Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Svibanj 2018. 11:52

Ena,  drago mi je da imam zamjenu za spavanje,  dok ja radim 😂😂😂😂😂
    Franova,  ja svom jos mogu prodat da je brat donio poklon,  on u sve vjeruje,  micek mali 😂😂😂.
    Ali isto tako planiram ga ukljuciti u sve,  planiram ga i prvih 2 tjedna ostaviti doma s nama,  da se fakat osjeca ukljuceno,  necu ga slat u vrtic.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

14. Svibanj 2018. 12:00

Meni se neda disati danas,samo ću odmarati,imam nekih pol sata po stanu poprskati,to prije nego m dođe s posla,a do tad dragi moj kauč🤭😂. Proudy svaka čast👍😘.

14. Svibanj 2018. 12:20

Ena31

Meni se neda disati danas,samo ću odmarati,imam nekih pol sata po stanu poprskati,to prije nego m dođe s posla,a do tad dragi moj kauč🤭😂. Proudy svaka čast👍😘.

Poprčkati* ...al i poprskati🙃😂,s mop rovus čistačem za pod 😂😂

Marijaa30
    14. Svibanj 2018. 13:07

Jooj, nadam se da cu i ja tak jednog dana dobiti zeleno svjetlo za ciscenje. Moja jadna mama sve sama radi. Ne buni se, ali znam da joj je tesko.

26.8. Ivan 💙💙

14. Svibanj 2018. 13:12

Marijaa29

Jooj, nadam se da cu i ja tak jednog dana dobiti zeleno svjetlo za ciscenje. Moja jadna mama sve sama radi. Ne buni se, ali znam da joj je tesko.

A jbg,sad miruj  čuvaj bebača ,mama bude izdržala isto za svog unuka😍🤗,budeš ak ne prije onda najkasnije s 36,37t,al neznam dal' ti bu baš do čišćenja,meni nije😂😁,eto oprala sam suđe i obrisala radnu površinu i stolić ,zasad dosta😂

6xmama
    14. Svibanj 2018. 13:19

Ja sam postala fina pa sad trpim dok muž "čisti",a kad i dobijem zeleno svjetlo nemam namjeru čistit-imamo kuću i samo na donjem katu 24 prozora za oprat(jer su u duplo svi),nema šanse da ja sa trbuhom do zuba čistim cijelu kuću-uzet i platit da mi pošteno očiste pred porod i bok...Znam da bum za niš tak ionak 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

14. Svibanj 2018. 13:21

To je samo Proudy podivljala kad su je s lanca pustili 😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

14. Svibanj 2018. 13:29

ProudMomy

Svaka čast za volju i snagu,nemam ni jedno od toga 😂😂...jedino ću napisati popis kaj si moram kupiti još jer smo m i ja tek nedavno uselili u taj dio kuće/tzv stan pa sad kupujemo frižider,posuđe i te gluposti (ima to sve dole kod svekrve al kad dođem iz rodilišta hoću imati svoje i spremno) a ne da trčkaram gore dole za svaku sitnicu..

14. Svibanj 2018. 13:36

Ena31

ProudMomy

Svaka čast za volju i snagu,nemam ni jedno od toga 😂😂…jedino ću napisati popis kaj si moram kupiti još jer smo m i ja tek nedavno uselili u taj dio kuće/tzv stan pa sad kupujemo frižider,posuđe i te gluposti (ima to sve dole kod svekrve al kad dođem iz rodilišta hoću imati svoje i spremno) a ne da trčkaram gore dole za svaku sitnicu..

Cekam ja da i tebe gnjezdjenje uhvati pa ces sve polizat 😂😂😂😂ne sumnjam u to.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

6xmama
    14. Svibanj 2018. 13:39

Proud je ko na super tripu 😂😂😂...Ja bum se gnijezdila kaj se tice bebice i stvari  za nju, po kuci mi se ne gnijezdi 🤣

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI