Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mia789
    11. Svibanj 2018. 14:05

Hvala cure na iskustvima :) Tinchyca, jako mi je žao zbog tvog iskustva, pretužno je tako nešto čuti :/ Oprosti ako zadirem previše u intimu, no jesu trudnoće tragično završile greškom doktora ili se nešto drugo dogodilo?
    Ja sam čula isto jako dobra iskustva za Vinogradsku, ali mi je par frendica rodilo na Sv. duhu i zadovoljne su. Problem je što sam ja već bila u TA na Sv. duhu pa uopće sad ne znam mogu li otići roditi u neku drugu bolnicu

• Mia789
    11. Svibanj 2018. 14:07

A mislim da i najviše ima do onoga što Yvone kaže, sve ovisi u koju ćeš smjenu uletiti, a to nažalost ne možeš isplanirati :D 

franovamamita
    11. Svibanj 2018. 14:10

bojana luda si zeno ☺ meni je spol totalno nebitan imam samo zelju da bude ziv i zdrav da ga zagrlim poljubim i zahvalim Bogu ❤
    babyblue bas ste mi slatki 😙
    yvone i ja uz epi jos jako pukla al kontam zbog toga sto su mi skakali na stomak ali u osijeku nemaju praksu mazati uljem ja kontam sama poceti za nekih 2 tjedna...
    ivy prekrasna si mi i ti i busica 😍😍😍😍 i tene na princezinim nogicama 😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

6xmama
    11. Svibanj 2018. 14:14

Ja sam svih petero rodila u Vinogradskoj i nemam zamjerke, svi koji su sad tamo su super... Kreten koji je zasluzan za moju abrupciju placente je u penziji, fala Bogu! 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Yvone
    11. Svibanj 2018. 14:16

Franova ma da nije loše mazati. Nemoze odmoći nikako. Ja si mislim, sad to vise i nije onak zategnuto i lijepo kao za prvi porod pa valjda nebude tako jako puklo. Rez od epi nisam ni osjetila uz ovo ostalo😬

pharmamma
    11. Svibanj 2018. 14:20

Koje ulje ste koristile ili planirate koristiti za masažu?ono weleda ili neko drugo?

franovamamita
    11. Svibanj 2018. 14:22

Yvone

Franova ma da nije loše mazati. Nemoze odmoći nikako. Ja si mislim, sad to vise i nije onak zategnuto i lijepo kao za prvi porod pa valjda nebude tako jako puklo. Rez od epi nisam ni osjetila uz ovo ostalo😬

placem 😂😂😂😂😂😂😂😂 nije vise onak zategnuto i lijepo 😂😂😂😂😂😂😂

pharmamma

Koje ulje ste koristile ili planirate koristiti za masažu?ono weleda ili neko drugo?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

6xmama
    11. Svibanj 2018. 14:22

U Vinogradskoj mazu sa uljem kod poroda, bar su meni... A kaj se pucanja tice, meni su kod drugog poroda radili epi i kad sam treci put radjala kao ne treba, trece dijete i onda mi je međica pukla skroz do š_pka 😵. 
    Cetvrti i peti put nit rezana nit sivana... 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Mya
    11. Svibanj 2018. 14:44

Cure lijepe vi i vase busice..proud super,sad zbilja uzivaj u iscekivanju,zaslužila si.ja danas dadilja,prvo skolarac do podne,sad curica iz vrtica stize dok sogi ne dode s posla,osim ako ju opet ne prebaci ostat spavat sa mnom i bebom,to je sad nova fora.

11. Svibanj 2018. 14:50

J@m@

Cure lijepe vi i vase busice..proud super,sad zbilja uzivaj u iscekivanju,zaslužila si.ja danas dadilja,prvo skolarac do podne,sad curica iz vrtica stize dok sogi ne dode s posla,osim ako ju opet ne prebaci ostat spavat sa mnom i bebom,to je sad nova fora.

😍😍 slatkišići maleni

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.