Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    13. Svibanj 2018. 22:51

Confused baš ste slatki 💕💕💕 sekice su top 😍😍.
    Aknes cool fotka i busek na njoj ❤️.
    Ena pa ti si pravi špancir napravila. Pa pizza pa tiramidu pa nescafe pa shoping i mene bi noge boljele. Ali ste skroz slatki tak sredeni za setanje 😊.
    Proud neka su potrošili nek se nađe a sigurno su i uživali 😂. Moj sin neće biti s mamom u timu kad nešto igramo jer mama više mišta ne može pa stalno gubi 😂.
    Franova znaš kak bele klin se klinom izbija pa se nadam da neće biti zgaravice
    Tinchyca oću i ja znati naprabiti pitu!!! Meni to ko nuklearna fizika 😊.
    Ja se posvadala s mužem, pa se isplakala pa se i pomirila. Sad sam mirna i mogu ići na spavanje.
    Laku vam noć bez tegobica. Novi tjedan novi pregledi. Tko nam je prvi?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

13. Svibanj 2018. 23:05

ivymicek

Confused baš ste slatki 💕💕💕 sekice su top 😍😍.
    Aknes cool fotka i busek na njoj ❤️.
    Ena pa ti si pravi špancir napravila. Pa pizza pa tiramidu pa nescafe pa shoping i mene bi noge boljele. Ali ste skroz slatki tak sredeni za setanje 😊.
    Proud neka su potrošili nek se nađe a sigurno su i uživali 😂. Moj sin neće biti s mamom u timu kad nešto igramo jer mama više mišta ne može pa stalno gubi 😂.
    Franova znaš kak bele klin se klinom izbija pa se nadam da neće biti zgaravice
    Tinchyca oću i ja znati naprabiti pitu!!! Meni to ko nuklearna fizika 😊.
    Ja se posvadala s mužem, pa se isplakala pa se i pomirila. Sad sam mirna i mogu ići na spavanje.
    Laku vam noć bez tegobica. Novi tjedan novi pregledi. Tko nam je prvi?

Hvala micek😘🤗,joj ti muževi🤯,al dobro da ste se i pomirili😍😍👍😘,ne plakati ,treba vikati na muža🤭🤭😁. Moj pregled u srijedu ,nisam zapamtila ko ima još🙃. Također ljepotice svima želim laku noć bez bolova i tegobica😍😘😉

6xmama
    13. Svibanj 2018. 23:06

Sve ste lijepe sa svojim buskama 💞
    Zgaravica ce me zivu pojest, necu moc spavat 😧... 
    Ovaj tjedan sam ja na repertoaru u cetvrtak-cervikometrija, ne znam jel koja ispred mene curke? 
    Ja sam vec nervozna kaj bu mi reko 🙄 i jel bu ok 😑

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

13. Svibanj 2018. 23:10

6xmama

Sve ste lijepe sa svojim buskama 💞
    Zgaravica ce me zivu pojest, necu moc spavat 😧…
    Ovaj tjedan sam ja na repertoaru u cetvrtak-cervikometrija, ne znam jel koja ispred mene curke?
    Ja sam vec nervozna kaj bu mi reko 🙄 i jel bu ok 😑

Nezz kaj si za sodu rekla,jel ti pomogne? Ja sam ju sad popila jer nemogu bez tog leći kolko peče i boli 

6xmama
    13. Svibanj 2018. 23:33

Ja popijem pa mi bude malo om i onda se opet vrati 😰

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

13. Svibanj 2018. 23:43

Ena na ovoj slici izgleda kao da ti je mali pod cicama 😂😂😂😂
    Confused,  malo se jeste spustili,  i velike cure su ti divne! 😍😍😍
    Aknes 👍
    Ja sam maloprije vecerala,  znala sam da cu tek oko pola noci gladna bit. Al nema veze! Pastetu i salatu od paradajza stukla,  prije toga jagode s malim dok je jos bio budan.
    Spicili su pare,  al nema veze,  meni su kupili pistolj za vruce ljepilo pa oprastam.
    Moj pregled je standardno,  u petak 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Confused
    14. Svibanj 2018. 06:33

Jutro :) Ima li jos budnih?Evo vec po drugi put moram na wc od jutros,uzas...Ovako mi i jucer bilo.
    Meni je danas pregled,tj.popodne u 18 i 45.Najrade bi da mi kaze to je to,brzo ces rodit,ali kakve sam ja srice bit ce nalaz nepromjenjen 😂

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

14. Svibanj 2018. 06:43

Hej evo i mene budne! 
    Ispratila decke na posao i u vrtic,  pijem kavu i u radnu akciju! Zakljucila sam da mi je bolje ranije krenuti jer sam malo spora,  a tak i tak sam deckima digla vec.
    Confused kaj pisanje te muci ili?

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

pharmamma
    14. Svibanj 2018. 06:43

Jutro 😘 mene dragi probudio,otišao raditi...al prespavat ću ja još do 9 vjerojatno 😁
    Confused,Ena i Aknes lijepe bušice ❤️❤️
    Sretno svima na pregledima 😘😘😘

Confused
    14. Svibanj 2018. 06:48

ProudMomy

Hej evo i mene budne!
    Ispratila decke na posao i u vrtic, pijem kavu i u radnu akciju! Zakljucila sam da mi je bolje ranije krenuti jer sam malo spora, a tak i tak sam deckima digla vec.
    Confused kaj pisanje te muci ili?

Proud ma proljev 😤

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.