Bok, uf kaj ste se raspisale.. puno vas je vrijedno od jutra, bravo! Ja sam malo prije tek ustala jer nisam spavala po noci.
Sretno danas na pregledima 🤗
26.8. Ivan 💙💙
Cure, danas sam 38+4 ostavljena u bolnici prije 2 dana. Imam trudove ali neke "male i bezvezne" a otvorena tek 1 prst.
Ima li koja iskustva? Hoce li krenut il se razvuć ?
a to je tesko reci moze se sve u roku odmah pokrenuti a mozes na kraju i zavrsiti na indukciji...probaj setati sto vise kretati se,stepenice ovo ono...mozda se pokrene...sretno 😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
ajmeeeee ena bome si lijepo oduzila sa spavanjem danas 😂😂😂😂 al takav je valjda neki dan...i ja cu kasnije kontam spavati...sad zujim...gledat cu u podne onaj horor na rtl...i onda odo sa sinom na hambi...
sto se tice poklona nisam svom govorila da ce mu braco donjeti poklon niti planiram ista...ima 6 godina pa zna da bih poklon valjda bio od mene 😂😂😂 a jako se raduje ukljucit cu ga maximalno pa mislim da nece biti problema...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro svima. I sretno s pregledima. Ajme svi nešto vrijedi, čiste. Meni da tata nije došao oko 10:30 na kavu, mislim da bi još spavala. Noćas me grmljavina i kiša probudili, i sada još uvijek pada i ja bi samo ležala. A čišćenja hrpu me čeka 😣
Evo i ja se čak pokrenula,odradila mali dio čišćenja,sad idem staviti bolonjez da se kuha i nastavljam...😁
Martina nemam iskustva,ali sretno..kao sto veli franova,probaj hodati po stepenicama,možda se nešto pokrene
Ok, evo dosta za dana!
Skuhat cu rucak jos, al sa ciscenjem sam gotova.
Bome mi je trebalo dobrih 3 cuke, al s pauzama. Al ajde pripisat cu to tome sto sam fakat zakrzljala 😂😂😂😂
Al da sam odmah sretnija, stvarno jesam.
Martina Ju nema tu pravila nazalost!
Ja sam s prvim ostala 4 cm otvorena s nekim trudovima koje nisam osjecala, rodila sam isti dan u 15 do 8 navecer.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ena, drago mi je da imam zamjenu za spavanje, dok ja radim 😂😂😂😂😂
Franova, ja svom jos mogu prodat da je brat donio poklon, on u sve vjeruje, micek mali 😂😂😂.
Ali isto tako planiram ga ukljuciti u sve, planiram ga i prvih 2 tjedna ostaviti doma s nama, da se fakat osjeca ukljuceno, necu ga slat u vrtic.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Meni se neda disati danas,samo ću odmarati,imam nekih pol sata po stanu poprskati,to prije nego m dođe s posla,a do tad dragi moj kauč🤭😂. Proudy svaka čast👍😘.
Meni se neda disati danas,samo ću odmarati,imam nekih pol sata po stanu poprskati,to prije nego m dođe s posla,a do tad dragi moj kauč🤭😂. Proudy svaka čast👍😘.
Poprčkati* ...al i poprskati🙃😂,s mop rovus čistačem za pod 😂😂
Jooj, nadam se da cu i ja tak jednog dana dobiti zeleno svjetlo za ciscenje. Moja jadna mama sve sama radi. Ne buni se, ali znam da joj je tesko.
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji