Ajme što ste mi vrijedne ovo rano jutro. Ja kod vulkanizera čekam red za gumu.
Mamica ajme pregleda. Znači popunjeni smo pregledima za ovaj tjedan. Juhuhu imamo se čemu veseliti 😊.
Proud bravo ti. Vidim da si jedva dočekala čišćenje i spremanje. Neka neka i to je ok. Meni se sad zadnjih 2 tjedna niš neda pa ak preneseš fakat buš došla k meni čistit 😂.
Mia ne brini. Mene ti je isto panika lovila pred prvi porod. Nebuš paničarila ne brini. Sve mi to odradimo vrhunski. Razmišljaj o bebi koja će ti stići u naručjr i koja će te voljeti do neba.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
6xmama, ja sam isto tak ko i ti, mjesecima sam gledala i grizla jezik da nesto ne prigovorim, kad tak i tak ne mogu nista, a njega bi samo razje... a dobro da nam je ikako pocistio. Samo da, musko ko musko, njegova generalka je moje povrsno ciscenje.
Ivy, bude i tebe primilo, ja bi rekla da je ovo kod mene sad vec i gnjezdjenje polako, u kombinaciji s tim kaj fakat dugo nisam nist radila.
Sad si moram malo lec, oribala sam pod u hodniku na koljenima 😂😂😂😂, ne moram vam ni rec koliko me zdjelica boli sad, a Aleks je podivljao.
Confused, meni ti je Maks stalno bio jako visoko i imala sam uzasnu zgaravicu, a sad je ovaj jako nisko od uvijek i jos kak je otisao nize, uopce ju nemam, mozda 3 puta sve skupa u ovih skoro 9mj.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Kaj se ciscenja tice, ne mogu vam objasniti koliko cekad da svi radovi i namjestanje bude gotovo - mislim da cu poskakivati od srece u dm-u kad cu kupovati sve za ciscenje i onda se bacam na ribanje stana i pranje i peglanje robice za bebu jer zasad ona nema svoje mjesto u stanu, sve njeno je u velikim vrecama na tavanu tudje kuce. 😂
Kaj se tice zgaravice, imala sam je u ovoj trudnoci vec par puta, iako mi je trbuh dosta nisko, skoro dva dlana mi stanu ispod grudnjaka. Mozda ce mala biti cupava 😂
Jutro cure. Ajme raspisale 3 stranice jutros,a ja zamjenila Prody sa spavanjem,dok ona vrijedno glanca sve oko sebe,bome se nisi šalila kad si rekla da buš generalku napravila😁,da mi nije mama poruku u pol 11 poslala još bi bila u krevetu,probudim se,okrenem,zaspim i tak ukrug😁. Evo pročitala vas, Confused sretno danas,ostale koje imate preglede sretno i vama . Pusa i hug za sve 😘🤗
Moja curica je meni sada rekla da joj seka ili braco ne moraju donjet nista jer ima puno igracaka al da joj moze donjet bombone i kinder joy 😂😂
Moja curica je meni sada rekla da joj seka ili braco ne moraju donjet nista jer ima puno igracaka al da joj moze donjet bombone i kinder joy 😂😂
Vidiš mama kako je curica skromna. Koliko god da se vesele igračkama slatkiši su uvijek bolja nagrada 😍.
Bravo mali miš 💕
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Cure, danas sam 38+4 ostavljena u bolnici prije 2 dana. Imam trudove ali neke "male i bezvezne" a otvorena tek 1 prst.
Ima li koja iskustva? Hoce li krenut il se razvuć ?
Jutro cure. Ajme raspisale 3 stranice jutros,a ja zamjenila Prody sa spavanjem,dok ona vrijedno glanca sve oko sebe,bome se nisi šalila kad si rekla da buš generalku napravila😁,da mi nije mama poruku u pol 11 poslala još bi bila u krevetu,probudim se,okrenem,zaspim i tak ukrug😁. Evo pročitala vas, Confused sretno danas,ostale koje imate preglede sretno i vama . Pusa i hug za sve 😘🤗
Ajde neka se i ti malo odmoriš. Vidiš kako španciranje utječe na spavanje 😊.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ajde neka se i ti malo odmoriš. Vidiš kako španciranje utječe na spavanje 😊.
Bome me šetnja umorila ,zaspala sam sinoć kak nisam ni od normabela prije 😂😂,sad doručkovala da mi nebude beba gladna😉🤭😁 i mislim da ću još malo ubit oko😂😂
Cure, danas sam 38+4 ostavljena u bolnici prije 2 dana. Imam trudove ali neke "male i bezvezne" a otvorena tek 1 prst.
Ima li koja iskustva? Hoce li krenut il se razvuć ?
Ja sam sa prvom kceri dosla prst otvorena s trudovima i rodila u roku 5 sati...ali opet to je sve individualno.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji