Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchyca
    24. Studeni 2017. 07:19

Honey čestitam na prvom tromjesečju! :) 
    Ja jučer jedva zaspala od mučnine, sve su gore i gore. Sad se probudim i opet je tu. Već 3 dana bez prestanka :(

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Helga1905
    24. Studeni 2017. 07:21

Hello ženee!!
    Moja kratka kronološka priča:
    27godina➡udajem se 7.4.2018.➡kasnila menga➡3 pozitivna štapića➡UZV ništa se ne vidi➡beta HCG 251➡ostadoh trudna➡kaže ginekologica 4w3d➡termin cca 1.8.2018.

Stiže još jedna ljetna bebicaaaaa🤗😍🤗
    Veselim se druženju s vama jer mi je prva trudnoća i čitam vas već duže vrijeme i vjerujem da ćete me uvijek dobro savjetovati. Eto toliko, pozdrav vam iz sunčanog Mostara(BIH).😚

Roko💙 2.8.2018. 💙

ivymicek
    24. Studeni 2017. 07:41

Helga1905

Hello ženee!!
    27godina➡udajem se 7.4.2018.➡kasnila menga➡3 pozitivna štapića➡UZV ništa se ne vidi➡beta HCG 251➡ostadoh trudna➡kaže ginekologica 4w3d➡termin cca 1.8.2018.

Veselim se druženju s vama jer mi je prva trudnoća i čitam vas već duže vrijeme i vjerujem da ćete me uvijek dobro savjetovati. Eto toliko, pozdrav vam iz sunčanog Mostara(BIH).😚

Pozdrav i dobro došla!!! 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    24. Studeni 2017. 07:47

Dobro jutro svima!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Honey
    24. Studeni 2017. 07:59

Dobro jutro! Pozdrav Mostaru i dobrodosla Helga, da ti bude uredna trudnoca! 
    Tinchyca hvala, al ja cu ga pozdraviti kad napunim 13tt 😁 da ne pozurim! Drz se, znam kakoo ti je, ja jucer opet spavala na povisenom, sa dva jastuka! Al tjesim se da to beba raste i dobro je dok nema rigica! Provi ce 😘 obavezno se sili jest po malo. 

Tea👶
    24. Studeni 2017. 08:01

Dobrodosla 😊

Jutro cure...Uopce se nisam naspavala. Budila sam se cijelu noc, okretala...ni jedna poza mi nje bila dovoljno udobna 😨 what's happening? 😂

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

HappySeal
    24. Studeni 2017. 08:20

TeaC

Dobrodosla 😊

Jutro cure…Uopce se nisam naspavala. Budila sam se cijelu noc, okretala…ni jedna poza mi nje bila dovoljno udobna 😨 what's happening? 😂

Trudna si! To je. Ja nakon onih nesanica oko 6t spavam ko beba i topovi me ne mogu probudit. Nema više ni suhih usta ni žeđanja po noći. 

Helga dobrodošla! Moram popamtit nove nickove, uglavnom sam zapamtila nas domorotke koje smo tu od početka teme. :) 

27.6. 💙

Tea👶
    24. Studeni 2017. 08:42

O Jesus...uzas covjece. A lijepo sam spavala zadnhih par dana iako sam se dizala po 3 puta piskit. Mozda mi je takva noc bila. Vec vidim popodnevni odmor od par sati 😂 (i veselim mu se)

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Tinchyca
    24. Studeni 2017. 09:07

Dobro došla Helga! :)

Ja se navikla da se ponoći budim obavezno 3x i idem piškiti. Najgore mi je jer svaki put probudim pse koji počnu lajati pa probude i muža a moguće i susjede. Ali ako ništa drugo dobro privikavanje za sve nas na to kad beba dođe sljedeće ljeto 

💙30.06.2018 💙 Noa💙

24. Studeni 2017. 10:07

Helga1905

Hello ženee!!

Dobrodošla nam i sretno 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.