Ja sam naručena 24. "Ujutro" nema vremena. Dođeš i čekaš 3 sata 😆
Ma vraga budem primljena na termin. Mislim bude, za vaganje, tlak i pisanje, al dalje cekas.
Meni tlak mjerila dok sam na ctg bila,pišala nisam,vagali me nisu😏,možda drugi put
Joooj, Ena i Proud dok vidim ove vaše dane to go samo si mislim kak bum i ja tak za 3 mjeseca.... joooj
Proud, nisi puno fulala, ionak bi čekala pa možda bude sad kao na vrijeme :D
evo mojih slikica za 24. i 25. tjedan, ja malo kasnim :D
26.8. Ivan 💙💙
Drage ženice, čitam vas redovno, ali nikako da se aktiviram :D a nije da nešto pametno radim, osim što ležim :D Čestitam Eni i Proudy na ulasku u termin, to je stvarno olakšanje kad znaš da je bebica spremna pa kad bude :)
Ja u ponedjeljka imam svoju kontrolu pa ćeo vidjeti šta će reći, na prošloj mi nisu uopće mjerili cerviks, sve super, otvorena 1 prst. Nadam se da će i u ponedjeljak staje biti ok i da me neće ostaviti u bolnici :)
Btw, htjedoh pitati, planira li koja od vas roditi na Sv.duhu ili ako je neka već tamo rodila kakva su vam iskustva?
Ja sam tamo čuvala primljena zbog skraćenog cerviksa, bila 2 dana zbog deksametazona i stvarno imam samo riječi hvale. Nadam se da će tako biti i s porodom :)
Pusa svima i sretno s pregledima :*
Evo me curkice!
Ctg uredan, biljezi neka 3 trudica, tokom 45 minuta.
Cerviks u nestajanju, lako prohodan za 3cm do ovoja i glavice
Dobila kilu.
Kontrola za tj dana, ili se prije vidimo u radjaoni!
Konacno da s dozivjela da mi doktorica kaze, za ove tjedne, ovo je divan nalaz! 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo me curkice!
Dobila kilu.
Konacno da s dozivjela da mi doktorica kaze, za ove tjedne, ovo je divan nalaz! 😁
Ajde super draga😍😍😍😘😘😘,lijepe vijesti,sad laganini pa kad bude😍🤗🤗
Marija 29,super je buškica i bravo za uredne briseve .
Proud,super nalaz,ma ne buš ti još-meni je u 4.trudnoći sa 36 tj bio isto cervix u nestajanju,3 prsta otvorena,na kraju rodila sa 39+3 i to indukcijom jer sam već bila na 5 prstiju bez trudova,naravno,pa im se više nije dalo čekat ...to mi je najbolja fora-ono ležiš praktički cijelu trudnoću,kontrakcije,otvaranje,prijeteći prijevremeni,a na kraju mi moraju dete terat van
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Marija slatka bušica😍,super za briseve,a dani to go su mi sad lagano spooky😂😂,još pogotovo kad me neke počne boliti ili kontrakcije stezati. Proudy na 3 cm,mogao bi Aleks uskoro😍😍😘😘🤗🤗.
Mia hvala ti,da,baš je olakšanje kad znaš da je za bebu sigurno 😀😍😘. Držimo fige da bude i tvoj idući pregled super,a i ti još malo pa si u terminu😘🤗
Evo me curkice!
Dobila kilu.
Super draga,jedva cekamo prvu ljetnu bebicu ❤😘
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji