je drago... lijepo je cuti da je vec u susjedstvu sve puno drugacije i bolje!
    Franova, super da je sve u redu! Fkt, sad ih ne trebas jos mjesec dana 😀
    Nivami, velika, divna busica 😍🤗🤗

26.8. Ivan 💙💙

6xmama
    17. Svibanj 2018. 17:56

Mladamamica, koje super rodiliste, sve nest idilicno naspram nasih?! To je fajn komad decka 😉. 
    Franova, super nek je sve ok! 
    Proud, jesam se nasmijala tvom razgovoru s mamom u vrticu 🤣🤣🤣... Hebote, ta radja ko da himen uzgoji svaki put do poroda 😂. 
    Drz se ti mojih prica 😁-moj prvi vaginalac je trajal sve skupa 5 sati, slijedeci je letil van-20 min nakon kaj sam dosla u rodiliste-rodila 😁, a trudovi krenuli 3 sata prije toga.Slijedeci totalno inducirani-indukcija krenula u pol 11,u 14 rodila i zadnji-totalno inducirani-indukcija krenula u pol 1,u pol 3 rodila... Eto moje su price ljepse 😂

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

17. Svibanj 2018. 17:57

nivami

Dan mame
    Super za sve preglede i da je sve dobro
    Franova super i za tebe, lipo sad odmaraj
    Joj meni se danas nista neda vas sam sva ajme
    ProudMomy super izgledas🤩
    Ja sam po datumu danas sluzbeno zakoracila u zadnje tromjesečje
    I saljem vam sliku za 27 tjedan

Draga prekrasna i ti i bušica,baš ste lijepi i bome veliki trbuščić za 27t😍😍🤗

6xmama
    17. Svibanj 2018. 17:58

Nivami, ogromni buskooo, a tek 27 tjedana 😳

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

17. Svibanj 2018. 18:01

6xmama

Mladamamica, koje super rodiliste, sve nest idilicno naspram nasih?! To je fajn komad decka 😉.
    Proud, jesam se nasmijala tvom razgovoru s mamom u vrticu 🤣🤣🤣… Hebote, ta radja ko da himen uzgoji svaki put do poroda 😂.
    Drz se ti mojih prica 😁-moj prvi vaginalac je trajal sve skupa 5 sati, slijedeci je letil van-20 min nakon kaj sam dosla u rodiliste-rodila 😁, a trudovi krenuli 3 sata prije toga.Slijedeci totalno inducirani-indukcija krenula u pol 11,u 14 rodila i zadnji-totalno inducirani-indukcija krenula u pol 1,u pol 3 rodila… Eto moje su price ljepse 😂

Biram tvoj zadnji,može odmah😂🤣

17. Svibanj 2018. 18:01

6xmama tvoje su mi price draze i iskreno vjeujem da ce mi biti brze nego prvi put i slicno tvojim pricama! Samo pozitiva! 😉
    Nivami lijepa busica 😍

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

17. Svibanj 2018. 18:03

Ena31

6xmama

Proud, jesam se nasmijala tvom razgovoru s mamom u vrticu 🤣🤣🤣… Hebote, ta radja ko da himen uzgoji svaki put do poroda 😂.
    Drz se ti mojih prica 😁-moj prvi vaginalac je trajal sve skupa 5 sati, slijedeci je letil van-20 min nakon kaj sam dosla u rodiliste-rodila 😁, a trudovi krenuli 3 sata prije toga.Slijedeci totalno inducirani-indukcija krenula u pol 11,u 14 rodila i zadnji-totalno inducirani-indukcija krenula u pol 1,u pol 3 rodila… Eto moje su price ljepse 😂

Biram tvoj zadnji,može odmah😂🤣

😂😂😂😂😂 odmah zadnji,  ja bi za drugi sad odmah potpisala 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.