Uf, Mamica ti imas pregleda ovaj tjedan dost za sve 🤣
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro curke, danas novi pregled u TA. Sto se vise blizi porod, vise me frka. Nadam se samo kad do toga dodje da cu ostati pribrana i da necu panicariti previse, ali me fakat strah😂
Sve ste divne sa svojim trbuscicima:)
Proud sretno sa spremanjem:)
Confused, ja ti imam tako ful rijetku stolicu skoro cijelo trece tromjesecje. Doktorica mi je rekla da to nije nista zabrinjavajuce tako da se drzim toga.
A, evo nam i pregleda za danas 😊
Mia, sretno! I javi novosti
Jutro cure... blago vam se na pregledima, moja gin je ovaj mjesec na go pa me naručila tek 5.6.😔 6 tjedana ko cijela vječnost...
Boze mene u cemu mi zivimo zadnjih pola godine 😂😂😂😂😂
Nemojte me krivo shvatit, cistio je moj M fakat je, ali nije to to da ga jebes. Kupaona mi je jos ostala, a tek je 9, ne bi se jos bila ni probudila da sam legla natrag kad su decki otisli!
Franova, pa ono koliko god da ju preslagujem, uvijek ima viska u njoj i vjerojatno sad da idem opet slozit jos bi nasla nesto sto bi se ipak moglo bacit. 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro Curke!!! Napokon iza mene normalno prospavana noc. Nakon dugo vremena. Prekrasne ste mi Matea. Confused, Ena, Aknes 👍😀😘 Sto se tiče spuštenog trbuha meni se u 1 t. Spustio skoro mjesec dana prije i to tak da je tanjur mogao stajati na njemu 😀😂( foru s tanjurom mi rekla dok. Kad sam pitala Kak cu znat da je to to, da je blizu) ali eto potrajalo je to😀 Sretno na pregledima!!! Ja svoj čekam u srijedu. 😘😘😘😘
Proud, i moj cisti al to i dalje ne zgleda cisto... Kaj budu ti muski pocistili, to je pri njima sve onak ofrlje 🤣.
Ja se zasad trudim da ne gledam jer ionak nemrem sad nis poduzet 🙄
Jutro cure..proud vrijedna,zbilja si uranila,samo polako,sve ces stici..sretno svima na pregledima,moj tek u petak,jedva čekam😊malo sam bolje odspavala,konacnooooo,samo uz dva odlaska na wc-e
Sakupilo se pregleda ovaj tjedan 😁😁 možda vam se i ja pridružim ako mi je dr dezuran krajem tjedna 😁
Proud super tebi ide...i ja bi trebala,ali mi se ne da dici i krenuti 🙈 mislim da će ipak prvo pasti kavica u miru pa onda polako..
Kad se spusti stomak,trebala bi prestat zgaravica ili ipak ne?Satra me sinoc i jutros...a o "ciscenju" da ne pricam 😤 Evo treci put bila.Uzas.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji