Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Studeni 2017. 10:39

Više nam je svima napuhan zbog maternice sta se siri,jos malo pa ce nam poceti rasti kako treba

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

HappySeal
    23. Studeni 2017. 10:42

Tinchyca

Jama

Jos nisam htjela pokrenut jel peglaju koju crne misli,strahovi da vas ne bediram kad ocito je sve to normalno,postajemo lagano svega svjesne

Mene isto malo lovi frka. Kako ću držat malu bebu kad dođe. Kako ću je kupati? Hoću je presvlačiti na podu da mi ne padne? Kako ću dojiti, kako ću znati da beba jede… ovo je samo 1% mojih briga

Ja sam isto bila jedan dan malo u panici, al sva sreća bila sam kod staraca pa mi je tata rekao da su jedine žene koje znaju presvući i okupati bebu prije nego rode, cure koje rade u rodilištu. 

Ne znam... meni je trudnoća isto bila nepoznanica, pa sam došla na forum, kupila knjigu i sad polako lovim sve skupa. Prije godinu dana nisam znala ni kad se vidi spol, a kamoli koje prtrage su sve u igri. Al onda postaneš dio sistema pa ide. Tješim se da što se odgoja tiče da ću kao i svi - pokupit to po putu. 

27.6. 💙

Tinchyca
    23. Studeni 2017. 10:45

Meni je prijateljica pričala da je njoj svaki dan kak jr došla iz bolnice dolazila doma patronažna sestra i pomagala joj i pokazivala neke stvari. Doduše to je bilo prije 5 godina. Ima li i dalje toga zna li neka?

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Tea👶
    23. Studeni 2017. 10:51

Ne znam ima li svaki dan, ali dolazi patronazna doma, da. Barem u Zagrebu. A curke moje, to samo dode. Bit cemo tim malim cudima majke. To intuitivno sve dode. Ja sam jedino imala napadaj panike kad sam razmisljala gdje bi stavila bebu kad dodem doma 😂 mislim ono, struca kruha, a ja se isplakala ko da cu s yetijem izac iz bolnice hahahha. Ne moramo sve znat prije nego dode vrijeme da naucimo te neke stvari. 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Tinchyca
    23. Studeni 2017. 10:58

Pa to je super za patronažnu, odmah mi je lakše. Ja imam doma dva psa koja zive s nama u kući i doslovno nam se uvlače u krevet. Tako da i mene brine kud ću s bebom, kud ću sa psima.. Ima li koja sličnu situaciju sa ljubimcima?

💙30.06.2018 💙 Noa💙

HappySeal
    23. Studeni 2017. 11:05

Tinchyca

Pa to je super za patronažnu, odmah mi je lakše. Ja imam doma dva psa koja zive s nama u kući i doslovno nam se uvlače u krevet. Tako da i mene brine kud ću s bebom, kud ću sa psima.. Ima li koja sličnu situaciju sa ljubimcima?

Moji brat i šogorica žive s velikim psom (50 kg). Ta kujica se prema maloj ponaša nježnije i obzirnije nego vlastiti djedovi i bake. Samo nježno s njima i s njom, posvećujte i psima dovoljno pažnje i upoznajte ih s bebom. Nisu oni blesavi. Šogorica kaže da njihova curka (koja inače uvijek traži da je se lovi po dvorištu s igračkama), počela donositi igračke njoj pod noge kad je ova bila trudna i stalno se mazila glavom o trbuh. Kuže oni više nego mi mislimo 

27.6. 💙

23. Studeni 2017. 11:15

Patronazna dolazi sva dva ili tri puta tjedno..ja imam maltezera i ne bojim se kako ce,to sta kazes u krevetu spava,a za bebe znam da ih gleda i sjedi kraj njih kao da ih cuva..ja cim sam saznala za trudnoću on je odmah nanjusio..ne odvaja se od mene i kad mi sjedi u krilu glavu nasloni na trbuh,u stanju satima tako

28.06.2018.

• M.lady
    23. Studeni 2017. 11:57

Cure isla sam jutros na transfuziju vadit krv za krvnu grupu, da bi mi sestra kopirala uputnice i dala za iduca dva puta, kao morat cu ponovo doc vadit krvnu grupu. Zasto to? Pa ne mjenja se krvna grupa. Jeli tako vama receno?

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

23. Studeni 2017. 12:09

M.lady

Cure isla sam jutros na transfuziju vadit krv za krvnu grupu, da bi mi sestra kopirala uputnice i dala za iduca dva puta, kao morat cu ponovo doc vadit krvnu grupu. Zasto to? Pa ne mjenja se krvna grupa. Jeli tako vama receno?

Meni ne,ali je kroz razgovor rekla da neke dodu po poa puta,ali zasto to ne znam,nije mi jasno

28.06.2018.

• M.lady
    23. Studeni 2017. 12:09

Jama

M.lady

Meni ne,ali je kroz razgovor rekla da neke dodu po poa puta,ali zasto to ne znam,nije mi jasno

Nije ni meni jasno al oke 

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.