Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    11. Svibanj 2018. 13:01

Ja vjerujem svom giniću kaj se tiče spola,nije nikad fulao a i kad nije siguran,on radije veli ne vidim dobro,nisam siguran nego da bubne otprilike..
    Joooj i ja bi kosu farbala al kak moram ležat,problem mi je posle to prat iznad kade,pa sam odlučila ofarbat se kad bum za rodit,da ne dođem sijeda u rodilište ...sad dok ležim,ko me vidi-osim ginića svakih par tjedana.Ionak mi je u ovoj trudnoći jedna od dijagnoza na papirima "stara trudnica" 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Marijaa30
    11. Svibanj 2018. 13:02

ProudMomy

Znaci s Maksom u ovom tjednu, identican ctg, isti nalaz dolje…
    Znate kad sam ga rodila?
    40+2 hahahahaha
    Ja vam kazem jos cu ga terat van nakon svega 😂😂😂😂
    Kad bude bude, bitno da ja sjedim na vec drugoj kavi danas 😉
    Taman sam pocela gustat u trudnoci, pa neka ga jos unutra. 😉

Samo ti daj, zaslužila si nakon tolko (mislim da 27) tjedni ležanja.... Sad samo uživaj :)
    tak se nadam da ću i ja kad dođem (a moram) do 37.tjedna! onda ću uživati :)

nego, znate li možda kak je s uplataman novaca u inozemstvo? mislim naručiti kolica iz slovenije, 520 eura im je cijena. imam zagrebačku banku. uzimaju li oni kakvu proviziju? il ako imam devizni račun (imam štednju ja mislim deviznu) to ide bez provizije?

26.8. Ivan 💙💙

bojana27
    11. Svibanj 2018. 13:04

Ja ne vjerujem ni njima cetvero a isto su rekli 😝😝

bojana27
    11. Svibanj 2018. 13:04

Tj lazem njih 5 je isto reklo ahahah

11. Svibanj 2018. 13:23

Bok curke.. evo da vam se i mi pokažemo sa naših 24.tt... 😄🤰

11. Svibanj 2018. 13:28

BabyBlue

Bok curke.. evo da vam se i mi pokažemo sa naših 24.tt… 😄🤰

Slatkica s slatkom bušicom😍😍😘😘

• Mia789
    11. Svibanj 2018. 13:28

Proudy, super za nalaz, sad kreće pravo guštanje. Ja jedva čekam taj željeni 37.tt pa da se aktiviram. Ali prošli tj sam si priuštila farbanje i ne mogu vam opisati koliko sam sretna bila, tako mi je to diglo raspoloženje :) Znam da je sitnica, ali nas žene nekada sitnice stvarno vesele :)
    Od svih priča kako kad dođe beba ne stigneš ništa, malo me uhvatila frka, ali ja se ipak nadam (ili živim u iluziji :D) da nije baš tako strašno kako žene danas predstavljaju tako da ipak vjerujem da neku pinkicu vremena i žena nađe za sebe :)

Yvone
    11. Svibanj 2018. 13:30

Hej Curke, bas ste vrijedno pisale!!! Marija super napreduje trbušćić😀I super za nalaze! Proud bas super da je sve ok, sad uzivaj zasluženo i neka ga jos malo. MIA ja sam rodila na sv. Duhu i opet cu. Moje iskustvo je da je moglo biti bolje i gore. To ti ne ovisi samo o bolnici nego na kog naletiš taj dan. Mene su kao prvorotkinju ostavili samu u boksu i otišli drugima( bilo nas dosta) jer nisu računali na brz porod. Ali srećom bio je muž samnom i to mi je bio spas. On je reagirao kad je trebalo. Zato sam ga i vodila sa sobom i opet cu😀Nemam traume ali npr.nije babica bila samnom da bi mi olakšala mahanjem ulja pa sam stravično popucala i uz epu. A mojim 2 poznanicama jesu i to bas na sv. Duhu. Tak da nema pravila. Bez jesam nešto zaboravila, nemojte zamjeriti.

6xmama
    11. Svibanj 2018. 13:30

Babyblue, super linija i preslatka bušica 🤗

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Yvone
    11. Svibanj 2018. 13:32

Čuj ovo- "mahanjem" ulja 😂😂😂 MAZANJEM!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI