Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ilma
    23. Studeni 2017. 18:40

Ilma

Cao cure..

Menstruacija mi kasni 7 dana , test sam radila jucer i pokazalo je pozitivno .A prije dva mjeseca sam imala spontani :( u 7 nedelji.
    Imam uzasne ali uzasne mucnine po cjeli dan i noc ,ne povracam ali imam osjecaj kao da hi bas mogla , sve mi se zivo gadi nista ne mogu da jedem ali se tjeram bar voce da uzmem.Kod ginek cu najvjerovatnije u ponedeljak kad u saznati nesto vise …mogu li neki savjeti za mucnine :*

23. Studeni 2017. 18:48

Jama

Evo nas dvoje u razmisljanju sta papati

Slatka bušicaa...definitivno vodiš 

Mini.Me
    23. Studeni 2017. 18:55

Honey..i to je to 😂😂 ma jojj kad pisem pa stanem pa pisem, pa ni sama neznam sta sam napisala a sta ne.. 😂 

Sto se tice spola? Decka imam, David ❤ a za drugo mi je zbilja svejedno, ako bude decko vec ima ime, bude Adrian ❤ a za curu imam par varijanta, malo teze za odabrat ali dobro hehe ❤ ste razmisljale o imenima? 

I sto se tice vitamina u trudnoci? Kad ste pocele pit ih? Ja sam u prvoj tamo oko 11tt pocela jer sam kasno otisla na pregled pa mi kasno i prepisao koje da koristim. Sad razmisljam da si kupim iste te sto sam i prvi put pila, pa da ih krenem sad vec pit :) valjda je to oke tak :)

Tea👶
    23. Studeni 2017. 18:57

Ilma

Ilma

Cao cure..

Menstruacija mi kasni 7 dana , test sam radila jucer i pokazalo je pozitivno .A prije dva mjeseca sam imala spontani :( u 7 nedelji.
    Imam uzasne ali uzasne mucnine po cjeli dan i noc ,ne povracam ali imam osjecaj kao da hi bas mogla , sve mi se zivo gadi nista ne mogu da jedem ali se tjeram bar voce da uzmem.Kod ginek cu najvjerovatnije u ponedeljak kad u saznati nesto vise …mogu li neki savjeti za mucnine :*

Dobrodosla i sorry, nismo vidjele ocito 😊
    Ovdje je netko spominjao cepice za mucnine, ali to moras pitat ginekologa prvo.
    Znam da zvuci uzasno, ali skuhaj malo rize i popij vodu u kojoj se kuhala. Definitivno smanjuje obicne mucnine, mozda pomogne kod trudnickih 😊
    Zao mi je radi spontanog ❤ 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Tea👶
    23. Studeni 2017. 18:59

Mini.Me

Honey..i to je to 😂😂 ma jojj kad pisem pa stanem pa pisem, pa ni sama neznam sta sam napisala a sta ne.. 😂

Sto se tice spola? Decka imam, David ❤ a za drugo mi je zbilja svejedno, ako bude decko vec ima ime, bude Adrian ❤ a za curu imam par varijanta, malo teze za odabrat ali dobro hehe ❤ ste razmisljale o imenima?

I sto se tice vitamina u trudnoci? Kad ste pocele pit ih? Ja sam u prvoj tamo oko 11tt pocela jer sam kasno otisla na pregled pa mi kasno i prepisao koje da koristim. Sad razmisljam da si kupim iste te sto sam i prvi put pila, pa da ih krenem sad vec pit :) valjda je to oke tak :)

Ja sam elevit mj dana prije zaceca pocela. Sad cu na iducem pregledu pitat za elebaby 😊

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

• M.lady
    23. Studeni 2017. 19:01

Mini.Me

Ja jesam al mislim da cu do kraja prominit jos imena hahah. A za vitamine moja gin mi je rekla do 12 tjedna folna a onda kao vitamini. 

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

Ana_Marija_2019
    23. Studeni 2017. 19:15

Meni je rekla do 12. tjedna folnu, a poslije Novalac. Sad sam jos na folnoj.
    Joj cure, bas sam se sad uzrujala. Frendica mi je imala spontani u 12. tjednu i to vec drugi (ali vec ima i dvoj djece). Uglavnom, bas me to uzrujalo, a taman sam se bila malo opustila 😔

Tinchyca
    23. Studeni 2017. 19:28

Kaj se tiče spola  i muž i ja priželjkujemo curicu! Ali veselit ćemo se i dečkiću :)

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Tea👶
    23. Studeni 2017. 19:46

Jessy2009

Meni je rekla do 12. tjedna folnu, a poslije Novalac. Sad sam jos na folnoj.
    Joj cure, bas sam se sad uzrujala. Frendica mi je imala spontani u 12. tjednu i to vec drugi (ali vec ima i dvoj djece). Uglavnom, bas me to uzrujalo, a taman sam se bila malo opustila 😔

Jooj 😯 jel znaju zasto ili se jednostavno dogodilo?
    Ajme uzas...samo bez nervoze, moras mislit na sebe.

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

HappySeal
    23. Studeni 2017. 19:54

Jessy zao mi je, al nemoj sad mislit o tome.

Prijavljujem azijske rezance s piletinom, 2 kinga, kekse i limunadu. Sami vitamini.

27.6. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.