Cure sto si vi planirate pripremiti za obuci (za sebe) za izlazak iz rodilista?
Ja bila nest spremila i sad kontam da mozda bi nest drugo, nisam pameta. S Maksom sam izasla po zimi, bilo mi bitno da imam jaknu, a sad bi moglo bit +35 stupnjeva i uopce ne znam.
Kak tvoj maks reagira na dolazak bebe,nikako te pitat?ja planirala haljinu,ljetnu,siru posto ce biti vruce,najjednostavnije mi nju samo navuci
Za sada super, jako je sretan, stalno mazi trbuh, prica mu, sve sto mu je malo od odjece mi nosi i govori da spremim za brata. E sad kako ce biti kad brat dodje doma i kad skuzi da ostaje za stalno, vidjet cemo 😂😂😂. Kupila sam pokloncic za njega, koji stoji u auto, pa ce mu to satro brat donijeti kad dodjemo doma iz rodilista, za ljepsi pocetak. A da lje cemo vidjeti. 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
I ja mislim da ću haljinu pripremiti,prva polovica 7.mj bi trebala biti dovoljno vruća..a i bit će ju najlakše obuci,a da me nigdje ne steže i ne tiska
Isto tako su sogor i sogorica za malog smislili kad je dosla seka,poklon da mu je donijela😁😁 al on je vec sad prema njemu njezan tako da ce to biti ok i kad skuzi da braco ostaje za stalno☺
Za izlazak još nisam ispalnirala. Mislila sam haljinu ali ako ćemo iči 3 dan doma a tamo mi sve curi i boli me bit će mi neugodno u haljini. Onda si razmišljam traperice i majicu pa me muči da ćw mi bit prevruće.. eto još nisam niš pametno smislila 😂.
Mene isto muči višnja u super kornetu.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
proud suosjecam zs hemeroide napali me prije par dana 😤😤😤😤
takoder za super kornet potpis jooooos visnje 😂😂😂😂😂
za izlazak iz bolnice nisam bas rszmisljala onako na prvu sad kontam tajice majica papuce i bok...nists posebno ne planiram...nema mi bas smisla sredivati se da bih za 15min stigla kuci i presvukla se...
eto i prijateljica zgaravica se polako opet javlja 😯
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ja ću neku pamučnu haljinu. Iz bolnice idem ravno u auto pa mi svejedeno i da u spavaćici izađem 😁
Slažem se da super kornetu fali još višnje. Na vrhu ima dovoljno ali poslije slabo. Ja sad spekla pitu (burek) od sira i zalila to sa jogurtom i na kraju komad ledenog vjetra 😋
Posjetila danas dečke na poslu i podsjetila se kak je to radit nedjeljom i hendlat gužvu.. laknulo mi kaj ne radim...
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Franova,evo i mene već pere ...evo večeri-evo žgaravice...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ja si spremila trudnicke hlace i majicu, siru malo, a sad si kontam da ce mi bit prevruce. Jer i danas bi mi u tome prevruce bilo recimo.
Moram si sutra neku haljinicu iskopat i bok! Ako mi M zaboravi tenisice, ici cu u slapama ili japankama 😂😂😂😂.
Jesam rekla da ce potrosit vise para nego kad sam ja s njima, zato me i nisu zvali 😂😂😂.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Za pet minuta autom do doma od bolnice u cemu god bit ce dobro,samo da imam sto manje na sebi pi toj vrucini..meni taj kornet nikako,ne volim visnje na taj nacin..sad sam ananas pojela i cekam hoce zgaravica ili ne,mozda zaobiđe.samo bi im smetala,ovako su se momci raspistoljili☺
Evo par komada da se bolje vidi trenutno stanje 😁
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji