Cao cure..
Menstruacija mi kasni 7 dana , test sam radila jucer i pokazalo je pozitivno .A prije dva mjeseca sam imala spontani :( u 7 nedelji.
Imam uzasne ali uzasne mucnine po cjeli dan i noc ,ne povracam ali imam osjecaj kao da hi bas mogla , sve mi se zivo gadi nista ne mogu da jedem ali se tjeram bar voce da uzmem.Kod ginek cu najvjerovatnije u ponedeljak kad u saznati nesto vise …mogu li neki savjeti za mucnine :*
Evo nas dvoje u razmisljanju sta papati
Slatka bušicaa...definitivno vodiš
Honey..i to je to 😂😂 ma jojj kad pisem pa stanem pa pisem, pa ni sama neznam sta sam napisala a sta ne.. 😂
Sto se tice spola? Decka imam, David ❤ a za drugo mi je zbilja svejedno, ako bude decko vec ima ime, bude Adrian ❤ a za curu imam par varijanta, malo teze za odabrat ali dobro hehe ❤ ste razmisljale o imenima?
I sto se tice vitamina u trudnoci? Kad ste pocele pit ih? Ja sam u prvoj tamo oko 11tt pocela jer sam kasno otisla na pregled pa mi kasno i prepisao koje da koristim. Sad razmisljam da si kupim iste te sto sam i prvi put pila, pa da ih krenem sad vec pit :) valjda je to oke tak :)
Cao cure..
Menstruacija mi kasni 7 dana , test sam radila jucer i pokazalo je pozitivno .A prije dva mjeseca sam imala spontani :( u 7 nedelji.
Imam uzasne ali uzasne mucnine po cjeli dan i noc ,ne povracam ali imam osjecaj kao da hi bas mogla , sve mi se zivo gadi nista ne mogu da jedem ali se tjeram bar voce da uzmem.Kod ginek cu najvjerovatnije u ponedeljak kad u saznati nesto vise …mogu li neki savjeti za mucnine :*
Dobrodosla i sorry, nismo vidjele ocito 😊
Ovdje je netko spominjao cepice za mucnine, ali to moras pitat ginekologa prvo.
Znam da zvuci uzasno, ali skuhaj malo rize i popij vodu u kojoj se kuhala. Definitivno smanjuje obicne mucnine, mozda pomogne kod trudnickih 😊
Zao mi je radi spontanog ❤
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Honey..i to je to 😂😂 ma jojj kad pisem pa stanem pa pisem, pa ni sama neznam sta sam napisala a sta ne.. 😂
Sto se tice spola? Decka imam, David ❤ a za drugo mi je zbilja svejedno, ako bude decko vec ima ime, bude Adrian ❤ a za curu imam par varijanta, malo teze za odabrat ali dobro hehe ❤ ste razmisljale o imenima?
I sto se tice vitamina u trudnoci? Kad ste pocele pit ih? Ja sam u prvoj tamo oko 11tt pocela jer sam kasno otisla na pregled pa mi kasno i prepisao koje da koristim. Sad razmisljam da si kupim iste te sto sam i prvi put pila, pa da ih krenem sad vec pit :) valjda je to oke tak :)
Ja sam elevit mj dana prije zaceca pocela. Sad cu na iducem pregledu pitat za elebaby 😊
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Ja jesam al mislim da cu do kraja prominit jos imena hahah. A za vitamine moja gin mi je rekla do 12 tjedna folna a onda kao vitamini.
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Meni je rekla do 12. tjedna folnu, a poslije Novalac. Sad sam jos na folnoj.
Joj cure, bas sam se sad uzrujala. Frendica mi je imala spontani u 12. tjednu i to vec drugi (ali vec ima i dvoj djece). Uglavnom, bas me to uzrujalo, a taman sam se bila malo opustila 😔
Kaj se tiče spola i muž i ja priželjkujemo curicu! Ali veselit ćemo se i dečkiću :)
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Meni je rekla do 12. tjedna folnu, a poslije Novalac. Sad sam jos na folnoj.
Joj cure, bas sam se sad uzrujala. Frendica mi je imala spontani u 12. tjednu i to vec drugi (ali vec ima i dvoj djece). Uglavnom, bas me to uzrujalo, a taman sam se bila malo opustila 😔
Jooj 😯 jel znaju zasto ili se jednostavno dogodilo?
Ajme uzas...samo bez nervoze, moras mislit na sebe.
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Jessy zao mi je, al nemoj sad mislit o tome.
Prijavljujem azijske rezance s piletinom, 2 kinga, kekse i limunadu. Sami vitamini.
27.6. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji