Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bojana27
    14. Svibanj 2018. 06:52

Jutro zenske :) predivni trbuscici ❤️❤️ Sta se tice oblekice iz rodilista ovisi kakvo bude vrijeme , tajce i majca ili haljinica ..kad sam rodila malu , isla sam van 15-ti dan pa smo odmah isli u maticni je upisat , a kako ce biti sada vidjet cemo sve ☺️ Ja sam na redu isto u petak i to na cijeli dan jer vadim onaj glupi secer pa me pikaju i daju gluposti same za jest 🙈 Sretno svima na pregledima ❤️

6xmama
    14. Svibanj 2018. 07:24

Jutro curke!
    Danas ste me pretekle ,sve nešt uranile.Dok  ja svoje obavim,ubacim tbl u jukebox,skuham si kavu,čaj-treba vremena.
    Proud vidim već leta sa krpama,usisavačem i ostalim od ranog jutra-sretno sa čišćenjem!
    Confused,sretno na pregledu danas!Čuj,da nije to ono čišćenje pred porod,taj tvoj proljev??
    Ja svaki put pred porod budem tak.
    Fino smo rasporedile preglede-znači Ena srijeda,ja četvrtak,Proud i Bojana petak.Još neko?

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Confused
    14. Svibanj 2018. 07:40

6xmama

Jutro curke!
    Danas ste me pretekle,sve nešt uranile.Dok ja svoje obavim,ubacim tbl u jukebox,skuham si kavu,čaj-treba vremena.
    Proudvidim već leta sa krpama,usisavačem i ostalim od ranog jutra-sretno sa čišćenjem!
    Confused,sretno na pregledu danas!Čuj,da nije to ono čišćenje pred porod,taj tvoj proljev??
    Ja svaki put pred porod budem tak.
    Fino smo rasporedile preglede-znači Ena srijeda,ja četvrtak,Proud i Bojana petak.Još neko?

Ja bi volila da je...vidit cemo sta kaze gin.danas

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

ivymicek
    14. Svibanj 2018. 07:41

Dobro jutro! Ajme danas ranoranioca! Proud u akciji!!! Go proud go! Samo polako i sigurno.
    Confused možda je fakat čišćenje. Hajde držim fige da bude sve ok.
    Ja se digla ali idalje jedva gledam.
    Bojana 😘😘😘 izdrži taj petak. 
    Ostalo više ne znam.
    Idem piti kavicu, odvest klince u vrtić, gumu na popravak i onda napokon probat torbu za rodilište 😂
    😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

14. Svibanj 2018. 07:50

Jebote da u toj spajzi ja uvijek mogu imat toliko tih nepotrebnih pizdarija,  da ne kazem smeca! Pa ko da sam horder! Uzas! A kao krenula s njom,  za cas cu,  mos mislit,  vec sam 3 vrecice pizdarija bacila 😁😁😁😁
    Confused fakat moze bit ciscenje! Drzim fige da sve bude ok i sretno danas na pregledu! Jel ima tko i sutra pregled,  da bude svaki dan netko 😃

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    14. Svibanj 2018. 08:07

jutro
    glupa kisa bljak...ja idem kod zubara u 9 a tak sam si lijena da sam kontala odgoditi ali idem...
    confused znam da vec duze vrijeme imas problems i da te svaki par dana muci proljev...nadam se da se neces jos dugo muciti...drzi se i sretno danas 😙
    proud i ja se uvijek diiiivim koliko se toga skupilo 😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• tinanema00
    14. Svibanj 2018. 08:11

Jutro curke...kako ste mi? Sretno svima na pregledima ovaj tjedan.. 😁😘 Jeste svjesne da nam se bliže datumi vrlo brzo? Uh...uh... 😁😎😍👶

💕💕💜💜👶😍

mamica1985
    14. Svibanj 2018. 08:18

Jutro curke! Ja se nadam da cu u nekoj laganoj haljini van iz rodilista, s obzirom da mi je termin 20.7. pa vjerujem da ce biti pakao.
    Kaj se pregleda tice, ja sutra imam Petrovu i vadjenje krvi za krvnu grupu; srijeda UZV na Merkuru; cetvrtak pregled kod mog ginekologa, petak ponovni ogtt test. Ovaj tjedan samo po doktorima. Zelim vam lijepi dan. :)

franovamamita
    14. Svibanj 2018. 08:21

ipak ne idem kod zubsra ma neda mi se stvarno...
    tinanema svjesna sam da se blizi i lovi me panika uzas...😯😯
    mamica o bome imas ti dosta toga za obaviti ovaj tjedan,sretno 😉

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

mina04
    14. Svibanj 2018. 08:21

Dobro jutro! Confused sretno danas! 
    Prekrasne su vam busice!
    Proudy polako i uzivaj u spremanju 😁
    Ja danas idem po nalaze guk profila, inace nisam al ovaj put sam nervozna zbog njega ne znam zasto. Drzite fige da je dobar i da me ne spotaju😆 ugodan dan svima

All of God’s grace in one tiny face 💟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.