Confused,a je dole je škembo ...slatke su sekice kak čuvaju škembulju
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
A gle curica kako grle busu,preslatke su..ne znam kakav ti je prije bio,ali na zadnjoj mi izgleda nize
Eto mene iz izlaska,šetali po West gate,pojeli pizzu iz Dubravice,sjeli u Leggiero na hladni Ness(ja), m popio pivce Palle alle(probala sam,fino je😉),kupili dragom 2 košulje. I naravno za bebicu
ljevo i desno u Pepcu,srednje u C&a...i u Delicijama Tiramisu kolačić za mene😂...i zaključili da je to to,ko zna kad ćemo opet u Wg,ne tak skoro😂,posjetili moju majku da joj dam čokoladu i cvijet. Super sam izdržala,samo me noge bole sad😉. Vi ste se raspisale ,njamiii super kornet,ja bi u haljinici iz bolnice al mislim da ću ipak trapke i dužu majicu,ko zna,da nebi bilo neugodnosti s haljinicom. I neznam kaj još..ali ionako sam svašta nadrobila da nadoknadim ovih par sati kaj me nije bilo🤣🤣. I jedan selfie
Evo par komada da se bolje vidi trenutno stanje 😁
Awww baš ste slatkica😍😍😍🤗🤗😘😘😘,medene ,i bušica je dole otišla☺️
Ena tu na ovoj slici mi ne zgleda nisko trbuh ☺️
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ena tu na ovoj slici mi ne zgleda nisko trbuh ☺️
Traperice trudničke i majica uža ga namjestile 😁,i majka me sad gleda i komentira kak je nisko..ma neka njega di hoće samo da je bebanu dobro😍😘
večer svima <3 sutra smo 27 tt :) ok sam. jedino grčevi u listovima dolaze 1-2 puta na tjedan. uz centravit prenatal pijem magnezij iz DM-a i mažem ih gelom od divljeg kestena. :)
evo i mene
🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
Vecer mame
Nikako se javiti, cijeli vikend sam u turbo pogonu
Sve ste slatke na slikama, Confused i Ena busice su se spustile
Moj prvorođenac sutra putuje na 4 dana, prvi put sam, taman sam mu sve posložila i objasnila, nadam se da ce sve proc u redu
Al ja sam full napeta i jedva cekam cetvrtak da se vrati
6xmama ja jos vecerala i najela se jagoda pa neka zgarsvice sad koliko hoce 😂😂
confused predivna slika s curkama a buso izgleda kao da je malo nize da 😙😙
ena lijepa robica a bome si se i ti lijepo nalutala 😂😂😂😂😂😂 na slici da ocito si poduprla stomak necim nije nisko ali sve mi bas medeni 😙😙😙😙
aknes super fotka bas te mi lijepi 😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Hvala Franovamamita 😘,je,ove traperice i majica preko baš podupru bushu,i lakše mi bude nositi ju🤭. Aknes slatki ti i bušo😍🤗👍
Nivami bit će sve ok,nek kikach malo uživa u izletu,vjerujem da brineš😘
I vidjela sam par stranica prije prekrasnu trudnicu u plavoj haljini😍😍😍😍,da se ne vraćam natrag,mislim Matea? Prekrasna😍😘👍
Sortiraj odgovore
Najstariji