Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea👶
    23. Studeni 2017. 12:58

A ovo za testove u 12.tjednu...12.tjedan je kao izlazak iz kriticnog razdoblja, pa da se ne stresira organizam vadenjem krvi, bodenjem itd. neki ginekolozi vole pricekat taj kraj najkriticnijeg razdoblja trudnoce.
    Ja isto nakon 12. idem sve obavljati.
    .
    Sto se zivotinja tice, ne brinite...bebe uz zivotinje steknu duplo jaci imunitet, nece peseki bebama nista, samp ne dajte da ih lizu radi parazita. Ja imam 6 macaka, doduse nisu u kuci, ali cim otvoris vrata, svih 6 trce na mazenje. Isto sam u cijelodnevnom kontaktu s njima i ne bojim se puno. 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Ana_Marija_2019
    23. Studeni 2017. 13:12

Tea, koje si do sada pretrage obavila?
    Ma ja bi isto malo pricekala sad s ovim sto je ostalo jer su mi valjda 5 puta vadili krv u 10 dana pa da se malo oporavim.
    Ja imam papigu, mislim da ona bas nece dozivjeti bebu, a nadam se da beba nece biti alergicna na perje. 😂😂😂
    A sto se tice macaka - meni je dosla susjedova macka i pomazila sam je 3 sekunde i oprala ruke odmah i spomenem to ginekologu i odmah sam dobila napomenu da moram na testiranje na toksoplazmu!! 😱

Honey
    23. Studeni 2017. 13:17

Peseki i mace su opasne više u trudnoći, zbog toksopalzmoze, koliko su mi cure pisale na drugoj temi. A to treba sam pripazit da navučete rukavice kad čistite drekece za njima i dobro potom oprati ruke... Ionako ćemo i ići sve na testiranje na toksoplazmozu, imale ljubimca ili ne. Moj bratić je morao dati peseka punici jer im je mali alergičan, ono ovaj ga malo lizne a mali se sav osipa itd. pa su doktori savjetovali da se sad ne forsira to sa životinjom. A inače je isto maltezer i snjima je u stanu bio. Sve to ovisi od djeteta do djeteta na kraju...

HappySeal
    23. Studeni 2017. 13:21

Jessy2009

Ma ja bi isto malo pricekala sad s ovim sto je ostalo jer su mi valjda 5 puta vadili krv u 10 dana pa da se malo oporavim.
    Ja imam papigu, mislim da ona bas nece dozivjeti bebu, a nadam se da beba nece biti alergicna na perje. 😂😂😂
    A sto se tice macaka - meni je dosla susjedova macka i pomazila sam je 3 sekunde i oprala ruke odmah i spomenem to ginekologu i odmah sam dobila napomenu da moram na testiranje na toksoplazmu!! 😱

Najbolje da se zatvorimo u neke kolibe na kraju sela, ne pričamo s nikim da ne bace uroke, ne diramo ništa da se ne zarazimo, ne jedemo ništa da se ne otrujemo i živimo od zraka dok ne poludimo... Ako slučajno i rodimo, idemo skupa s bebom u još dalju kolibu. 

Evo baš me zanima idu li veterinarke i veterinarske tehničarke na čuvanje trudnoće iste sekunde jer imaju posla s mačkama. Zna se što je toksoplazmoza i kako se dobiva. Može se dobiti i od loše opranog voća i povrća. 

Zato ja ne odustajem od svog socijalnog ginekologa, bez obzira šta nema uzv. Užasno je racionalan i miran i ne lupeta takva da prostite sranja. 

27.6. 💙

23. Studeni 2017. 13:23

Honey

Peseki i mace su opasne više u trudnoći, zbog toksopalzmoze, koliko su mi cure pisale na drugoj temi. A to treba sam pripazit da navučete rukavice kad čistite drekece za njima i dobro potom oprati ruke… Ionako ćemo i ići sve na testiranje na toksoplazmozu, imale ljubimca ili ne. Moj bratić je morao dati peseka punici jer im je mali alergičan, ono ovaj ga malo lizne a mali se sav osipa itd. pa su doktori savjetovali da se sad ne forsira to sa životinjom.A inače je isto maltezer i snjima je u stanu bio. Sve to ovisi od djeteta do djeteta na kraju…

Ja imam 2 peseka od kojih je jedan vani u dvorištu, mješanac neki, a drugi više manje u kući stalno zlatni retriver. Ovaj retriver kad je vani druži se s macama kojih imam puno i spavaju na njemu tak da mi suprug neda da peseka mazim uopće, a pesek sav izbezumljen zašto ga sad odjednom ne želim

23. Studeni 2017. 13:24

HappySeal

Jessy2009

Najbolje da sezatvorimou neke kolibe na kraju sela, ne pričamo s nikim da ne bace uroke, ne diramo ništa da se ne zarazimo, ne jedemo ništa da se ne otrujemo i živimo od zraka dok ne poludimo… Ako slučajno i rodimo, idemo skupa s bebom u još dalju kolibu.

Evo baš me zanima idu li veterinarke i veterinarske tehničarke na čuvanje trudnoće iste sekunde jer imaju posla s mačkama. Zna se što je toksoplazmoza i kako se dobiva. Može se dobiti i od loše opranog voća i povrća.

Zato ja ne odustajem od svog socijalnog ginekologa, bez obzira šta nema uzv. Užasno je racionalan i miran i ne lupeta takva da prostite sranja.

Ha ha..tako je :)

23. Studeni 2017. 13:24

HappySeal

Jessy2009

Najbolje da sezatvorimou neke kolibe na kraju sela, ne pričamo s nikim da ne bace uroke, ne diramo ništa da se ne zarazimo, ne jedemo ništa da se ne otrujemo i živimo od zraka dok ne poludimo… Ako slučajno i rodimo, idemo skupa s bebom u još dalju kolibu.

Slazem se,nema toga sta bi me od njega odvojilo

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

HappySeal
    23. Studeni 2017. 13:25

Honey

Peseki i mace su opasne više u trudnoći, zbog toksopalzmoze, koliko su mi cure pisale na drugoj temi…

Postoji realan rizik i zna se koji je to. Čišćenje mačjih wc-a i izmeta, nedovoljno oprana hrana, suhomesnato, sirovo meso... 

Da se toksoplasmoza dobiva od samog glađenja mačaka, ni jedna žena ne bi iznijela trudnoću do kraja. Nije ni čudo da smo sve u depri i preplašene kad i ti doktori laprdaju i nemaju takta. 

27.6. 💙

23. Studeni 2017. 13:28

Sto dalje od drame i negativnih komentara,pametovanja,statistike itd...same bi se trebale vodit osjećajima 

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

Honey
    23. Studeni 2017. 13:28

Ma daj, pa šta je mužu?!? Cure imaju i mačke i peseke u stanu i sve. Ja baš nebi išla toliko u ekstreme.. Sve dobro oprati i nema brige. Baš kako je HappySeal rekla, hahahha baš sam se nasmijala hahaha
    Ne treba pretjerivati, samo biti oprezan a ja inače sve dobro perem i prije trudnoće jer sam takva i imam osjetljiv želudac, baš baš osjetim sve

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.