Mislim da moj lavabo nije tak visok jer ja mala lako dignem nogu 😌😂, a kak je ogledalo odmah ispred sve vidim 😊.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro
ProudMomy i ostale koje imaju sretno na pregledima
Ivymicek kazes ciscenje danas, evo se i ja mislim da se malo pokrenem
Franova žene ne muci nesanica inace ali mocs sam vise budna bila nego spavala
Ostale cure 😘
Jutro curke,sretno na pregledima,javljajte se😘😘. Neznam jel to normalno tak pred kraj al baš sam za ništa,onak ležala bi,spavala i da me niko ne smeta jer mi idu na živce😂😂,jučer sam ležala cijeli dan a mislim da bum i danas,neki umor ludi,sad jel to kaj ne spavam po noći baš ili kaj drugo...
Uglavnom ,vama želim dan bez bolova,kontrakcija i nerviranja😘
Jutro!
Jel mozete vjerovati da sam ovak rano budna? 😂😂😂😂 Ni ja isto!
Maks mi doma, M mi doma, svi mi doma pa je promenada. Al dobro tak i tak danas ne bi mogla vas dugo, jer u 11 moram u Petrovoj biti.
Ja sam nocas bome spavala ko torba, bez ijednog pisanja! Valjda zbog iznenadne aktivnosti jucer 😂😂.
Franova, tebe ovih dana sve nesto napalo! Nadam se da ce brzo proci!
Ivy, nadam se da si i ti bolje volje i da prehlada prolazi.
Ostale curke 😘😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro!
Maks mi doma, M mi doma, svi mi doma pa je promenada. Al dobro tak i tak danas ne bi mogla vas dugo, jer u 11 moram u Petrovoj biti.
Ja sam nocas bome spavala ko torba, bez ijednog pisanja! Valjda zbog iznenadne aktivnosti jucer 😂😂.
Ostale curke 😘😘😘😘
😂😂😂 Proud bome si rano budna ali neka ga kad ste svi doma a i u Petrovu ne smiješ zakasniti 😂.
Bolje volje da iako je prehlada još tu. Dobro mi došao izlet kod kume jučer 😂.
Ena normalno da si umorna pogotovo što ne spavaš. Mislim da ovo "ljudi mi idu na živce" je jednostavno vezano uz trudnoću i jer nam treba mira a svi misle da su trudnice njihove i da im se svi mogu obratiti i reći svoje mišljenje 😂.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro!
Ostale curke 😘😘😘😘
😂😂😂 Proud bome si rano budna ali neka ga kad ste svi doma a i u Petrovu ne smiješ zakasniti 😂.
Bolje volje da iako je prehlada još tu. Dobro mi došao izlet kod kume jučer 😂.
Ena normalno da si umorna pogotovo što ne spavaš. Mislim da ovo "ljudi mi idu na živce" je jednostavno vezano uz trudnoću i jer nam treba mira a svi misle da su trudnice njihove i da im se svi mogu obratiti i reći svoje mišljenje 😂.
🤗🤗🤗😘😘😘
Muz mi je odnio kofer u auto, kao za slucaj da me ostave danas?!? A rekla sam da ne treba! Samo mi copra bez veze, a ja moram jos pocistit hahahahaha
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Muz mi je odnio kofer u auto, kao za slucaj da me ostave danas?!? A rekla sam da ne treba! Samo mi copra bez veze, a ja moram jos pocistit hahahahaha
Nebuš još ostala😃,bar 2 tjedna 😘🤗,taman da se razgibaš,sve središ i psihički se pripremio😀😘...al i ja sam prekjučer uzela malu torbu sa sobom za svaki slučaj😁
Proud,ja sam svoj kofer vozila sa sobom u prošloj trudnoći na svaki pregled od 26 tt,jer nikad nisam znala kad će reć da moram opet ostat ...I bome na 37+5,veli mi dr u TA,otvorena 5 prstiju,veli beba je dost velika,vi imate kronične dijagnoza(imam hipotireozu i inzulinsku rezistenciju zadnjih 10 god) i ajte vi lijepo gore u rađaonu.I poslo me čovjek rodit..Tak da neka kofera,bolje da je u gepeku,ti si i otvorena,nikad ne znaš..Sretno!
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro ranoranioci 😘😘 mene dragi probudio u 6 kad je išao na posao i onda od pola 7 “uživam” u zvuku flakserice pod prozorom 😩 tako da ništa od spavanja
Sretno svima s pregledima..Proud objasni ti mužu da ne ostaješ još,ipak treba prvo generalku napraviti 😁😁
Nadam se da će svi imati dan bez bolova i tegoba 😘😘
Odoh ja doručkovati i spremiti se za kavu s frendicom..kad su me već tako rano probudili,bar da si uljepšam jutro 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji