Planiram je definitivno promijeniti, samo me sad muci to sto imam te bakterije i dog sam s njom da kad mi stigne nalaz da cu je nazvati da mi propise antibiotik i onda nakon toga da mi vjerojatno opet da uputnice za ponovni urin i krv. Ako sad promijenim, dok ja tamo dodem na red pa objasnim sto i kako... a htjela bih to sto prije poceti lijeciti.
A inace, ja stvarno nisam plaha osoba niti mi je problem nesto pitati i traziti, ali ova je toliko bahata da se kad dodem kod nje osjecam ko najjadnija jadnica i sve mi bude bed.
I da, idem i privatno, ona mi je ok, ali sad mi ne moze puno pomoci kad mi ionako ne moze dati uputnice ni recepte.
Sve vadila u letila sa sest tjedana,sad uzivam i cekam kontrolu..nemoj se bedirat nego makni se od takve i budete sve polako rjesavali,vremena ces imat hvala bogu
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Ma nemoj je sad mijenjati. To je moja preporuka jer ti treba za uputnice i recepte. Lako ces je kasnije promijeniti, a sad kad ides vec kod privatnika, bitno je da si svjesna da je debil pa je neces za sve shvacat ozbiljno.
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Jel to bakterije u mokraci imas? Promakne mi tu i tamo koja info.
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Eto i mene? Prvo eto za bebe kad dodu, nist se nebrinite, odmah ce te se uhodati i sve znati, mislim kroz koji dan, ipak si tada majka, sve to dode s tim :) nebudes ni svijesna koliko si brzo postala spretna s tom malenom bebom 😍 sve to dode :)
A za preglede i sve te uputnice i sve to sto imate, uhh to u HR koliko mi se cini bas puno rade svega i jos kak za svaku stvar moras ic na deseto mjesto uhh,, to mi je grozno .al nekak i neznam cemu tak puno svih tih testiranja i sta ja znam.. Ja se u prosloj trudnoci sjecam da sam na prvom pregledu kog ginica, da mi je bris uzimao, pregledao i uzv, a svaki sljedeci pregled kod njega je bilo samo uzv (bez ikakvog cackanja dolje) samo uzv preko trbuha, i mjerenje kilaze i tlak i to je to... Tek na kraju trudnoce sam i ctg radila i to je to.. A od testova, urin koji put davala kod ginica, i OGTT, i to je to..i da pregled kod opce doktorice al to je vise bilo pitanja i da mi trudnicku ispuni.. I to je to.. Poslje sam radila preglede kad sam cekala porod u bolnici, i uzv, ctg, mokraca, tlak , i to je to.. Tek kad sam prenjela i kad su me trebala inducirati, tek su me onda opet "cackali" dolje, i ti zbog gela da stave i da provjere otvorenost i to je to.. :) hahaha bitno da se ja svaki put u trudnoci mucila da se obrijem dolje al nikad potrebe za tim do poroda hahaga sad znam za ovaj put hehr
Da, u mokraci. Radila sam i urinokulturu pa to sad cekam da mi po tome da antibiotik.
Mini.Me ti si jedno 10 puta napisala "i to je to" hahaha ima toga hahaha tih "i to je to" haha
Ma to je sve normalno, ja sam do sad sve obavila u svom domu zdravlja, jedino moram u Petrovu za one neke tri stvari, ali ne mogu reći da je to sad neznam koliko čega. Izvadili mi 5 epruveta krvi i sve su napravili iz toga šta su trebali, čak mi je gin reko da su mogli izvadit i za Petrovu pa da oni pošalju. Šetanje ovisi o opremljenosti doma zdravlja tj laboratorija, kod nas u smb je stvarno dobro opremljen.
Ja nisam dobila trudničku knjižicu..vi?
to ti je običan nalaz tvog ginekologa na kojem ti piše "TRUDNIČKI KARTON" pa pogledaj još malo nalaze.
Ja nisam dobila trudničku knjižicu..vi?
to ti je običan nalaz tvog ginekologa na kojem ti piše "TRUDNIČKI KARTON" pa pogledaj još malo nalaze.
Hm...imam papir na kojem piše Povijest bolesti i gore svi podaci...dala mi to prvi puta, i sad drugi puta prepisala na drugi takav i dodala ovo od tog pregleda. Jel to onda to?
Sortiraj odgovore
Najstariji