Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana_Marija_2019
    23. Studeni 2017. 20:51

Pa nisam je htjela ispitivati detalje, ali i ove trudnoce koje su zavrsile uspjesno su joj bile visokorizicne s problemima od pocetka.
    Ma ono, cijelo vrijeme cekam taj famozni 12. tjedan i onda to cujem 😱😱😱

ivymicek
    23. Studeni 2017. 20:58

Zao mi je prijateljice i teško je kad se dogodi, bilo kad da se dogodi.

Uvijek postoji pokoji postotak da nešto krene po zlu ali ti moraš biti snažna i vjerovati da u svakom trenutku činiš najbolje za sebe. Paziš na sebe a na onih 1.8% šanse ili onih 0.01% ne možeš utjecati.

Vjeruj sama u sebe i u svoju snagu jer na to možeš utjecati na drugo na žalost ne možeš.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Honey
    23. Studeni 2017. 21:30

Ilma dobrodosla i stvarno nisam ni ja vidila post prije! Jessy rekla si mami?!? Bravoooo!!!Napokon! 😀 Zasluzila je zena a i ti si! Nadam se da ce njoj i sa zdravljem ici na bolje 💗 Zao mi je zbog prijateljice al na zalost dogada se, treba stvarno potraziti razlog zasto su sve te trudnoce tako rizicne bile. Eto da, ja sutra pozdravljam 12tt i ulazim u 13t. I ja se sjecam plusa kao da je jucer bio, i tvog i mog ali i meni ti vrijeme sporo ide, al veselim se blagdanima bas cu se malo opustiti.
    Tinchyce bravo za srceko drago mi je da je sve ok.👶 Mi bi curicu, tako joj se i obracamo a sad cemo vidjeti, jos malooo.. 🙈  Teac meni samo posalji teglicu te marmelade, hvala. Ja prijavljujem veceru, trokut bureka sir, kefir i dva reda mikada! Masala! 😁

Ana_Marija_2019
    23. Studeni 2017. 21:49

Mislim da je bilo rijeci o kromosomskoj greski kod njih, a na to ne mozes utjecati 😔
    Honey, jel ti lakse sad kad se priblizavas 13.?

Mini.Me
    23. Studeni 2017. 21:56

Jessy zao mi zbog prijateljice. Al kao sto cure kazu na nesto nemozes utjecati..nadam se da ce sljedeca joj biti uredu i skolska :) 
    A za vitamine i folne.. Neam pojma, dobro kao sto sam rekla pila sam ih proslu tek oko 10-11tt odprilike i to mi dao te jedne i uvjek sam iste pila do kraja.. "Femibion" se zove, jel ima tih i u Hr (neznam) , pa mozda koja te pila/pije? :) navodno u njima ima svega sto treba :)

Tea👶
    23. Studeni 2017. 21:59

Honey, vise je ko dzem, nije skroz gusta i cvrsta. Ako ima nacin na ovom forumu za privat poruku, posalji adresu i saljem cim prije 😂 Taman je za palacinke i kolace 😊 

Jessy, to je zeznuto, nemoj se sekirat. Kod mene u mm-ovoj obitelji su zene uzasno podnosile trudnoce, po 5 spontanih neke, tesko zatrudnjivanje, povracanje 9 mjeseci itd. i opet sve imaju po barem 4 djece, uz jedan izuzetak, ali to je sad vec komplikacija s organizmom. Uopce ne smijemo uzmat to kao nesto sto se moze dogodit nama. Beba ti osjeti nervozu, jer sama sebe filas kortizolom. Zao ti je, prezali i idemo dalje. Nazalost dogada se svugdje oko nas, ali tvoja mrva te treba pozitivnu i smirenu ❤

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Honey
    23. Studeni 2017. 22:05

Neznam sta bi ti rekla... psiholoski mislim da mi je, tj. da mi bude. Ali kad malo ovako sama sa sobom promislim, mirna sam tek nakon uzv, sto bi reklo da racunam da ce se briga nastaviti, zauvijek hahaha A ono, ne ludim ja sada, ne razbijam glavu, kad mi nesto nije jasno pitam.. uzdam se u svoju bebicu, vjerujem i nadam se i eto. Ali svjesna sam toga da se rizik za pobacaj sad smanjio i to dosta, i naravno da je lakse. Ja se vise veselim prestanku mucnina i povratku energije i koncentracije 😊 drugo tromjesecje jeej! 

23. Studeni 2017. 22:20

Ilma dobrodošla. Povećava nam se brojčica... E da, ja zaboravila reć, doktorica mi na prošlom uzv napisala da je beba 12t4dana što bi značilo da mi je sutra 13 tjedana, tj 2 dana je kao dulja t??

Ana_Marija_2019
    23. Studeni 2017. 23:09

Ja bas ne kuzim kako oni po ultrazvuku vide koliko je duga trudnoca. Meni je bilo pisalo zadnji put 7w6d +- 6d, bas i nije precizno 😁😁😁

Honey
    24. Studeni 2017. 07:02

Imaju neki prosjek za velicinu bebe, mjere je od tjemena do trtice (crl). I onda zapravo prate jel beba napreduje i da li odgovara tjednu trudnoce po zadnjoj menstruaciji. I to vam se mijenja skoro svaki put. I nekad pise +/-3 a nekad 6. Ali uglavnom se treba drzati izracuna od zadnjeg dana M. I ne moze biti precizno, to su ziva bica nasa mala slatka 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.