Bok cure evo da se javim, ja imam pregled sutra u TA, bas me zanima kako to izgleda😀 al kolko sam skuzila dodes u ranu zoru cekas par sati i pogledaju te koju min🤣 evo izgleda da sam se konacno navikla na sve trudnicke boljke, ali sam isto tako shvatila da smo dosli u finalee🙉 prebrzo je vrijeme proslo, jedva cekam da bebolino dode ali isto tak mislim da ce me opicit neka nostalgija za trudnocom😂
Jucer zovem mamu navecer, a ona se sva prepala da sam se pocela poradat tek onda skuzis kolko smo blizu
Kaj se tice gnijezdenja jucer sam preslozila cijelu sobu, al cini mi se da cemo ponovit jer nisam bas zadovoljna ovim rasporedom haha ovaj tjedan mi dolazi robica i kolica kaj nam salje od dragog seka od svog malog, rekli su mi uzmi sve kaj ti se nudi😂 al bome ona nas je dobro opremila, bas se veselim😊
💙 A.L.
A isla sam jos nesto malo samo po spavacoj sredit hahahahaha
Evo sad stvarno necu vise nista 😁
Ja bi to sve sad, al ipak snage nema dovoljno.
Sad sam bas umorna vec.
Isuse kako me nerviraju ovi za izdajalicu, secu me ko mladog majmuna, te zovi ovog te zovi onog, samo lopticu prebacuju. Reko pobogu ljudi daj se dogovorite, i ja ne trazim da mi ista poklonite, ja cu platiti taj dio, samo mi recite gdje ga mogu dobiti. Bas sam se nasekirala.
Ivy jel bi htjela pogledat jel imas slucajno taj ventil viska, molim te??? 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Bok cure evo da se javim, ja imam pregled sutra u TA, bas me zanima kako to izgleda😀 al kolko sam skuzila dodes u ranu zoru cekas par sati i pogledaju te koju min🤣 evo izgleda da sam se konacno navikla na sve trudnicke boljke, ali sam isto tako shvatila da smo dosli u finalee🙉 prebrzo je vrijeme proslo, jedva cekam da bebolino dode ali isto tak mislim da ce me opicit neka nostalgija za trudnocom😂
Jucer zovem mamu navecer, a ona se sva prepala da sam se pocela poradat tek onda skuzis kolko smo blizu
Kaj se tice gnijezdenja jucer sam preslozila cijelu sobu, al cini mi se da cemo ponovit jer nisam bas zadovoljna ovim rasporedom haha ovaj tjedan mi dolazi robica i kolica kaj nam salje od dragog seka od svog malog, rekli su mi uzmi sve kaj ti se nudi😂 al bome ona nas je dobro opremila, bas se veselim😊
Da,dobar ti je opis za Ta😂😂,s tim da je pregled kod mene trajao toliko kolko dr treba da prstom provjeri prohodnost ,znači par sekundi 😂,prije toga sam čekala čekala i još čekala na ctg,on je trajao cca15- 20ak min,nisam sigurna,al mislim da njega ne rade prije 37t,bar kod nas,a sad mi rekli doći u 8,zapisana sam u pola 10,s tim da imam i uzv ...super za stvarčica za bebicu,dobro da ti ima ko dati..mi sve kupili osim kaj će mi Seka dati malo robice kaj se da iskoristiti . Da da,još malo😀
Pri meni je kmica ko da je noć,kiša pada ko bedasta ...ja u očekivanju najstarijega da doplahuta iz škole i donese mi odozdo ručak.Ubacila svoje tabletke pa sad ne mrdam nikud neko vrijeme
.
Ah,te TA su imenikoma,ja idem u Vinogradsku i to se možeš odma pripremit na 2,3 sata žuljanja po stolcima i to ak si sretna da opće uloviš stolac...nadam se da ću uovoj trudnoći krenut tam čim kasnije...u prošloj sam već sa 25 tt ležala par dana kod njih i od onda morala tam na kontrole svaka 2 tj
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Pri meni je kmica ko da je noć,kiša pada ko bedasta…ja u očekivanju najstarijega da doplahuta iz škole i donese mi odozdo ručak.Ubacila svoje tabletke pa sad ne mrdam nikud neko vrijeme
.
Ah,te TA su imenikoma,ja idem u Vinogradsku i to se možeš odma pripremit na 2,3 sata žuljanja po stolcima i to ak si sretna da opće uloviš stolac…nadam se da ću uovoj trudnoći krenut tam čim kasnije…u prošloj sam već sa 25 tt ležala par dana kod njih i od onda morala tam na kontrole svaka 2 tj
Tak i ja zuljam stolice u Petrovoj od 30tt, uzas!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Svi u pripremama, uzbuđenje je u zraku 😁😁 a Proudy se ne da 😉 začas ćemo sve objavljivati slike spremnih sobica i kolica ☺️☺️❤️
danas sto vise lezim sve me vise boli ahhahahahahah e htjela sam vas pitati imste li ponekad kao menstrualnu bol neee sad jaku ali onako zaboli ubiti kao ds moram ici na wc...kontam da bih mogla biti i crijeva ne?
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
danas sto vise lezim sve me vise boli ahhahahahahah e htjela sam vas pitati imste li ponekad kao menstrualnu bol neee sad jaku ali onako zaboli ubiti kao ds moram ici na wc…kontam da bih mogla biti i crijeva ne?
Na kratko samo onako,baš ko crijeva,par trenutaka me zna zaboliti povremeno,nekad su crijeva a nekad i kad se moj gosponček gnijezdi po donjem dijelu buše i čuče. Mogla bi ti to biti crijeva,da. Ustani malo,prošeći po stanu pa lezi opet,tak ja cijeli dan danas🤣
Franova meni zna bit tako ali kod mene je to probava. Nisam rekla da sam bila na trudnickom tecaju u domu zdravlja to mi je susjeda spomenula pa kao idem vidjet i eto fino odslusali "skolsko" predavanje, al me uplasila patronazna s curenjem plodne vode ono kao kad vam pobjegne pipi ali nema boje nema mirisa hmm odma sam se zabrinula samo cu ih molit da mi sutra kazu da je sve okej i jos me podsjetila na ono da ne pustaju iz bolnice dok se ne uvjere da probava dobro sljaka mislim si bum bila 10dana tam osim ak mi nes ne daju😂 sad i sa magnezijem mi je probava koma da ne trcim piskit svakih 5min nebi isla na wc danima...uzas😔
💙 A.L.
Sortiraj odgovore
Najstariji