Uh ja bih malo pomfrita pa može cokicine svekrive kolač.
Ja se depiliram tak da mi je jedna noga na lavabou i gledam u ogledalo. Malo me tu i tamo ulovi grč ali ide nekako 😂.
Dakle veličina trbuha. Kaže meni moja sveki da sam baš ogromna, rekoh hvala, i da tak nosim kao da je curica nutra a ne dečko. Ja rekoh feminiziran dečec neki 😂.
Baš lijepe riječi za trudnicu pred porod 😂.
Izlude me te bapske priče.
Nogu na lavabo? Svaka čast,ja ju nemogu ni na mini stolić podignuti da se obujem😂
Dobrodosle nove mamice!
Vidim da ce prica o uredjivanju lu/ku/cucice 😂 ja to jednom tjedno uredim da odrzavam, sad kad sam trudna vise skidam nego inace da bude cisce za bebu, tak sam i s prvom, a i da me ne bi oni u rodilistu morali, to mi je strasnije nego porod. 😂
Dobrodosle nove mamice!
Vidim da ce prica o uredjivanju lu/ku/cucice 😂 ja to jednom tjedno uredim da odrzavam, sad kad sam trudna vise skidam nego inace da bude cisce za bebu, tak sam i s prvom, a i da me ne bi oni u rodilistu morali, to mi je strasnije nego porod. 😂
Lu/ku/cu dakle 😂😂😂😂 plačem 😂😂😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
noga na lavabo, a bokte to ne mogu ni dok nisam trudna 😂😂😂😂😂😂
a ova torta mljac sline mi cure 😁
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Brzinski sam ja to danas, samu sebe iznenadila! Nije bilo puno, pa je islo brze. Ja ne dizem nogu na lavabo, mislim da bi pukla po pola picine kosti. Ja stojim u kadi i dizem noge na rubove kade.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Laku noć klokani ne vidim više 😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
neeeesanica 😤
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro,curke!
Koje su to egzibicije,nogu na lavabo?!To nemrem ni ovak
,valjda bi tak i ostala,ne bi više mogla nogu zvadit
...Ja isto u kadi,noga na rub i deri...
Franova,vidim nemreš spavat...i za to bi ti bio dobar Normić od 2 mg,traži dr. da ti da.
Proud,sretno na pregledu danas,javi novosti!
Ostale,ak još koja ima pregled-sretno!
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro curke! Ja se jučer ustala u 5 da ju stignem urediti i namučila se bome, kad u bolnici samo uzv napravili 😆 sad sam se odma informirala za slj put za 2tjedna . Sljedeći put bude i pregled u TA i UZV. Noćas me muž probudio jer kaže da sam hrkala cijelo vrijeme da sam ga budila 🤣
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Jutro curke! Ja se jučer ustala u 5 da ju stignem urediti i namučila se bome, kad u bolnici samo uzv napravili 😆 sad sam se odma informirala za slj put za 2tjedna . Sljedeći put bude i pregled u TA i UZV. Noćas me muž probudio jer kaže da sam hrkala cijelo vrijeme da sam ga budila 🤣
Dobro jutro!
I meni moj veli da ja hrčem i da ga budim 😌. Proći će kad rodiš.
Ja bolje spavala 😊.
Danas čistim kuću.
Proud sretno!!!!
Tko god ima pregled sretno!!!
Franova nisu valjda kontrakcije te držale budnom? Iako ja kad se probudim oko 3/4 treba mi barem sat da zaspim a niš me ne mući 😵.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji