A možda to tvoja ne piše kao "trudnički karton", to je samo igra riječi, ali tako i na mom A4 papiru zapravo piše cijeli povijest bolesti, znači kako sam počela ići kod svog gin, kad sam sve radila papa itd.
Tako da bi rekla da ti je to to.
A možda to tvoja ne piše kao "trudnički karton", to je samo igra riječi, ali tako i na mom A4 papiru zapravo piše cijeli povijest bolesti, znači kako sam počela ići kod svog gin, kad sam sve radila papa itd.
Tako da bi rekla da ti je to to.
A da..onda vjerojatno je to
Ja nisam dobila trudnicku knjizicu. Isto je rekao u 12.tjednu na pregledu cemo sve to otvorit i dogovorit se koje nalaze cu ic vadit.
.
Pij caj od brusnice i jedi suhe brusnice do tad. Kolegica je imala E.coli u trudnoci i to ju je spasilo. A valja ih i ovako jest jer su prirodni antibiotik, pa ono preventive radi ih mozemo uzimat.
Ima jos jedan recept, nesto s medom i djumbirom, ne znam tocno kako ide, ali to je frendica uzimala jer joj nikakvi lijekovi nisu pomagali.
.
Kakve ste s energijom. Ja sam danas ono extra nabrijana. Od 7 sam na nogama, bila na pjaci, napravila objed, evo skuhala marmeladu od mandarina, bilo mi je zao gledat kako propadaju 😂 bas sam se iznenadila sama sebi 😂
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Evo curke upravo se vratila sa prvog pregleda! Presretna sam, vidjeli smo bebicu i srčeko kuca ko veliko :) Dr kaže da smo 7+2. Dobila sam 2 uputnice za vađenje krvi jedno amulantno i drugo za petrovu te za kombinirani test koji se radi u 12 tjednu. Sad i ja moram staviti lilypie :)
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Super Thincy!!
Ma ja ne znam zasto sam toliko morala bolnica promijeniti, a zivim u blizini Petrove. Dakle, bar sam mislila da cu tu moci sve odjednom obaviti. Eto, bar mi nije bilo dosadno, a i vidjela sam sve bolnice 😁😁
Sto je najbolje, pitala sam u DZ gdje sam radila krvnu sliku jel se mogu te druge stvari isto kod njih i rekli su da mogu, ali da je meni gin za te druge stvari dala uputnicu za bolnice pa da valjda ima neki razlog za to, da oni ne mogu s tom uputnicom mi vaditi. Ne kuzim stvarno...
Jooooj rekla sam sad mami, mislila sam jos cekati, ali bila je bas tuzna radi zdravstvenih problema pa sam je htjela razveseliti. Mislim da je sad dobila novi razlog za zivot 😁😁😁
I Honey, stalno zelim komentirati pa nikako... kako vrijeme leti!! Pa tebi je sad skoro kraj 1. tromjesecja!!!! A sjecam se tvog plusa ko da je jucer bio, ne mogu vjerovati da je toliko proslo! Kad gledam sebe, kao da mi stoji vrijeme.
Jeli vi imate zelje sta bi curu ili decka ili vam je svejedno??
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Evo curke upravo se vratila sa prvog pregleda! Presretna sam, vidjeli smo bebicu i srčeko kuca ko veliko :) Dr kaže da smo 7+2. Dobila sam 2 uputnice za vađenje krvi jedno amulantno i drugo za petrovu te za kombinirani test koji se radi u 12 tjednu. Sad i ja moram staviti lilypie :)
Super!!! Sada pretrage i naravno ticker 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Super draga
Jeli vi imate zelje sta bi curu ili decka ili vam je svejedno??
Meni je svejedno a muž bi još jednog dečka...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji