Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Svibanj 2018. 13:12

Marijaa29

Jooj, nadam se da cu i ja tak jednog dana dobiti zeleno svjetlo za ciscenje. Moja jadna mama sve sama radi. Ne buni se, ali znam da joj je tesko.

A jbg,sad miruj  čuvaj bebača ,mama bude izdržala isto za svog unuka😍🤗,budeš ak ne prije onda najkasnije s 36,37t,al neznam dal' ti bu baš do čišćenja,meni nije😂😁,eto oprala sam suđe i obrisala radnu površinu i stolić ,zasad dosta😂

6xmama
    14. Svibanj 2018. 13:19

Ja sam postala fina pa sad trpim dok muž "čisti",a kad i dobijem zeleno svjetlo nemam namjeru čistit-imamo kuću i samo na donjem katu 24 prozora za oprat(jer su u duplo svi),nema šanse da ja sa trbuhom do zuba čistim cijelu kuću-uzet i platit da mi pošteno očiste pred porod i bok...Znam da bum za niš tak ionak 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

14. Svibanj 2018. 13:21

To je samo Proudy podivljala kad su je s lanca pustili 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

14. Svibanj 2018. 13:29

ProudMomy

Svaka čast za volju i snagu,nemam ni jedno od toga 😂😂...jedino ću napisati popis kaj si moram kupiti još jer smo m i ja tek nedavno uselili u taj dio kuće/tzv stan pa sad kupujemo frižider,posuđe i te gluposti (ima to sve dole kod svekrve al kad dođem iz rodilišta hoću imati svoje i spremno) a ne da trčkaram gore dole za svaku sitnicu..

14. Svibanj 2018. 13:36

Ena31

ProudMomy

Svaka čast za volju i snagu,nemam ni jedno od toga 😂😂…jedino ću napisati popis kaj si moram kupiti još jer smo m i ja tek nedavno uselili u taj dio kuće/tzv stan pa sad kupujemo frižider,posuđe i te gluposti (ima to sve dole kod svekrve al kad dođem iz rodilišta hoću imati svoje i spremno) a ne da trčkaram gore dole za svaku sitnicu..

Cekam ja da i tebe gnjezdjenje uhvati pa ces sve polizat 😂😂😂😂ne sumnjam u to.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

6xmama
    14. Svibanj 2018. 13:39

Proud je ko na super tripu 😂😂😂...Ja bum se gnijezdila kaj se tice bebice i stvari  za nju, po kuci mi se ne gnijezdi 🤣

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

franovamamita
    14. Svibanj 2018. 13:39

prebila se s hambijem a sad navalila na kekse...stidna kost me bas boli tako da necu nista raditi samo odmoooooor....vrijeme se proljepsalo...ali kauc je zakon...😁

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

14. Svibanj 2018. 13:47

6xmama bome bas,  ko da su me tek sad stavili na drogice,  a ne skinuli hahahahahha
    Franova,  kod mene baa kilavo neko vrijeme,  kisa slini,  bi ne bi. A M me zove s posla na drugom dijelu grada,  veli kod njega prolom oblaka.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

14. Svibanj 2018. 13:48

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Svaka čast za volju i snagu,nemam ni jedno od toga 😂😂…jedino ću napisati popis kaj si moram kupiti još jer smo m i ja tek nedavno uselili u taj dio kuće/tzv stan pa sad kupujemo frižider,posuđe i te gluposti (ima to sve dole kod svekrve al kad dođem iz rodilišta hoću imati svoje i spremno) a ne da trčkaram gore dole za svaku sitnicu..

Cekam ja da i tebe gnjezdjenje uhvati pa ces sve polizat 😂😂😂😂ne sumnjam u to.

Teško draga,mislim bi ja al toi krenula sam u par navrata ali morala odustati jer to kaj bi trebalo napraviti fizički sad nemogu izvesti,npr kuhinjske elemente složiti(donji su prenisko,a nemogu se sagnuti ni čučnuti,gornji su previsoki,treba se na stolac penjati),prozore prati nemogu iz sličnih razloga,ostalo je više manje ok,a i dragi dosta dobro počistiti,sve sam ga naučila🤣

14. Svibanj 2018. 13:56

franovamamita

prebila se s hambijem a sad navalila na kekse…stidna kost me bas boli tako da necu nista raditi samo odmoooooor….vrijeme se proljepsalo…ali kauc je zakon…😁

Slažem se,zasad me drži sendvič,poslje budem jaja na oko😂🤣,imam rum kuglice,rahatluk naranča,smoki,jabuku,gumene bombone ispred sebe ,kauč i Tv 😂,sad baš uživam 😀a i HB niš me ne boli,osim tu i tamo koja kontrakcija polunekakva izdrživa stisne...Franovamamita nek i tebe ne boli pa da skupa uživamo😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.