Bok curke.. evo da vam se i mi pokažemo sa naših 24.tt… 😄🤰
Slatkica s slatkom bušicom😍😍😘😘
Proudy, super za nalaz, sad kreće pravo guštanje. Ja jedva čekam taj željeni 37.tt pa da se aktiviram. Ali prošli tj sam si priuštila farbanje i ne mogu vam opisati koliko sam sretna bila, tako mi je to diglo raspoloženje :) Znam da je sitnica, ali nas žene nekada sitnice stvarno vesele :)
Od svih priča kako kad dođe beba ne stigneš ništa, malo me uhvatila frka, ali ja se ipak nadam (ili živim u iluziji :D) da nije baš tako strašno kako žene danas predstavljaju tako da ipak vjerujem da neku pinkicu vremena i žena nađe za sebe :)
Hej Curke, bas ste vrijedno pisale!!! Marija super napreduje trbušćić😀I super za nalaze! Proud bas super da je sve ok, sad uzivaj zasluženo i neka ga jos malo. MIA ja sam rodila na sv. Duhu i opet cu. Moje iskustvo je da je moglo biti bolje i gore. To ti ne ovisi samo o bolnici nego na kog naletiš taj dan. Mene su kao prvorotkinju ostavili samu u boksu i otišli drugima( bilo nas dosta) jer nisu računali na brz porod. Ali srećom bio je muž samnom i to mi je bio spas. On je reagirao kad je trebalo. Zato sam ga i vodila sa sobom i opet cu😀Nemam traume ali npr.nije babica bila samnom da bi mi olakšala mahanjem ulja pa sam stravično popucala i uz epu. A mojim 2 poznanicama jesu i to bas na sv. Duhu. Tak da nema pravila. Bez jesam nešto zaboravila, nemojte zamjeriti.
Babyblue, super linija i preslatka bušica 🤗
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Kavica nakon ručka pa imam 5 minuta za klokanicu.
Marija slatka ti i busha ak se sjećam dobro i dobar je nalaz pa juhu!
Babyblje još jedna slatka bushica.
Mia još malo i u terminu. Meni sad dani lete pa se nadam da će i tebi.
Ja sam dvoje rodila na sv duhu i treće ću ako se ne predomislim za Bračak zbog plina 😂.
Moje iskustvo je super. Prvo je bila indukcija koja je dugo trajala i bila je gužva ali dok sam ja išla roditi se već i raščistilo. Masirali mi međicu ali morali napraviti i epiziotomiju. Drugi porod potpuno prirodan i sve sžje beba idradila sama, babica mi je samo namjestila nogu da ne puknem i dočekala bebu. Nije 5 zvijezdica hotel ali mislim da se trude i da su dobro educirani 😊.
Proud odličan nalaz, neka si ti otvorena i neka je nalaz odealan (napokon) sada uživaj ali ipak malo ubrzaj čišćenje za svaki slučaj 😂.
Slikam se i stavim sličicu uskoro.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Bojana ja cu si isto spremiti torbu jos malo samo da to skinem s popisa obveza. Ja bi vjerovala procjeni spola iako uvijek ima onaj mali postotak financije. Babyblue super ste. Trbuščić napreduje😀 Mamica 1985 u potpunosti se slažem s tobom i oko nostalgije za svojom prvom bebom( isto neki dan gledala slike)i oko problema s (ne)spavanjem. Ja već mj. Dana imam katastrofa noći. Nakon 1,5 sat probudi. Se naspavana i neznam kud bi sa sobom.
Sortiraj odgovore
Najstariji