Ena, drago mi je da imam zamjenu za spavanje, dok ja radim 😂😂😂😂😂
Franova, ja svom jos mogu prodat da je brat donio poklon, on u sve vjeruje, micek mali 😂😂😂.
Ali isto tako planiram ga ukljuciti u sve, planiram ga i prvih 2 tjedna ostaviti doma s nama, da se fakat osjeca ukljuceno, necu ga slat u vrtic.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Meni se neda disati danas,samo ću odmarati,imam nekih pol sata po stanu poprskati,to prije nego m dođe s posla,a do tad dragi moj kauč🤭😂. Proudy svaka čast👍😘.
Meni se neda disati danas,samo ću odmarati,imam nekih pol sata po stanu poprskati,to prije nego m dođe s posla,a do tad dragi moj kauč🤭😂. Proudy svaka čast👍😘.
Poprčkati* ...al i poprskati🙃😂,s mop rovus čistačem za pod 😂😂
Jooj, nadam se da cu i ja tak jednog dana dobiti zeleno svjetlo za ciscenje. Moja jadna mama sve sama radi. Ne buni se, ali znam da joj je tesko.

26.8. Ivan 💙💙
Jooj, nadam se da cu i ja tak jednog dana dobiti zeleno svjetlo za ciscenje. Moja jadna mama sve sama radi. Ne buni se, ali znam da joj je tesko.
A jbg,sad miruj čuvaj bebača ,mama bude izdržala isto za svog unuka😍🤗,budeš ak ne prije onda najkasnije s 36,37t,al neznam dal' ti bu baš do čišćenja,meni nije😂😁,eto oprala sam suđe i obrisala radnu površinu i stolić ,zasad dosta😂
Ja sam postala fina pa sad trpim dok muž "čisti",a kad i dobijem zeleno svjetlo nemam namjeru čistit-imamo kuću i samo na donjem katu 24 prozora za oprat(jer su u duplo svi),nema šanse da ja sa trbuhom do zuba čistim cijelu kuću-uzet i platit da mi pošteno očiste pred porod i bok...Znam da bum za niš tak ionak

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
To je samo Proudy podivljala kad su je s lanca pustili 😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Svaka čast za volju i snagu,nemam ni jedno od toga 😂😂...jedino ću napisati popis kaj si moram kupiti još jer smo m i ja tek nedavno uselili u taj dio kuće/tzv stan pa sad kupujemo frižider,posuđe i te gluposti (ima to sve dole kod svekrve al kad dođem iz rodilišta hoću imati svoje i spremno) a ne da trčkaram gore dole za svaku sitnicu..
Svaka čast za volju i snagu,nemam ni jedno od toga 😂😂…jedino ću napisati popis kaj si moram kupiti još jer smo m i ja tek nedavno uselili u taj dio kuće/tzv stan pa sad kupujemo frižider,posuđe i te gluposti (ima to sve dole kod svekrve al kad dođem iz rodilišta hoću imati svoje i spremno) a ne da trčkaram gore dole za svaku sitnicu..
Cekam ja da i tebe gnjezdjenje uhvati pa ces sve polizat 😂😂😂😂ne sumnjam u to.

10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proud je ko na super tripu 😂😂😂...Ja bum se gnijezdila kaj se tice bebice i stvari za nju, po kuci mi se ne gnijezdi 🤣

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji