Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    14. Svibanj 2018. 11:29

Bok, uf kaj ste se raspisale.. puno vas je vrijedno od jutra, bravo! Ja sam malo prije tek ustala jer nisam spavala po noci.
    Sretno danas na pregledima 🤗

26.8. Ivan 💙💙

franovamamita
    14. Svibanj 2018. 11:39

Martina Ju

Cure, danas sam 38+4 ostavljena u bolnici prije 2 dana. Imam trudove ali neke "male i bezvezne" a otvorena tek 1 prst.
    Ima li koja iskustva? Hoce li krenut il se razvuć ?

a to je tesko reci moze se sve u roku odmah pokrenuti a mozes na kraju i zavrsiti na indukciji...probaj setati sto vise kretati se,stepenice ovo ono...mozda se pokrene...sretno 😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    14. Svibanj 2018. 11:43

ajmeeeee ena bome si lijepo oduzila sa spavanjem danas 😂😂😂😂 al takav je valjda neki dan...i ja cu kasnije kontam spavati...sad zujim...gledat cu u podne onaj horor na rtl...i onda odo sa sinom na hambi...
    sto se tice poklona nisam svom govorila da ce mu braco donjeti poklon niti planiram ista...ima 6 godina pa zna da bih poklon valjda bio od mene 😂😂😂 a jako se raduje ukljucit cu ga maximalno pa mislim da nece biti problema...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

14. Svibanj 2018. 11:45

Jutro svima. I sretno s pregledima. Ajme svi nešto vrijedi, čiste. Meni da tata nije došao oko 10:30 na kavu, mislim da bi još spavala. Noćas me grmljavina i kiša probudili, i sada još uvijek pada i ja bi samo ležala. A čišćenja hrpu me čeka 😣 

pharmamma
    14. Svibanj 2018. 11:46

Evo i ja se čak pokrenula,odradila mali dio čišćenja,sad idem staviti bolonjez da se kuha i nastavljam...😁
    Martina nemam iskustva,ali sretno..kao sto veli franova,probaj hodati po stepenicama,možda se nešto pokrene

14. Svibanj 2018. 11:47

Ok,  evo dosta za dana!
    Skuhat cu rucak jos,  al sa ciscenjem sam gotova.
    Bome mi je trebalo dobrih 3 cuke,  al s pauzama. Al ajde pripisat cu to tome sto sam fakat zakrzljala 😂😂😂😂
    Al da sam odmah sretnija,  stvarno jesam.
    Martina Ju nema tu pravila nazalost! 
    Ja sam s prvim ostala 4 cm otvorena s nekim trudovima koje nisam osjecala,  rodila sam isti dan u 15 do 8 navecer.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

14. Svibanj 2018. 11:52

Ena,  drago mi je da imam zamjenu za spavanje,  dok ja radim 😂😂😂😂😂
    Franova,  ja svom jos mogu prodat da je brat donio poklon,  on u sve vjeruje,  micek mali 😂😂😂.
    Ali isto tako planiram ga ukljuciti u sve,  planiram ga i prvih 2 tjedna ostaviti doma s nama,  da se fakat osjeca ukljuceno,  necu ga slat u vrtic.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

14. Svibanj 2018. 12:00

Meni se neda disati danas,samo ću odmarati,imam nekih pol sata po stanu poprskati,to prije nego m dođe s posla,a do tad dragi moj kauč🤭😂. Proudy svaka čast👍😘.

14. Svibanj 2018. 12:20

Ena31

Meni se neda disati danas,samo ću odmarati,imam nekih pol sata po stanu poprskati,to prije nego m dođe s posla,a do tad dragi moj kauč🤭😂. Proudy svaka čast👍😘.

Poprčkati* ...al i poprskati🙃😂,s mop rovus čistačem za pod 😂😂

Marijaa30
    14. Svibanj 2018. 13:07

Jooj, nadam se da cu i ja tak jednog dana dobiti zeleno svjetlo za ciscenje. Moja jadna mama sve sama radi. Ne buni se, ali znam da joj je tesko.

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.