Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    14. Svibanj 2018. 09:41

Ajme što ste mi vrijedne ovo rano jutro. Ja kod vulkanizera čekam red za gumu. 
    Mamica ajme pregleda. Znači popunjeni smo pregledima za ovaj tjedan. Juhuhu imamo se čemu veseliti 😊.
    Proud bravo ti. Vidim da si jedva dočekala čišćenje i spremanje. Neka neka i to je ok. Meni se sad zadnjih 2 tjedna niš neda pa ak preneseš fakat buš došla k meni čistit 😂.
    Mia ne brini. Mene ti je isto panika lovila pred prvi porod. Nebuš paničarila ne brini. Sve mi to odradimo vrhunski. Razmišljaj o bebi koja će ti stići u naručjr i koja će te voljeti do neba. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

14. Svibanj 2018. 10:02

6xmama,  ja sam isto tak ko i ti,  mjesecima sam gledala i grizla jezik da nesto ne prigovorim,  kad tak i tak ne mogu nista,  a njega bi samo razje... a dobro da nam je ikako pocistio. Samo da,  musko ko musko,  njegova generalka je moje povrsno ciscenje.
    Ivy,  bude i tebe primilo,  ja bi rekla da je ovo kod mene sad vec i gnjezdjenje polako,  u kombinaciji s tim kaj fakat dugo nisam nist radila.
    Sad si moram malo lec,  oribala sam pod u hodniku na koljenima 😂😂😂😂,  ne moram vam ni rec koliko me zdjelica boli sad,  a Aleks je podivljao.
    Confused,  meni ti je Maks stalno bio jako visoko i imala sam uzasnu zgaravicu,  a sad je ovaj jako nisko od uvijek i jos kak je otisao nize,  uopce ju nemam,  mozda 3 puta sve skupa u ovih skoro 9mj.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mamica1985
    14. Svibanj 2018. 10:31

Kaj se ciscenja tice, ne mogu vam objasniti koliko cekad da svi radovi i namjestanje bude gotovo - mislim da cu poskakivati od srece u dm-u kad cu kupovati sve za ciscenje i onda se bacam na ribanje stana i pranje i peglanje robice za bebu jer zasad ona nema svoje mjesto u stanu, sve njeno je u velikim vrecama na tavanu tudje kuce. 😂
    Kaj se tice zgaravice, imala sam je u ovoj trudnoci vec par puta, iako mi je trbuh dosta nisko, skoro dva dlana mi stanu ispod grudnjaka. Mozda ce mala biti cupava 😂

14. Svibanj 2018. 10:59

Jutro cure. Ajme raspisale 3 stranice jutros,a ja zamjenila Prody sa spavanjem,dok ona vrijedno glanca sve oko sebe,bome se nisi šalila kad si rekla da buš generalku napravila😁,da mi nije mama poruku u pol 11 poslala još bi bila u krevetu,probudim se,okrenem,zaspim i tak ukrug😁. Evo pročitala vas, Confused sretno danas,ostale koje imate preglede sretno i vama . Pusa i hug za sve 😘🤗

bojana27
    14. Svibanj 2018. 11:01

Moja curica je meni sada rekla da joj seka ili braco ne moraju donjet nista jer ima puno igracaka al da joj moze donjet bombone i kinder joy 😂😂

ivymicek
    14. Svibanj 2018. 11:07

Bojana27

Moja curica je meni sada rekla da joj seka ili braco ne moraju donjet nista jer ima puno igracaka al da joj moze donjet bombone i kinder joy 😂😂

Vidiš mama kako je curica skromna. Koliko god da se vesele igračkama slatkiši su uvijek bolja nagrada 😍.
    Bravo mali miš 💕

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

MartinaJu
    14. Svibanj 2018. 11:08

Cure, danas sam 38+4 ostavljena u bolnici prije 2 dana. Imam trudove ali neke "male i bezvezne" a otvorena tek 1 prst.
    Ima li koja iskustva? Hoce li krenut il se razvuć ?

ivymicek
    14. Svibanj 2018. 11:08

Ena31

Jutro cure. Ajme raspisale 3 stranice jutros,a ja zamjenila Prody sa spavanjem,dok ona vrijedno glanca sve oko sebe,bome se nisi šalila kad si rekla da buš generalku napravila😁,da mi nije mama poruku u pol 11 poslala još bi bila u krevetu,probudim se,okrenem,zaspim i tak ukrug😁. Evo pročitala vas, Confused sretno danas,ostale koje imate preglede sretno i vama . Pusa i hug za sve 😘🤗

Ajde neka se i ti malo odmoriš. Vidiš kako španciranje utječe na spavanje 😊.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

14. Svibanj 2018. 11:12

ivymicek

Ena31

Ajde neka se i ti malo odmoriš. Vidiš kako španciranje utječe na spavanje 😊.

Bome me šetnja umorila ,zaspala sam sinoć kak nisam ni od normabela prije 😂😂,sad doručkovala da mi nebude beba gladna😉🤭😁 i mislim da ću još malo ubit oko😂😂

Confused
    14. Svibanj 2018. 11:18

Martina Ju

Cure, danas sam 38+4 ostavljena u bolnici prije 2 dana. Imam trudove ali neke "male i bezvezne" a otvorena tek 1 prst.
    Ima li koja iskustva? Hoce li krenut il se razvuć ?

Ja sam sa prvom kceri dosla prst otvorena s trudovima i rodila u roku 5 sati...ali opet to je sve individualno.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.