Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Svibanj 2018. 11:50

ProudMomy

Tinchyca

Ja sam naručena 24. "Ujutro" nema vremena. Dođeš i čekaš 3 sata 😆

Ma vraga budem primljena na termin. Mislim bude, za vaganje, tlak i pisanje, al dalje cekas.

Meni tlak mjerila dok sam na ctg bila,pišala nisam,vagali me nisu😏,možda drugi put

Marijaa30
    11. Svibanj 2018. 12:08

Joooj, Ena i Proud dok vidim ove vaše dane to go samo si mislim kak bum i ja tak za 3 mjeseca.... joooj 
    Proud, nisi puno fulala, ionak bi čekala pa možda bude sad kao na vrijeme :D
    evo mojih slikica za 24. i 25. tjedan, ja malo kasnim :D

26.8. Ivan 💙💙

Marijaa30
    11. Svibanj 2018. 12:11

Upravo sam dobila nalaz briseva, sve uredno! :)

26.8. Ivan 💙💙

• Mia789
    11. Svibanj 2018. 12:17

Drage ženice, čitam vas redovno, ali nikako da se aktiviram :D a nije da nešto pametno radim, osim što ležim :D Čestitam Eni i Proudy na ulasku u termin, to je stvarno olakšanje kad znaš da je bebica spremna pa kad bude :)
    Ja u ponedjeljka imam svoju kontrolu pa ćeo vidjeti šta će reći, na prošloj mi nisu uopće mjerili cerviks, sve super, otvorena 1 prst. Nadam se da će i u ponedjeljak staje biti ok i da me neće ostaviti u bolnici :)
    Btw, htjedoh pitati, planira li koja od vas roditi na Sv.duhu ili ako je neka već tamo rodila kakva su vam iskustva?
    Ja sam tamo čuvala primljena zbog skraćenog cerviksa, bila 2 dana zbog deksametazona i stvarno imam samo riječi hvale. Nadam se da će tako biti i s porodom :)
    Pusa svima i sretno s pregledima :*

11. Svibanj 2018. 12:30

Evo me curkice!
    Ctg uredan,  biljezi neka 3 trudica,  tokom 45 minuta.
    Cerviks u nestajanju, lako prohodan za 3cm do ovoja i glavice 
    Dobila kilu.
    Kontrola za tj dana,  ili se prije vidimo u radjaoni!
    Konacno da s dozivjela da mi doktorica kaze,  za ove tjedne,  ovo je divan nalaz! 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

11. Svibanj 2018. 12:31

ProudMomy

Evo me curkice!
    Ctg uredan, biljezi neka 3 trudica, tokom 45 minuta.
    Dobila kilu.
    Kontrola za tj dana, ili se prije vidimo u radjaoni!
    Konacno da s dozivjela da mi doktorica kaze, za ove tjedne, ovo je divan nalaz! 😁

Ajde super draga😍😍😍😘😘😘,lijepe vijesti,sad laganini pa kad bude😍🤗🤗

bojana27
    11. Svibanj 2018. 12:34

Weeee , uskoro nam izgleda stize prva beba ❤️❤️

6xmama
    11. Svibanj 2018. 12:37

Marija 29,super je buškica i bravo za uredne briseve .
    Proud,super nalaz,ma ne buš ti još-meni je u 4.trudnoći sa 36 tj bio isto cervix u nestajanju,3 prsta otvorena,na kraju rodila sa 39+3 i to indukcijom jer sam već bila na 5 prstiju bez trudova,naravno,pa im se više nije dalo čekat ...to mi je najbolja fora-ono ležiš praktički cijelu trudnoću,kontrakcije,otvaranje,prijeteći prijevremeni,a na kraju mi moraju dete terat van 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

11. Svibanj 2018. 12:39

Marija slatka bušica😍,super za briseve,a dani to go su mi sad lagano spooky😂😂,još pogotovo kad me neke počne boliti ili kontrakcije stezati. Proudy na 3 cm,mogao bi Aleks uskoro😍😍😘😘🤗🤗.
    Mia hvala ti,da,baš je olakšanje kad znaš da je za bebu sigurno 😀😍😘. Držimo fige da bude i tvoj idući pregled super,a i ti još malo pa si u terminu😘🤗

Confused
    11. Svibanj 2018. 12:42

ProudMomy

Evo me curkice!
    Ctg uredan, biljezi neka 3 trudica, tokom 45 minuta.
    Dobila kilu.
    Kontrola za tj dana, ili se prije vidimo u radjaoni!
    Konacno da s dozivjela da mi doktorica kaze, za ove tjedne, ovo je divan nalaz! 😁

Super draga,jedva cekamo prvu ljetnu bebicu ❤😘

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.