Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HappySeal
    23. Studeni 2017. 12:16

M.lady

Jama

M.lady

Cure isla sam jutros na transfuziju vadit krv za krvnu grupu, da bi mi sestra kopirala uputnice i dala za iduca dva puta, kao morat cu ponovo doc vadit krvnu grupu. Zasto to? Pa ne mjenja se krvna grupa. Jeli tako vama receno?

Meni ne,ali je kroz razgovor rekla da neke dodu po poa puta,ali zasto to ne znam,nije mi jasno

Nije ni meni jasno al oke

To ti znaju zbog antitijela raditi ponekad. Da morš u dva navrata doći, ali nemoj me uzeti za riječ. Jesi je pitala zašto moraš doći dva puta? 

27.6. 💙

• M.lady
    23. Studeni 2017. 12:20

HappySeal

M.lady

Jama

M.lady

Cure isla sam jutros na transfuziju vadit krv za krvnu grupu, da bi mi sestra kopirala uputnice i dala za iduca dva puta, kao morat cu ponovo doc vadit krvnu grupu. Zasto to? Pa ne mjenja se krvna grupa. Jeli tako vama receno?

Meni ne,ali je kroz razgovor rekla da neke dodu po poa puta,ali zasto to ne znam,nije mi jasno

To ti znaju zbog antitijelaraditiponekad. Da morš u dva navrata doći, ali nemoj me uzeti za riječ. Jesi je pitala zašto moraš doći dva puta?

Dala mi je uputnice i rekla cuvaj to, ako budes morala doc ponovo, ja stala pa je gledam, a ona meni kaze kao mozes jos jedan put mozes dva a mozda i nemoras. 

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

23. Studeni 2017. 12:27

M.lady

HappySeal

M.lady

Jama

M.lady

To ti znaju zbog antitijelaraditiponekad. Da morš u dva navrata doći, ali nemoj me uzeti za riječ. Jesi je pitala zašto moraš doći dva puta?

Dala mi je uputnice i rekla cuvaj to, ako budes morala doc ponovo, ja stala pa je gledam, a ona meni kaze kao mozes jos jedan put mozes dva a mozda i nemoras.

Prisutnost antitijela u majcinoj krvi mjeri se pocetkom trudnoće,u 6.i 8.mjesecu,ali to je zbog toga koja si krvna grupa ili rh faktor,zato to ne prolaze sve vise puta u trudnoći

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

23. Studeni 2017. 12:29

Ipak ponekad za vrijeme trudnoće, dođe li do krvarenja ili majka mora napraviti amniocentezu, male količine djetetove krvi dospiju u majčin krvotok što izaziva stvaranje antitijela. Ako se stvore u trudnoći, antitijela mogu ući u djetetov krvotok i uništavati djetetova crvena krvna zrnca, izazivati anemiju i stvarati druge poteškoće vitalnim djetetovim organima. Kako se to ne bi dogodilo, prisutnost antitijela u majčinoj krvi mora se pratiti testovima tzv. indirektnim antiglobulinskim testom na početku trudnoće te u 6. i 8. mjesecu trudnoće....nasla objašnjenje

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

HappySeal
    23. Studeni 2017. 12:37

Oprosti, ne sjećam se imaš li ti već djece?

Ako imaš, onda vjerojatno zbog onih testiranja koja se rade pred kraj trudnoće. Antitijela prvo radiš na početku, pa sa 6 i 8 mjeseci... možda zato, mada ionako smo stalno kod doktora pa uputnice možeš dobiti bilo kad. 

27.6. 💙

HappySeal
    23. Studeni 2017. 12:38

eto sama sebi si odgovorila :D 

27.6. 💙

Ana_Marija_2019
    23. Studeni 2017. 12:40

Joj, ja sam zadnjih par dana odlucila obaviti sve za sto sam dobila uputnicu pa sam samo hodala po bolnicama. Najbolje sto za svaku stvar su me slali na drugo mjesto i naravno ponovo vaditi krv. Za poluditi!! I uglavnom, dodem doma cijela nikakva vec i idem pogledati jel mi jos nesto ostalo za obaviti i skuzim da mi nije dala uputnice za sve. Tipa, zeljezo, krvnu grupu (to mi je rekla da se radi u 12. tjednu, ne znam zasto), toksoplazmu, hepatitise (to je isto rekla u 12.), ali privatnica mi je napisala i anti-tpo i anti-tg, a ova mi je dala samo za TSH. Vec vidim da cu morat ponoviti sve.

Ana_Marija_2019
    23. Studeni 2017. 12:41

I za onu glukozu nisam dobila, a sjecam se da su cure tu pisale da su isle na to.

• M.lady
    23. Studeni 2017. 12:53

Jessy2009

I za onu glukozu nisam dobila, a sjecam se da su cure tu pisale da su isle na to.

Mislim da se za glukozu ide u 4 mj trudnoce, bar je tako moja prija isla

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

Ana_Marija_2019
    23. Studeni 2017. 12:58

M.lady

Jessy2009

Mislim da se za glukozu ide u 4 mj trudnoce, bar je tako moja prija isla

Onda dobro, barem jedna briga manje sad 😁
    Za sada sam obavila sve sto su mi dali, a mozda odem na neku od tih pretraga sto fale i negdje privatno jer ne mogu vise za svaku stvar na drugo mjesto.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.