Jutro curke...kako ste mi? Sretno svima na pregledima ovaj tjedan.. 😁😘 Jeste svjesne da nam se bliže datumi vrlo brzo? Uh...uh... 😁😎😍👶

💕💕💜💜👶😍
Jutro curke! Ja se nadam da cu u nekoj laganoj haljini van iz rodilista, s obzirom da mi je termin 20.7. pa vjerujem da ce biti pakao.
Kaj se pregleda tice, ja sutra imam Petrovu i vadjenje krvi za krvnu grupu; srijeda UZV na Merkuru; cetvrtak pregled kod mog ginekologa, petak ponovni ogtt test. Ovaj tjedan samo po doktorima. Zelim vam lijepi dan. :)

ipak ne idem kod zubsra ma neda mi se stvarno...
tinanema svjesna sam da se blizi i lovi me panika uzas...😯😯
mamica o bome imas ti dosta toga za obaviti ovaj tjedan,sretno 😉

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Dobro jutro! Confused sretno danas!
Prekrasne su vam busice!
Proudy polako i uzivaj u spremanju 😁
Ja danas idem po nalaze guk profila, inace nisam al ovaj put sam nervozna zbog njega ne znam zasto. Drzite fige da je dobar i da me ne spotaju😆 ugodan dan svima

All of God’s grace in one tiny face 💟
Uf, Mamica ti imas pregleda ovaj tjedan dost za sve 🤣

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro curke, danas novi pregled u TA. Sto se vise blizi porod, vise me frka. Nadam se samo kad do toga dodje da cu ostati pribrana i da necu panicariti previse, ali me fakat strah😂
Sve ste divne sa svojim trbuscicima:)
Proud sretno sa spremanjem:)
Confused, ja ti imam tako ful rijetku stolicu skoro cijelo trece tromjesecje. Doktorica mi je rekla da to nije nista zabrinjavajuce tako da se drzim toga.

A, evo nam i pregleda za danas 😊
Mia, sretno! I javi novosti

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro cure... blago vam se na pregledima, moja gin je ovaj mjesec na go pa me naručila tek 5.6.😔 6 tjedana ko cijela vječnost...
Boze mene u cemu mi zivimo zadnjih pola godine 😂😂😂😂😂
Nemojte me krivo shvatit, cistio je moj M fakat je, ali nije to to da ga jebes. Kupaona mi je jos ostala, a tek je 9, ne bi se jos bila ni probudila da sam legla natrag kad su decki otisli!
Franova, pa ono koliko god da ju preslagujem, uvijek ima viska u njoj i vjerojatno sad da idem opet slozit jos bi nasla nesto sto bi se ipak moglo bacit. 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro Curke!!! Napokon iza mene normalno prospavana noc. Nakon dugo vremena. Prekrasne ste mi Matea. Confused, Ena, Aknes 👍😀😘 Sto se tiče spuštenog trbuha meni se u 1 t. Spustio skoro mjesec dana prije i to tak da je tanjur mogao stajati na njemu 😀😂( foru s tanjurom mi rekla dok. Kad sam pitala Kak cu znat da je to to, da je blizu) ali eto potrajalo je to😀 Sretno na pregledima!!! Ja svoj čekam u srijedu. 😘😘😘😘

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji